Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

kampan s "cinknutim sefovi" jsem pochopil tak, jak popisujete, Tomasi, v zaveru blogu

bez Andrejova "ano" ANO existovat nemuze

3 0
možnosti

A.Babiš je v obrovském rozmachu záběru a pak přirozeně přicházejí i chyby. Tak nahlížím na kauzu Čapího hnízda, podobně pak na jeho poměrně dobrou reklam agenturu. Obrovské digi zkratky - K oligarchovi se přimontuje jakákoliv tvář! Úspěch zaručen. Obecně, kampaně rezignují na to hlavní - "Že je to úsilný a přemýšlivý jedinec, který přináší našemu státu blaho". Neměl by se otravovat! Naopak dát průchod jeho pracovitosti. Vítězí nabízená rozdávačnost a mobil na Spasitele. Je to špatně - Já říkám, běžte s tím do pudele. Není podstatné co píšu já - podstatné je, jak to vnímá volič, obávám se, že on řekne ANO - Mj., tady je krásná parafráze na volební plakát KSČ z 50 let, zněl - PRACUJ ! Myslí za tebe STRANA ! ... :-)

3 0
možnosti

Místní mají řešit problémy z místních peněz - tak to se povedlo :-))))

1 0
možnosti
Foto

Systém, kdy měl nějaký ten předseda MNV možnosti zavolat soudruhům "nahoru" a ti mu někdy takzvaně poskytli tlačenku, jinak řečeno blahosklonně pomohli, pokud se zrovna dobře vyspali, je přeci opakem demokracie. Je komunistický.

0 0
možnosti

A funguje rady celou dobu.... Za vlády ODS předseda úřadu musel být za dobře se svým stranickým šéfem a to bylo panečku dotací :-)))

4 0
možnosti

Tak mu cinkněte ať Vám přidělí ve svých novinách nějakéj pěknej flek;-D

2 0
možnosti

Vy chcete, aby ty noviny zkrachovaly? ;-D

3 0
možnosti

Redakční blogy

  • Redakční
               blog
  • Blog info
  • První pokus
  • Názory
               a komentáře

TIP REDAKCI & RSS