Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

"Ondráčkové" a "Vodičkové" se občanům této země smějí do tváře. Bez nejmenšího studu ;-(

Za článek karma, Tomáši

0 0
možnosti
Foto

Pan Ondráček přispívá k hovadizaci státu. R^

8 0
možnosti
TB

Zřejmě jste nepochopil, proč poslanci odmítli vydat Ondráčka policii. Není to proto, že by si mysleli, že říká pravdu, ale kvůli tomu, že kvůli pomluvě by neměl být člověk trestně stíhán. Od toho tu je občanskoprávní řízení, kde se může pan Horáček dožadovat třeba veřejné omluvy a ev. i třeba finanční náhrady za utrpěnou újmu ;-)

4 2
možnosti
JZ

V tomto případě s Vámi souhlasím pane Bryknare, pomluva by neměla být trestným činem. To ovšem nic nemění na faktu, že Horáček je gauner.

2 1
možnosti
SN

:-).......Teď jsem si poslechl vystoupení Vondráčka v parlamentu! Trvá 28 minut. Kolik z Vás, kteří tu po něm plivete, zná obsah toho vystoupení? POchlubte se, jestli vůbec víte o čem je řeč! !!!!!!

3 5
možnosti
Foto

Co to má společného s blogem? Jestli mluvil pravdu a je čistý, jak jste o tom přesvědčen, tak proč se bojí soudu?

16 1
možnosti
Foto

Poslanci přece nemohou sebe či svého soudruha vydat světské spravedlnosti. Důvodů je mnoho:

- přízemní světská spravedlnost nemůže dostetečně jakostně posoudit jejich činy

- nadpozemský poslanec by mohl přijít k nepatřičnému kontaktu s "normály", což by mu mohlo poškodit reputaci, neřku-li způsobit psychosomatickou jizvu

- jednáním s pozemšťany by poslanec mohl ztratit cenný a nenahraditelný čas příparavy na jednání a zákonodárnou (zlo)činnost - tfuj tajbl, co jsem to psal 8-o

- poslanec by také mohl nepatřičně zameškat jednání a hlasování, z čehož by mohl mít dožitvotní trauma, protože se u každého toto považuje za životní povinnost a čest

a vůbec dalších mnoho a mnoho důvodů, z nichž nemálo je tajných, některé dokonce i pro poslance.

Takového člověka byste chtěl vydat stíhání? ;-)

6 0
možnosti
JK

J63a85n 67K90l27á67s85e94k

31. 10. 2018 19:14

KarmaR^

Soudruh mlátička bojoval za svobodu již v roce 1989 - s pomocí obušku. A ten obušek má někde doma určitě dobře schovaný, neboť ve skrytu duše stálé doufá, že zase přijde doba, kdy ho bude moct vítězoslavně vytáhnout a použít.

21 0
možnosti
MB

Už jsem z toho zcela zmaten! Komunisté byli poraženi - tedy přátelsky obklopili prezidenta. Ten již k podstatnostem mlčí protože všechno řekl. Levice podporuje velkokapitalistu. Ten, kdo profesně bil lidi obuškem, se nyní bije za demokracii. Český svaz bojovníků za svobodu - oceňuje bijce za nesvobodu medailí. Čestný agent STB Bureš říká, že je to nečestné a odmítá jim dát dotace. Sám si tedy přiděluje další. Účtenkovka má nový tahák - automobil a instalater si vedle WC rozloží hasák a svůj přístroj EET! Systém nemocenského pojištění se letos (poprvé od r. 2009), distal do deficitu, (nemožné, jak v době růstu?), nicméně stále žije. Chvála, dnes mu byl konečně zakroucen krk karenční dobou! Jsem zmaten! Podívám se, kde mám uskladovány svazácké košile. Modrá s rudou vázankou, člověk nikdy neví! Chci jít s dobou - prohlásím se ženou Zas problém, nemám sukni!:-)

16 0
možnosti
Foto

Dějiny jsou plny historických kompromisů s bývalými privilegovanými. Například v Byzanci, tam nejdříve nějaké hříšníky vyvlastnili, aby pak o pár desítek let alespoň některé z nich vzali zase na milost.

1 1
možnosti
JN

J24o37s33e54f 49N46i46k62l

31. 10. 2018 18:34

...minimálně prvních sedm slov ve vaší citaci p. Ondráčka je "pravdivá pomluva"...

2 8
možnosti
Foto

J75a41k86u24b 64R95o19t80h

31. 10. 2018 18:36

Neexistuje "pravdivá pomluva". Leda v myslích hejnárodovců a komoušů.;-€

13 0
možnosti
AL

Vážený občan Valiček má (jak jinak) pravdu. Poslanci svobodně a demokraticky rozhodli a ostatním je jejich zlostný jekot málo platný.

Mám rád svobodu a demokracii.

.

.

:)

1 6
možnosti
Foto

Omyl. Pravdu má samozřejmě vždy občan Lička a občan Okamura, jak jste přeci sám uvedl. Nebo už nevíte co vlastně píšete?

9 0
možnosti
  • Počet článků 1309
  • Celková karma 34,32
  • Průměrná čtenost 3004x
Co mě štve, o tom rád napíšu. Ale i rád něco pochválím. Mám rád hory, lyžování a horské kolo. Živím sám sebe a svou rodinu, nejsem u nikoho zaměstnán, ani nikoho nezaměstnávám. Pracuji si sám za sebe, pro sebe, své klienty a samozřejmě i státní kasu. Nebereme žádné dávky ani podpory. Nic jsem nezprivatizoval ani nezrestituoval. Pokud chcete, napište mi: tflaska@seznam.cz.