Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Četba blogů p. Čermáka , projevy ppMZ , vysílání TV Barrandov a rajská omáčka- to jsou věci , bez nichž se s radostí obejdu.;-D

5 0
možnosti

Vytvory tohoto autora zasadne nectu, stejne jako vytvoru jeho souvercu. Jeho "dila" mi totiz pripominaji jednu scenku snad ze soukrome vychrice, kde soudruh reditel vysvetluje zamestnanci: Sice mas celkem pravdu soudruhu, ale musis to videt spravne stranicky.

6 0
možnosti
Foto

U páně Čermáka přemýšlím o jeho zaníceném psaní o mimozemských návštěvnících. Jak by se k nim asi stavěl? Vždyť by to vlastně byli přivandrovalci a asi by i měli něco lepšího než ajfóny a značkový oblečení.

Ten člověk je na úrovni Cvalína a asi to má v životě taky tak těžký. Ono se špatně žije, když jste okolí k smíchu. A jak píše paní Jandová, jeho pomatené články nečtu, zbytečně bych mu zvyšoval čtenost a tudíž i karmu a k těm jeho hloupostem se beztak nedá ani vyjadřovat.

7 0
možnosti
Foto

.... A kdo to vlastně je, ten Čermák???

5 0
možnosti

Pan Čermák... záhada vesmíru. Nebo spíš něco jako černá dira v něm.

10 0
možnosti
Foto

Karma, Tomáši, já toho zbabělce nečtu, bohatě stačí titulek a perex ;-(

14 0
možnosti

P61e90t72r 50J95í38l63e76k

4. 11. 2018 13:25

Já Čermáka opakovaně vyzýval, ať začne řešit záhady kolem činnosti STB těsně před před převratem, ale jak jste jej správně nazvala - je to jenom zbabělec.

7 0
možnosti
Foto

Pokuid současný systém generuje jakési "elfy", pak tím současně přiznává, že organizuje v internetovém prostoru pevně orientovanou propagandu. Na rozdíl od jakýchsi nedokázaných "trolů" zde tedy existují skuteční "elfové" - propagandističtí živnostníci, podporující současný režim a placení zákulisními strukturami.

3 4
možnosti

Pokuid současný systém generuje jakési "svobodné uživatele internetu s s vírou ve svobodu slova ", pak tím současně přiznává, že se organizují v internetovém prostoru pevně orientovantá propaganda totalitních magorů. Na rozdíl od jakýchsi nedokázaných "svobodných uživatelů" zde tedy existují skuteční "trollové" - propagandističtí živnostníci, podporující současný režim a placení zákulisními strukturami.

7 0
možnosti
Foto

Karma, Tomáši

Blogy pana Čermáka už ze zásady nečtu. Stačily by jeho "záhadologie" už to je síla. ;-D

9 0
možnosti

Proti propagandě se dá bojovat jediným způsobem a to pravdivými, úplnými a dostuopnými informacemi. Forma jakou předvádí "elfové" je jen a opět anonymní internetový trollig, který k žádným pravdivým informacím nepovede. Aź naše sdělovací prostředky budou informovat objektivně, všestraně a hlavně pravdivě nebudou mít žádní trolové šanci. Aź naše "elity" pochopí, že se k lidem nemohou chovat jako ke stádu, kterému je možné pravdu vnutit, až pochopí, že každý člověk má právo na svůj vlastní názor, pak možná skončí Moravec jako televizní "hvězda" a místo propagandy budeme řešit standartní boj ideí. Jestli si někdo myslí, že pravdu a svobodu je možné posílit lží a manipulací pak se hrubě plete.

10 1
možnosti

J83a73n 41B13u10r52d53a

4. 11. 2018 12:04

Přehnaný požadavek na objektivitu a všestrannost do velké míry nedává smysl, jelikož hranice mezi objektivitou a propagandou se docela často hledá podle toho, zda se ta která informace líbí či hodí. Jinými slovy, nelze vytvořit zpravodajství, které by působilo vyváženým dojmem na oba tábory.

Vaše poznámka o právu na vlastní názor potom už nedává smysl žádný.

4 1
možnosti

To je tak, když kritické myšlení nahradí prázdné fandovství. A na totalitní myšlení je zaděláno.R^

8 1
možnosti
  • Počet článků 1313
  • Celková karma 33,86
  • Průměrná čtenost 2995x
Co mě štve, o tom rád napíšu. Ale i rád něco pochválím. Mám rád hory, lyžování a horské kolo. Živím sám sebe a svou rodinu, nejsem u nikoho zaměstnán, ani nikoho nezaměstnávám. Pracuji si sám za sebe, pro sebe, své klienty a samozřejmě i státní kasu. Nebereme žádné dávky ani podpory. Nic jsem nezprivatizoval ani nezrestituoval. Pokud chcete, napište mi: tflaska@seznam.cz.