Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Ja mam z toho setkani radost. Mluvci nejlepsiho przidenta na zemekouli se uz leta naparuje jak se s Donaldem Milous setka a ono porad nic.

A ten nejvetsi zloduch Andrej Babis se s nimnajednou mir nichts, dir nichts setka aoni si dokonce spolu i povidaji.

4 0
možnosti
Foto

"He is a jolly good fellow", možná dokonce "damn good fellow". Prostě pan Trump je proklatě dobrej chlapík. ;-D

Karma, Tomáši.

3 0
možnosti

pred par dny Trump, dnes Slonkova a Kubik

ma to ale premier "great days"...

4 0
možnosti

Trumpova první choť Ivana pochází ze Zlína, v roce 1990 zde byl na návštěvě. Takže něco o nás ví.

5 0
možnosti
Foto

Trump má určitě o bývalém Československu "nesmírně krásný obraz". Byl těžce v hledáčku našich tajných služeb, StB si na něj vedla složku a předávala informace naší rozvědce. Také se STB snažila "rozpracovat" jeho paní. O jeho tchánovi se dokonce píše, že pilně informoval. Spolupracovat na donášení měli i čtyři další lidé: https://zpravy.idnes.cz/donald-trump-stb-svazek-americky-prezident-ivana-trumpova-milos-zelnicek-tchan-informator-ghw-/zahranicni.aspx?c=A181029_114732_zahranicni_baje

0 0
možnosti

Chcete svým čtenářům namluvit, že o České republice se toho ve světě ví málo?

Vždyť nám lidé Vašeho ražení už celé dlouhé roky tvrdí, že díky Havlovi je Česká republika ve světě známá.

Z toho by logicky mělo vyplývat, že se na té proslavenosti České republiky svezou i ti, kteří podle Vašeho mínění Havlovi nesahají ani po kotníky. Protože buď Česká republika známá je (a v tom případě je jedno, díky komu, ale známá prostě je), nebo známá není.

Tak jak to vlastně ne? Proslavil nás Havel například svými podpisy pod deklaraci, že se musí vtrhnout do Iráku, protože se tam určitě najdou zbraně hromadného ničení, nebo nás Havel neposunul z pozice neznámé země do pozic známé země?

3 7
možnosti
Foto

Je vidět že Václava Havla nemáte v lásce. A termín "lidé Vašeho ražení" o Vás dokazuje, že jste velice ovlivněn Milošem Zemanem. Jenom potvrzujete jeho rozdělení a rozeštvání společnosti. Václav Havel nás určitě proslavil. To že o nás nic nevědí někteří obyčejní lidé a Donald Trump je otázka jiná.

9 0
možnosti
  • Počet článků 1310
  • Celková karma 33,88
  • Průměrná čtenost 3002x
Co mě štve, o tom rád napíšu. Ale i rád něco pochválím. Mám rád hory, lyžování a horské kolo. Živím sám sebe a svou rodinu, nejsem u nikoho zaměstnán, ani nikoho nezaměstnávám. Pracuji si sám za sebe, pro sebe, své klienty a samozřejmě i státní kasu. Nebereme žádné dávky ani podpory. Nic jsem nezprivatizoval ani nezrestituoval. Pokud chcete, napište mi: tflaska@seznam.cz.