Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

J61a60n 19R90i11c95h57t69e97r

28. 11. 2018 11:14

Pane Flaško,

neorientuji se v záležitostech ohledně Správy komunikací, zato jsem se dost pohyboval kolem Výstaviště a upřímně, totální neschopnost minulé dozorčí rady je neuvěřitelná. Např. Křižíkova fontána, která fungovala a kam jezdily autobusy plné turistů, fungovat přestala, nájemci nebyla prodloužena smlouva, a to aniž by byly vypořádány právní poměry, takže nový nájemce nemohl dělat nic a město jen přišlo o miliony z pronájmu. Navíc byl provoz svěřen firmě, která neměla žádné zkušenosti s provozováním podobného zařízení, krom toho veškeré technické vybavení náleželo původnímu nájemci. Že se do budoucna jedná o likvidaci tohoto unikátu už je veřejným tajemstvím.

Zábavné byly i plány vedení Výstaviště do budoucna, např. vytvoření kaváren na ochozu Křižíkovy fontány, odkud by zároveň bylo možno sledovat představení. Už na to dokonce existovaly i plány, aniž by si někdo uvědomil, že důvodem, proč jsou ty stánky tam roky zavřené je ten, že nosnost ochozů byla zkrátka předimenzovaná a že při návštěvě více lidí by se zřítily.

Kromě toho v případě, že by odtamtud mohli návštěvníci mohli sledovat představení, nutně by to znamenalo, že by neplatili provozovateli vstupné, takže by na provoz Křižíkovy fontány přispívalo město. Další vyhozené peníze.

Neprodloužení nájemní smlouvy s Kočkovými a spol. bylo jistě líbivé, nicméně teď tam není nic. Čert vem kolotoče, ale vedle Stromovky byly alespoň stánky, které rovněž zmizely.

Viděl jsem plány na celé Výstaviště a řeknu Vám, musel jsem se smát. jejich autor (a především ti, kdo to schválili), musí být buď úplně naivní nebo (aniž bych kohokoli obviňoval) "navedení". Předpokládat tam od prvního dne provozovnu KFC, když tam nikdo nechodí a není s KFC podepsána žádná dohoda, to už snad nemůže být skutečné.

2 0
možnosti

J97a85n 18R56i22c80h72t90e67r

28. 11. 2018 11:18

Poznal jsem tři vedoucí pracovníky Výstaviště Praha dosazené městem a vyjma jednoho, které své práci vcelku rozuměl, to byli jen dva arogantní, neúměrně přeplacení hlupáci (ano, znám výši jejich platů a doufám jen, že už tam nejsou).

No nic, omlouvám se, trošku jsem se rozhorlil, ale to Vy ostatně taky, tak mi to snad odpustíte.:-)

1 0
možnosti

mě by velice zajímalo, zda po odvolání starých členů "trafik" budou noví členové v dozorčích radách sloužit bezplatně, jinak vlastně jde o nové "trafikanty". Tak že nic nového pod sluncem.

0 0
možnosti
Foto

Výše odměn členů orgánů společnosti Technická správa komunikací hlavního města Prahy, a.s. Dozorčí rada společnosti: Předsedkyně dozorčí rady 25 tis. Kč/měsíc Člen dozorčí rady 21 tis. Kč/měsíc ;-)

0 0
možnosti

A Piráti se hrnou do první řady.;-DJe po volbách-hrrr na ně!Urvi si co můžeš.

0 0
možnosti

Pane Flaško, proboha, a kde jste byl když v těch dozorčích radách "řádily jako černá ruka" předchozí (vám jistě blízké) stranické garnitury????

0 0
možnosti
Foto

1/ Vy už te kdo v těch dozorčích radách bude, že hovoříte o trafikách?

2/ Pokud tam byly minulé dozorčí rady jako trafikanti-není čas jim trafiky ukončit?

3/ Pokud má nové vedení pochybnosti o fungování dotyčných organizací je naprosto logické, že chtějí vyměnit dozorčí radu-zejména pokud mají pocit, že by mohla na tom stavu podíl.

Dozorčí rada obecně by především měla být složena z lídí, kterým majitel či jeho zástupce (v tomto případě volení zástupci) věří. Nová koalice očividně dozorčí radě navolené minulou koalicí nevěří-tedy logicky je vymění.

A ano i z mého pohledu by měli mít i opoziční strany navrhnout nějaké členy dozorčích rad a měli by tam být i jejich zástupci, ale zároveň tam musí být i zástupci koalice. Samozřejmě by to měli být lidé, kteří jsou schopni vykonávat tu funkci, ale jde i o to aby měli důvěru těch, které zastupují.

2 0
možnosti
Foto

členy rady se stali náměstek primátora pro dopravu Adam Scheinherr(Praha Sobě), Jan Jílek, Martin Kala, Pavel Dobeš(STAN), Pavel Richter(TOP 09), Jiří Hoskovec (Piráti) a Jan Lička (Piráti).

Výstaviště: Jiří Dohnal (Piráti), Petr Kubíček (TOP 09) a Petr Zeman (Praha Sobě), Pavel Vyhnánek (Praha Sobě)

0 0
možnosti
Foto

Jasně že jo. Trafiky jsou základ ....

2 0
možnosti

S odvoláním "Výstaviště" souhlasím. Ptám se, kdo obdrzel pojistnou částku za vyhořelé křídlo paláce a kdy bude znovu vybudovano?

2 0
možnosti

Naprosto běžný postup každé politické garnitury,obsadit svými "věrnými" posty v představenstvu, dozorčí radě a někdy i ve vedení interního auditu. To jsou trafiky magistrátu v pražských podnicích, kde mají nějaký procento. Velké štěstí pro takovýto podnik, pokud dorazí odborník,velký problém,když je to jen politik...;-D

3 0
možnosti
Foto

Souhlasím a připomínám, jaké se děly hysterie, když to samé dělali zastupitelé hnutí ANO a teď jen konstatování faktů a žádné kritické komentáře.

6 0
možnosti
Foto

Myslíte že můj komentář není kritický? Jak byste si to tedy představoval?

1 0
možnosti

Naprosto souhlasím. Na druhou stranu, nedělejme si iluze že jakákoli jiná vládnoucí garnitura by to dělala jinak bez ohledu na to jestli je pravá, levá nebo fialová.

3 0
možnosti
  • Počet článků 1310
  • Celková karma 34,18
  • Průměrná čtenost 3002x
Co mě štve, o tom rád napíšu. Ale i rád něco pochválím. Mám rád hory, lyžování a horské kolo. Živím sám sebe a svou rodinu, nejsem u nikoho zaměstnán, ani nikoho nezaměstnávám. Pracuji si sám za sebe, pro sebe, své klienty a samozřejmě i státní kasu. Nebereme žádné dávky ani podpory. Nic jsem nezprivatizoval ani nezrestituoval. Pokud chcete, napište mi: tflaska@seznam.cz.