Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
DR

Jen malá poznámka k bodu 6.

"USA mají po celém světě základny, Rusko skoro žádné."

V tomto bodě je potřeba rozlišovat nejen počet ale také legálnost těchto základen. A tady už by to pro ušáky asi tak jednoznačně nevyznělo.

1 1
možnosti
Foto

Karma, Tomáši, ale je třeba si uvědomit, že příznivci ruských lži se rekrutují z řad notorického lháře Zemana, takže je to marné, jeho marné je to marné....:-)

9 3
možnosti
DR

Plácáte nesmysly jak je už Vaším zvykem. Já např. volil Drahoše. Ale to neznamená že se budu zapojovat do těch nekonečných protiruských žvástů, byť třeba Putina mám rád asi stejně jako vy.

2 3
možnosti
JZ

J94a96n 71Z39i57e43g80l36e63r

29. 11. 2018 15:26

Zasloužená karma R^:-)

6 0
možnosti
VB

A ́t si autor zdroje najde sám, ale takhle lámat pravdu, to už je teda síla:-):-):-):-)Ale nechám Vás při tom když tomu věříte.

3 5
možnosti
Foto

Dobře, úderný komentář. A něco konkrétního by tedy nebylo?

5 0
možnosti
JN

A víte pane, že nejste originální?

Před 35 lety jesem v rámic studia na strojí fakultě docházel na přednášky vědeckého komunismu. Narozdíl od jiných přednášek, na těchto byla kontrolována účast, takže jsem si většinu z nich odseděl.

Taky tam ta soudružka rozsáhle informovala o metodách imperialistické propagandy. Mám pocit, že jste si od ní tu přednášku vypůjčil a jen místy pozměnil.

Inu starýho psa novým kouskům nenaučíš. Viďte.

3 6
možnosti
Foto

Při pravidelném čtení Vašich komentářů je vidět, že jste to odseděl celé. Gratuluji!

9 0
možnosti
Foto

Karma.Dobrá práce,ovšem také z pohledu zdejších rusofilních bijcu marná.Oni těm lžím chtějí věřit a ještě budou vykřikovat jak se na ČT lže...těmhle lidem nic nevysvětlíte,ani ten žvást jak zlatý rubl ovládne světovou ekonomiku jejich víru nezlomil....

16 3
možnosti
DR

Když jste pochytil tak úžasnou moudrost, tak jaký je tedy rozdíl mezi ruskými a západními lži pane Bárto. Poučte nás.

2 1
možnosti
OF

Zajímá mě ta ruská základna v Argentině. Že by Argentinci se opět obávali paraguayského námořnictva ? / Viz paraguayská válka /.

;-D

3 0
možnosti
OF

12 grudnia 1999 roku Polska została przyjęta do NATO. Jak wynika z odtajnionych niedawno przez amerykańskie National Security Archive dokumentów, ważni politycy, na czele z George Bushem seniorem, mieli obiecywać Związkowi Radzieckiemu, że nie przyjmą naszego kraju do struktur Paktu Północnoatlantyckiego.

0 3
možnosti
OF

Bush sliboval Rusům, že Polsko neskončí v NATO.:-(.Píše důvěryhodný zdroj.

My i Polsko spíše bychom měli vstoupit do ASEAN.

/ Na východ od Vídně totiž začíná Asie,jak říkával kníže Metternich.

... respektive jen Pražáci by byli v NATO, Brnou, tato poslední zaááačka před Vídni,už patří do Asie, viz mapy.cz /;-D

To se mi povedlo.

1 3
možnosti
JS

Pane Flaško, je to snaživé, ale bohužel naivní. Konkrétně budu reagovat pouze na jedinou věc. Rusko i USA ze svého území zasáhnou jakýkoliv cíl na celé zeměkouli. Pokud se jedná o agresi Ruska, nic nevím o tom, že ozbrojené síly Ruska by se přibližovali hranicím USA. Ozbrojené síly USA se však k hranicím Ruska přibližují.

4 10
možnosti
MS

To je ovšem doktrína z dob studené války, která se do putinovského Ruska vrátila. Jenom trouba se může domnívat, že se NATO rozšiřuje o nové evropské státy proto, aby mohlo ohrožovat Rusko. Je to přesně naopak - ty nově vstupující státy mají oprávněné obavy z Ruska.

14 0
možnosti
  • Počet článků 1310
  • Celková karma 33,89
  • Průměrná čtenost 3002x
Co mě štve, o tom rád napíšu. Ale i rád něco pochválím. Mám rád hory, lyžování a horské kolo. Živím sám sebe a svou rodinu, nejsem u nikoho zaměstnán, ani nikoho nezaměstnávám. Pracuji si sám za sebe, pro sebe, své klienty a samozřejmě i státní kasu. Nebereme žádné dávky ani podpory. Nic jsem nezprivatizoval ani nezrestituoval. Pokud chcete, napište mi: tflaska@seznam.cz.