Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
MC

Stát je násilí, ale jen těžce se ho lze ovšem zbavit. To, že je demokratický je pouhý výsměch prospěchářů vedoucí levicovou lůzu a nezodpovědné hlupáky k jejich vysněné dotační totalitě proti zdatným soběstačným a zodpovědným občanům a proti jejich svobodnému jednání, které tak rádi zařazují mezi extrémisty.

0 0
možnosti
AL

Přesně dle předpokladům.

Politrukům a závistivcům navzdory!

ANO po kauze Babiše mladšího posílilo

Hnutí ANO by vyhrálo volby se ziskem 32,5 procenta hlasů, zjistil průzkum agentury Kantar CZ pro Českou televizi. Navzdory kauze údajného únosu syna premiéra a šéfa ANO Andreje Babiše hnutí posílilo o pět procentních bodů.

:-)R^

2 4
možnosti

Tak hurá Amicusi a co tvoje SPD?

4 1
možnosti
DR

No vidíte. A preference mu naopak stoupají.

3 1
možnosti
Foto

Je otázkou zda mu opravdu stoupají když sběr dat pro průzkum začal před začátkem aféry.

Každopádně pokud Babišovy preference stouply tak na úkor jeho koaličních partnerů a SPD, které je další jeho potencialní partner. Výrazně více pak posiluje ODS a Piráti a celkově demokratické strany.

1 0
možnosti
AL

Vlastimil Fürst

Pravda vás stejně nezajímá.:-)

2 3
možnosti
AL

Tolik špíny na jednoho člověka?

Neuvěřitešlné.

Že si malí musí přihřát polívčičku - nic nového.

Minule tím špiněním osoby, Babiš vyhrál voby.

Asi budu volit Babiše.

2 4
možnosti
Foto

Občane Ličko a nebude to mrzet občana Okamuru, že mu zdrhneš?

6 0
možnosti
Foto

Ve mně budí pochyby vágní pojem "právníci Evropské unie". Jací právníci? Jsou známi jménem?Je to nějaký kontrolní orgán? Je to oficiální stanovisko některé komise EU?

Nedorozumněním je i funkce svěřeneckého fondu. Ten spravuje Babišův majetek po přechodnou dobu a musí tak činit s péčí řádného hospodáře, tj. i usilovat o dotace, na které má Agrofert právo. Kontrolovat činnost fondu je ovšem majitelovo právo a nepochybně tak i činí.

Všichni rozumíme tomu, že nikdo nesmí diskriminovat chudé a slabé, ale, i když to může znít divně, i miliardáři mají právo nebýt diskriminováni pro svůj majetek.

3 0
možnosti
JB

J81a46n 46B13u51r66d32a

2. 12. 2018 9:26

Legal Service of the Commission.

0 0
možnosti
Foto

Už to krapet unavuje. Páně premiérovy průšvihy nemají a nebudou mít konce. Už jako bych to slyšel - p. prof Válkovou - ctěme presumpci neviny , místopředseda A.N.O. Faltýnek - je to kampaň evropských kalouskovců, předseda Hamáček - vyčkejme vývoje situace , pak se sejde předsednictvo , vyhlásíme hlasování všech členů ČSSD a nejpozději v červnu se rozhodneme , ruďoch Filip - já v tom problém nevidím....

Domnívám se , že kdyby AB někoho pod koněm na Václaváku probodnul , těch 30% ANO bude mít ....

Dobře nám tak.....

12 2
možnosti
Foto

Víte, je to marný ... bohužel, někteří lidé jsou tak inteligentní, že nějaká fakta je vůbec nezajímají, a tak slušní, že zneužívání systému, parazitování na dotacích, v miliardách, jim taky nevadí - jim vadí, když z toho nic nemaj, takže jim stačí, když někdo smete drobky za stolu, na kterém hoduje ... a oni se o ně ještě poperou, budou mu děkovat a klidně ho nosit na rukou, podpírat a podobně - zřejmě se jim ještě nepodařilo vymanit z minulosti a tak si říkají, nemusí pršet, hlavně když kape. A ani slibem nezarmoutíš, omg.:-/

12 0
možnosti
PK

P54e78t53r 73K55r28á22l

2. 12. 2018 8:15

Promluvil inteligent Abelovský..

2 4
možnosti
ČP

Pane Flaško, zapomněl jste uvést, kolik peněz celkem se na dotace vydalo. Neoblbujte nás jen tak napůl.

2 2
možnosti
LU

Chcete uviesť koľko peňazí na dotácie sa vydalo, aby ste si mohol vypočítať aký je priemer vydaných dotácii na jedného občana ČR?

0 0
možnosti
MK

M27i58l47a60n 25K43e57s63l

1. 12. 2018 23:23

Nemohu pochopit,že někdo dává dotace a vůbec nekontroluje komu.Za co jsou všelijací ti kontroloři a schvalovači placeni.Komu odpovídají za mizernou práci.Vždyť někdy může jít opravdu o pokus o podvod,někdy o špatně pochopené předpisy.Že je možné žádosti kontrolovat ukazuje současný případ.Proč to neodhalili hned po převzetí žádosti.Již jsem se setkal,že posuzovatel si nebyl jistý svým rozhodnutím. Uvedl,že si vyhrazuje právo své rozhodnutí změnit.

2 2
možnosti
Foto

Jak má zjistit úředník, že majitelem firmy je realně někdo jiný než ten kdo je uváděn na oficialních dokmentech?

Jak úředník zjistí kdo inkasuje ze svěřeneckého fondu?

Jsou věci, které úředník nemá jak ověřit -často to mají problém prokázat i orgány činné v trestním řízení se všemi svými pravomocemi

4 2
možnosti
  • Počet článků 1310
  • Celková karma 33,89
  • Průměrná čtenost 3002x
Co mě štve, o tom rád napíšu. Ale i rád něco pochválím. Mám rád hory, lyžování a horské kolo. Živím sám sebe a svou rodinu, nejsem u nikoho zaměstnán, ani nikoho nezaměstnávám. Pracuji si sám za sebe, pro sebe, své klienty a samozřejmě i státní kasu. Nebereme žádné dávky ani podpory. Nic jsem nezprivatizoval ani nezrestituoval. Pokud chcete, napište mi: tflaska@seznam.cz.