Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Ještě jeden rozdíl bych viděl. Pro komunisty je teror prostředkem, který nemusí použít, pouze se tohoto prostředku nezříká. Pro teroristu je teror nejenom prostředkem, ale také cílem. Smyslem jeho života.

0 0
možnosti
Foto

Jestli to tedy dobře chápu, být v EU znamená být snadno vydíratelný...

1 0
možnosti

Doufal jsem, že se dozvím, jak ta záležitost mezi EU a Kambodžou nakonec dopadla.

0 0
možnosti

Ani by mu to nestálo za to vzít do ruky atlas a zkoumat, kdeže vlastně to Česko leží.

2 0
možnosti
Foto

Málem bych zapomněl na mladého anarchokomunistu, který zavraždil Aloise Rašína. Nemluvě o teroristech z Brigate Rosse, kteří zavraždili italského premiéra Alda Mora. Atentáty (naštěstí nepodařené) na prezidenta Ronalda Reagana a papeže Jana Pavla II. měly také až příliš čitelný rukopis... ;-( Pumové atentáty na redakce Svobodné Evropy vymýšlel "hrdinný" kapitán Minařík a do jejich realizace se potom snaživě pustila rumunská tajná služba.

5 0
možnosti
Foto

Rozdíl není prakticky žádný. Kde se dostali komunisté k moci, tam rozpoutali rudý teror. Rozdíly jsou jen v počtu obětí mezi jednotlivými komunistickými zeměmi, ne však v podstatě teroru. Tzv. "diktatura proletariátu" se ukázala v plné nahotě hned v bolševickém Rusku jako metoda vládnutí terorem.

6 0
možnosti
Foto

Vládnout pomocí teroru není totéž jako terorismus. Komunisté vždy zavrhovali individuální terorismus, např. atentáty na prezidenty.

0 3
možnosti
Foto

Rozdíl je v tom, že někteří teroristé nemají legitimaci KSČ(M).

3 0
možnosti

Teroriste jsou vetsinou jednotlivci nebo male skupinky lidi. Ovsem komunisti si vsude tam kde vladli zridili statni terorismus.

10 0
možnosti
Foto

Velmi dobrý postřeh a správný závěr. Jenom se obávám, že až budeme (hypoteticky) tím silným suverénem, tak soudruh Hun Sen bude náš věrný přítel. Karma.R^

8 0
možnosti

Podle mého názoru se zoufale a násilně snažíte zaretušovat totální úlet vašeho názorového kolegy. Cítíte, že pan autor napsal totální hloupost, ale chcete ho podpořit, tak násilně hledáte souvislost tam, kde není.

Existuje zde vaše skupina asi tak jedné desítky osob, které se vzájemně podporují. Ať jeden z vás napíše sebevětší nesmysl nebo ať dá dvě navzájem nesouvisející věci vedle sebe (v tomto blogu není nesmysl ani jedno z těch dvou tvrzení, ale o to větším nesmyslem je hledání souvislosti mezi nimi), tak ti zbylí mi vyjdou na pomoc. Vycítil jste totální úlet pana autora, a tak chcete hodit záchranné lano a předstíráte, že tu souvislost vidíte a že je přímo geniální.

Ale z materiálů, které jsou na upletení biče nevhodné, ten bič skutečně neupletete.

3 4
možnosti

Uznávám, že chyba může být na mé straně, ale nějak jsem to nepobral. Takže Kambodžan jedním vrzem vydírá 28 států najednou. A jak to dopadlo? Soudružka Mogherini vyjednala se svým ideologickým spřízněncem co? Ta cla byla, nebo nebyla zavedena? Nevím, z blogu jsem se to nedozvěděl. Pokud ne, tak být eurohujer, tak mlčím a snažím se, aby se to nikdo nedozvěděl. Pravda, kdyby to bylo jen na ČR, tak by si sice soudruh v Kambodži možná jen poťukal na čelo, ale cla by na ně uvalena byla.

2 0
možnosti

Redakční blogy

  • Redakční
               blog
  • Blog info
  • První pokus
  • Názory
               a komentáře

TIP REDAKCI & RSS