Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zasloužená karma.R^:-) ČT nabízí skvělé pořady. Například dokumenty, viz nedávno francouzský dokument o historii železnic. Vynikající jsou seriály Rapl nebo Labyrint.

2 0
možnosti
Foto

Karma. Ať není bez chyb ( a kdo není) , je ČT v oblasti zpravodajství a publicistiky naprostá jednička . Nejmenovaní pánové třeba z Boskovic budou pravděpodobně jiného názoru , ale opravdu nevím , na jaké zprávy se dá dívat. Na Nově se dozvím , že v Chomutově utekla důchodkyni na strom kočička a hasiči ji sundali , Prima ještě tak tak a čínská TV Barrandov - to snad ani není třeba komentovat.

Vůbec - je asi světový unikát , když si prezident republiky zvolí jako svou tribunu obskurní soukromou televizi se sledovaností do 10 %. Mno - vzhledem k jeho pr teamu je to asi logické.;-(Rv

4 0
možnosti

Prej vyvážené zpravodajství, pozvou se tři lidi placení z EU a ty diskutují o budoucnosti a reformě EU, asi tak nějak si Naše Vaše ČT představuje vyváženost. A vždy si poprskám monitor když tam nějaký "odborník" prohlásí "protievropské strany placené Ruskem", to ještě soudruhům nikdo neprozradil, že Rusko leží částečně v Evropě, to si jako Putin platí strany, které jsou proti kontinentu, na kterém leží jeho Země ;-DEUR^

3 3
možnosti

Sleduji zpravodajství a publicistiku i v sousedních zemích. Jedině polská TVP podléhá politickému tlaku. Což je výsledkem čistek po volebním vítězství strany PiS.

Čt si v tom srovnání nevede špatně. Nezbývá než držet palce.R^

10 0
možnosti

Otázka je zda se má čt ještě kam potopit.

8 3
možnosti

Nevytmaví nic. Veřejnoprávní prostor svým žvaněním je nezničitelný.

3 1
možnosti
Foto

Letošní rok bude rokem boje o ovládnutí veřejnoprávního prostoru /tedy zejména ČT a ČRo/. Pakliže zvítězí politici, pak se máme na co těšit, protože zmizí i těch pár pořadů, z kterých máme možnost zjistit aspoň některá relevantní fakta. Jímá mne děs, že by v hlavním zpravodajství ČT byl hlavním moderátorem pinochio Soukup se svými nekoordinovanými pohyby horních končetin a dikcí otráveného a unaveného štajgra. Místo 168 hodin bychom měli pořady, kde by nás pan Ovčáček případně Mynář "seznamovali" se svými stanovisky stran soudů, dopravy, zdravotnictví, jaderné energetiky a zemědělství. Jistě by současně nenápadně "doporučovali" jistým osobám jisté postupy, jež by byly v souladu s míněním Miloše Zemana.

Budu dnes demokracii držet palce. R^

18 0
možnosti
Foto

J63o47s33e40f 69B79á82r95t82a

31. 1. 2019 10:41

Mít jako jediný cíl x krát denně neustále opakovat antibabiš, antizeman to vám přijde, jako vyvážené zpravodajství? Proč se třeba ČT nikdy nezeptá pirátu na jejich vztah k hnutí Antifa?

8 11
možnosti

Prostě lžete, nesnášíte jakoukoli oprávněnou kritiku na vámi milované vůdce. Ještě že nejsme v Severní Koreji, už by šli redaktoři na popravu. Ale že půjdou "od válu" za různé typy hanlivých pořadů o panu prezidentovi např. za "nechutné" zveřejnění opilého prezidenta u korunovačních klenotů, je dnes už skoro jisté. (tehdy s těmi klenoty ta zločinecká činnost ČT zřejmě začala).

Pan Mynář si jistě také přisadí, on přece může dát povolení na zřízení kamenolomu v Lánské oboře (jistě zadarmo) a ČT o tom nemá co vysílat, že jo?

Atd. atd. atd.

12 3
možnosti

K98a38r21e50l 49B66o47k

31. 1. 2019 9:49

Velice si vážím vyváženého zpravodajství české televize.R^ Karma.

12 4
možnosti

J71a66n 70H78a52r54v40a56n

31. 1. 2019 9:46

Je hanebné, že ředitelem veřejnoprávní televize je oddaný komunista do posledních dnů1989 - Dvořák Rv

5 0
možnosti

On si to teď musí odpracovávat...zase u druhé zdi:-)

3 0
možnosti

Redakční blogy

  • Redakční
               blog
  • Blog info
  • První pokus
  • Názory
               a komentáře

TIP REDAKCI & RSS