Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Pokud by se mělo měřit stejným metrem, tak v base už by skončilo x ministrů i té slavné a spásné pravice.

0 0
možnosti

Jako volič pravice jsem pro. Kdo udělal lumpránu, ať jde sedět. Jen bych měl dva dotazy na Babišovy voliče:

1. Andrej je politice už 6 let. Kolik lumpů dokázal on a jeho ministři najít mezi svými předchůdci? A proč nikde nevidím zprávy o alespoň vyšetřování těch lumpů?

2. Vám přijde normální omlouvat lumpárnu jinou lumpárnou?

5 0
možnosti

Domnivam se ze puvod problemu je nekde mezi kapitalizmem bez privlastku, nerozeznanim spinavych penez a vice takovych Kozenych.

A vyber firem podle toho ktera sice nabidne nejnizsi cenu ktera se ovsem behem stavby vysplha daleko nad tu nabidnutou nejvyssi je ekonomicky nesmysl. To by snad mel i ten profesor ing. a ja nevim co jeste vedet.

1 0
možnosti

Dokážu si to barvitě představit:

Borovka (EUROVIA CS): "Dejte 200 mega nebo Vám na to se..."

Kroupa (ŘSD): "Nedáme vám ani kačku na víc"

Ťok (MD): "Kroupo neblbni a dej jim aspoň 100 mega"

Borovka: "100 mega je málo"

Kroupa: "Ani kačku"

Ťok: "Kompromis, tak 150 mega a ty Kroupu už se vzpamatuj, jinak letíš"

Kroupa: "Jo, ale 2mega pro mě za souhlas"

Borovka: "Tak jo, 148 mega, beru, aspoň to není tak vokatý"

Ťok: "Super, to je rychlovka"

Kroupa: "Tak si plácnem kucí, co ? "

7 0
možnosti

Archeologové kopali svým pilníčkerm na nehty a štětečkovali nálezy. Pak určité zdržení a hlavně nepředané pracoviště s obrovskou dírou! . ŘSD bylo vyzýváno - nereagovalo. Firmy toho využily a pravily, že jde o vícepráce + nárůst nákladů. Po prvotní aroganci státu - smlouvy vypovědět, Ťokovi a spol došlo, že se schyluje k ostudě. Přisypali prachy, souhlas - Z blbých řešení pak to nejlepší. Kdo to zaplatí ?

3 + 4 vlna EET! Ta kadeřnice z Mercedesu, instalater co jezdí na fušky v BMW, ten kdo ve stánku dělá svařené víno ap. Všichni pobírají Dotace a neúměrně bohatnou!

To je to, co kloudnému člověku vadí ! - Pak EET je Ideologická nadstavba Hnutí ANO = Nová forma třídního boje. Nic neřeší a nenarovnává! Běžte už k šípku a čápům - Opět sde zdraží služby - opět Schillerová bude jásat , že ano ... :-)

4 0
možnosti

pry meli na oceneni znalecky posudek

ale je tam jiny faktor - pokud tam nejake prodrazeni vzniklo, pak vzniklo nejakou chybou na strane statu - protoze to nepredani stavby nebylo jen kvuli nejake vyssi moc.

0 0
možnosti
  • Počet článků 1310
  • Celková karma 33,54
  • Průměrná čtenost 3002x
Co mě štve, o tom rád napíšu. Ale i rád něco pochválím. Mám rád hory, lyžování a horské kolo. Živím sám sebe a svou rodinu, nejsem u nikoho zaměstnán, ani nikoho nezaměstnávám. Pracuji si sám za sebe, pro sebe, své klienty a samozřejmě i státní kasu. Nebereme žádné dávky ani podpory. Nic jsem nezprivatizoval ani nezrestituoval. Pokud chcete, napište mi: tflaska@seznam.cz.