Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

M96i26l19a36n 75K58e47s67l

15. 2. 2019 22:26

Ministerstvo paní Maláčové hospodaří s částkou 550 000 000 000 Kč ročně(snad jsem to numero správně napsal)Těch 7,5 miliardy je 1,5 % z této částky.Myslíte,že taková částka by ministerstvo práce a sociálních věcí zrujnovala?

2 0
možnosti
Foto

Zruinovala, protože prakticky všechny ty prostředky jdou na důchody, sociální dávky a další podpory. Na to už naletěl nejeden politik, který chtěl "dělat pořádek", "prolít" okem rozpočty jednotlivých ministerstev a dalších organizací a vytřeštil oči nad rozpočtem MPSV, v oku se mu zablesklo, protože tam by zdánlivě dalo ušetřit, ale opravdu jen zdánlivě. Šlo by to, ale musel by se změnit celý systém a na to má odvahu málokdo. Maláčovou nemohu vystát, ale ona ve skutečnosti s touto částkou nehospodaří, prakticky všechno už jsou mandatorní výdaje.

1 0
možnosti
Foto

J76o27s13e21f 26B72á81r95t81a

15. 2. 2019 10:41

Kalousek by přidal 40 Kč a bylo by po problému.

2 1
možnosti

...Maláčová byl omyl...;-O

4 0
možnosti

tyhle hry na "slibovanou" jsou snadno prohlednutelne, ale na vetsinu funguji - viz soucasne preference jednotlivych partaji

p.s. opravte si, Tomasi, v perexu "kdo s koho" - tady je vyjimka a neridi se to pravidlem podle padu

fajn patek a celej vikend preju

0 0
možnosti
Foto

Opravil jsem. Dík!

0 0
možnosti

Můžeme se zde dohadovat,jestli je únosné přidat na důchodech 700 či 900 kč nebo jinou sumu - kde na to vezmou se můžeme dohadovat do aleluja. Ale jedno je naprosto jisté a to je ,že která vláda prosadí toto každoroční zvýšení důchodů nebude mít nikdy problém vyhrát volby.

4 0
možnosti
Foto

Tak pokud pocitam správně,slibované navýšení důchodu vyjde cca na 40 miliard,kde na to chtějí vzít?

0 0
možnosti
Foto

Jako vždy. Pravděpodobně zadlužení. Možná zvýšení daní. Ale hlavně žádnou pořádnou důchodovou reformu!

7 0
možnosti

A81d38a45m 41M78a94l19ý

15. 2. 2019 7:37

No fuj. Konfrontovat sliby s realitou. ;-D

To obyčejný lidi nezajímá.

I ten slib je jasným signálem, že je Babiš lidumil. ;-D

Ve slibech Babiš překonal všechny politiky, co tu kdy byli.

Je to borec VVV ;-D;-D;-D

7 0
možnosti

Pěkně si jdou Maláčová s Babišem po krku

-------------------------------------------------------

Hlavně, že vás to těší.

2 0
možnosti
Foto

Dobré ráno občane Ličko!

1 0
možnosti

ČSSD tuší, další volby je pod čárou ponoru a tak tuneluje rozpočet. Babišovi to je jedno, do chvíle, kdy by se mělo sáhnout na dotace jeho firmám, pak se nezná. Šilerová už zvedá varovný prst, aby bylo na dotace, vyhodíme úředníky, co jsme před tím nabrali, přiškrtíme řemeslníky, sebereme církvím, zvedneme daně a poplatky. Bacha na to, aby se zase nezačalo mluvit o velkých firmách co vyvádí peníze ven, to zaručeně spustí na vládě proud skutečně sprostých výrazů od premiéra, nebylo by to poprvé.

7 0
možnosti

Technická - Je únor a Macocha se již rýsuje! Očekávaně ustřeluje Inflace - Nejvíce tratí ten - Kdo jezdí na naftu + je v pronájmu + topí elektřinou + potraviny. Očekávanmé zpomalení HDP, které bylo napočítáno na 3%! Již reálné výpadky příjmu + Záhady Brexitu + Celní války Trumpa. Stálé upřednosňování kolosů na úkor těch malých! Ta 3+4 vlna EET přichází v nejméně vhodnou dobu - Pořád ti snaživí tvořili jakýsi polštář - jak si přivydělat:-)

3 0
možnosti

Na škole nám tloukli do hlavy, že hybnou silou všeho - je Dělnická třída. Je zubožená, tedy se zbaví okovů a vše se posune k Zítřkům. Klasická, dělnická třída mizí - S inovacemi a robotizací pak ještě více! Co teď? Co Odbory, co ČSSD? Přichází A. Babiš a hybnou sílu mazaně objevuje - Jsou to důchodci. Opravdu, kdo je uchopí - Vládne! Šetřit se musí - Nechť to stojí cokoliv. Venezuela Maláčová to zařídí. I OSVČ bude oblažen - Dostane dárek - 3+4 vlnu EET. Bude lépe ... :-)

7 0
možnosti

Žebříčky

Redakční blogy

  • Redakční
               blog
  • Blog info
  • První pokus
  • Názory
               a komentáře

TIP REDAKCI & RSS