Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

souzním s panem Seklem, karma ;-D

2 0
možnosti
Foto

Tak ty jejich tvářičky a komunistické rysy jsou spíše k překousnutí, Ale kdo by do nich kousal? Hezký článek.R^

5 0
možnosti
Foto

K nakousnutí ? Rozhodně ano , ale pro tygra..

3 0
možnosti
Foto

K nakousnutí ? Rozhodně ano , ale pro tygra...;-D

5 0
možnosti
Foto

A hádejte kdo se v dnešní hlavní zpravodajské relaci na ČT 1 objevil už po prvních 5 minutách? Filip. A tak je to skoro každý den. 30 let poté, stále jsou vidět. Stále jsou tu a stále, čím dále tím více rozhodují o životě v zemi. Hnus

6 1
možnosti
DR

Tak to mám výhodu, mě spíš vždycky zajímá o čem konkrétně který politik mluví a zda-li s ním souhlasím či ne a ne co má v závorce za jménem.

2 5
možnosti
MB

Můžeme si o Straranách myslet, co chceme. A. Babiš není slabý - Jde o pragmatického člověka. Chce dotace - a nechce do basy. Pak HNUTÍ, které jej v neděli zvolí - proč ne, jde o Majitele. Hnutí není Levicové - Pravicové = Je pro všechny Občany! Pak je logicky i pro voliče KSČm + ČSSD! Samozřejmý nesmysl. Levicové vábení je vyčerpáno = Budou se stupňovat Rozpory! , tedy hurá ke stedu a doprava. Snad se něco vyloví! V tomto smyslu - Jde o účelovou katastrofu Populismu - Funguje to ! ... :-)

6 0
možnosti
JN

J59o56s23e25f 70N84i30k76l

16. 2. 2019 14:26

tak to je zase ptákovina...kdyby Filip byl v jiné partaji, tak to projde bez povšimnutí ale pro tu vaši partu je to prostě super trhák...

4 7
možnosti
Foto

To víte, my jsme ti lepšolidi. A jak si říkáte vy?

7 0
možnosti
PK

Filip se nám nemusí líbit, ale chce se udržet, resp. udržet partaj nad 5 procenty. A tak se musí předvést. Z určitého pohledu buďme rádi, že tam nesedí Skála. Jeden pán tady dole píše, že si AB jako slaboch neumí dupnout. Ať mu tedy poradí, jak lépe udržet většinu ve sněmovně. Fakt je, že ale třeba neumíme dobře vysvětlit, že neutralita (touha, možná jen na oko od KSČM) v tomto prostoru s jeho historií je naprostá hovad.na.

5 0
možnosti

Redakční blogy

  • Redakční
               blog
  • Blog info
  • První pokus
  • Názory
               a komentáře

TIP REDAKCI & RSS