Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
LH

Pokud Petrickovi tleskaji tito lidé hsko p. Flaska a Vodvarka - tak je něco špatně se sociální demokracii :-))))

0 0
možnosti
LH

Stačí aby volby vyhrála ta správná strana - ale fakt nevím která to je..... :-))))

1 0
možnosti
Foto

Hlavně ať ten stát neotravuje pana premiéra a s pol.

Karma. R^

3 0
možnosti
Foto

J56a77n 56P10e49c19h97a

18. 2. 2019 17:57

Když o tom tak přemýšlím, řekl bych, že je to bohužel logický důsledek toho, jak se po roce 1989 málo zatočilo s komunisty a estébáky. Nedokážu posoudit, jestli to šlo jinak, ale faktem je, že dneska je kvůli tomu ve státní správě plno bývalých (dnes i současných) komunistů a estébáků.

4 1
možnosti
PK

Už jsem dlouho na světě, tak i když se to nenosí - hospodářští pracovníci za totáče, co byli u komunistů, byli ve velké míře schopní. Někdy schopní až moc, včetně AB. Těžko je šlo "zrušit", myslíte si, že - ve většině - kapitáni německé ekonomiky po 2.válce nebyli nějak spřízněni s nacistickým režimem? Já si třeba jako podnikatele neumím představit Havla či Pithardta. A pozor - nesnižuji nějak jejich úlohu.

1 0
možnosti
Foto

J25a52n 91P19e13c61h72a

18. 2. 2019 17:43

Díky za ten výčet, pod něj se můžu podepsat.R^

2 0
možnosti
Foto

Dobrá práce, Tomáši R^

3 0
možnosti
AM

Bezmocné kvičení, po politrukem Fialou promrhané šanci být ve vládě, a něco pro republiku udělat Rv

2 4
možnosti
AT

.. třeba zavést další vlnu EET...

0 0
možnosti
PK

Tak - malý a levný stát - je blbost. Spíš měl volit - efektivní. Možná nemáme relativně úředníků více než naše vzory - Německo i Rakousko. Máme ale určitě zbytečně mnoho krajů, plnohodnotných. Pokud si pamatuji - v r.1960 jsme zrušili Vary, Liberec, Pardubice, Jihlavu, Olomouc, Gottwaldov, abychom je v nové době zase do puntíku instalovali. To něco stojí.

Jinak jako bývalý hospodářský pracovník říkám - kontrolní hlášení ano, EET ne, i když ho některé země částečně mají resp. zavádějí. DPH je dobrý způsob danění, ale v zemi kde žijí poctivci. Podvody s DPH jsou známy i panu blogerovi a těžko se s nimi bojuje ex post.

2 0
možnosti
Foto

Naopak, společnost by se měla vydat k menším samosprávným celkům a samosprávným městům.

1 0
možnosti
SN

:-)......Tak jste si pobrečeli, zhmontili jsem Vaše mikdráky v diskusích, ale......,dařilo se nám někdy lépe? Důchodcům, učitelům, vojákům, ,policistům se přidává, doprava pro důchodce a študenty za pakatel, zadlužení státu se snižuje! Tak co s tím?

Zrušme tuto vládu.....povolejme Kalouska, Sobotku, Fialu, který nám slibuje modré zítřky, když se dostane k vládě, možná i Bartoše, který už se cítí být předsedou příští vlády! Děkuji, nechci. Jen hlupák opakuje dvakrát stejnou chybu a lůza, jak jsme my vesničtí burani často nazýváni, má dobrou paměť! !!!!!!

6 11
možnosti
RS

R44u39d54a 17S93l29a73v44í82k

18. 2. 2019 13:06

Rezervní fondy rozpuštěny, a už v únoru má Babiš prázdnou státní pokladnu ;-D

11 0
možnosti
Foto

Tomáši, vynikající sumář činů tohoto dobroděje. Vždycky si říkám, že musí - když je sám a zavřenými dveřmi - řvát smíchem, co mu přihlouplí Češi všechno zbaští. Fakt bych chtěl nakouknout do hlubin jeho mysli. Tam musí být řádně veselo.

KarmaR^

18 1
možnosti
  • Počet článků 1309
  • Celková karma 34,24
  • Průměrná čtenost 3004x
Co mě štve, o tom rád napíšu. Ale i rád něco pochválím. Mám rád hory, lyžování a horské kolo. Živím sám sebe a svou rodinu, nejsem u nikoho zaměstnán, ani nikoho nezaměstnávám. Pracuji si sám za sebe, pro sebe, své klienty a samozřejmě i státní kasu. Nebereme žádné dávky ani podpory. Nic jsem nezprivatizoval ani nezrestituoval. Pokud chcete, napište mi: tflaska@seznam.cz.