Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
BH

B32o18h49u70š 27H32a30v68e82l

25. 2. 2019 20:10

Právě jsem se vrátil z ..., z Rakous, nebojte se, nebylo to z hradu (dnes je smutné výročí).

To Rakousko má svůj, význam, projel jsem tam asi 500 km a to je dost nasírající zážitek, Žádná díra, drkotání na betonu. Když to člověk vidí a zažije, přestane chápat, proč to jde s naší dálniční sítí tak ke dnu. A to tam v pohodě za Salcburkem pracují.

Ta groteska na D1 je trapná.

0 0
možnosti
Foto

Máme na postu ministra dopravy skutečného génia. ;-D;-D;-D

0 0
možnosti
Foto

Promiňte, žijete v omylu, za to, že se u nás nestaví dálnice nemůžou ekologové! Poslední dva případy - vykopnutá firma na D1 a žádost o příplatek u Hradce Králové - když už dojde ke stavbě dálnice, zjistí se, že je vlastně nemá kdo stavět a ministr prosí firmy, které o to ani nestojí, o to, aby stavěly. Kdyby ekologové celého světa řekli jednoho dne dost bylo křečka polního, stejně by se nepostavil ani kilometr dálnic navíc, protože by je neměl kdo postavit a nebyly by na to peníze.

0 0
možnosti
VH

Článek není o ekologických aktivistech, anóbrž o neschpnosti vlád (ČSSD-ANO/ANO-ČSSD), v tomto případě zejména pak jejich ministrů dopravy.

Takže nikoliv omyl, jen Vaše doplnění argumentů o Ťokově neschopnosti.

1 0
možnosti
Foto

Gratuluji. Přesné, výstižné a trefné. Pan Ťok zřejmě nějak mimochodem objevil Ameriku. Karma. R^

4 0
možnosti
Foto

Karma, Tomáši, to heslo by chtělo přepsat na "Nemakáme a kecáme". A co se těch legislativních návrhů týče, na ty zapomeňte. Nejdříve se musí vymyslet ještě něco proti živnostníkům a na podporu oligarchů.:-)

12 0
možnosti
DR

To heslo je opravdu stupidní a zábavné, nicméně to Vaše "nemakáme a kecáme" platí pro úplně všechny partaje.

Ledaže by tedy někdo překvapil a to jméno takové úžasně makající partaje u nás vyslovil, osobně o žádné nevím.

3 3
možnosti
Foto

P33e59t88r 77J73o22h74n

24. 2. 2019 8:04

Ještě, že už bude jaro. ;-D To se zase vymluvíme, že nám zima udělala tolik výtluků, že to nečekali. Určitě přijde termín oprav (jak s billboardy) ;-D

3 0
možnosti
DR

S tím se dá naprosto souhlasit. Snad pouze si položit otázku zda-li by tomu u jiného ministra či partaje které má v gesci MD, bylo jinak. Osobně o tom těžce pochybuji.

2 0
možnosti
PK

Včera jsem "musel" ač nerad jet po mnoha měsících přes brněnskou a ejhle projel jsem rychle a dobře, takže má noční můra pře každým nájezdem na D1 se značně zlepšila;-D;-D;-D

1 0
možnosti
Foto

No jak široká je taková dálnice, 30-40 metrů? To se dá přejet celkem rychle.:-)

5 0
možnosti
MB

Hospodářství je na očekávaném sestupu - Nic mimořádného, očekávaný cyklus. Schillerová MF hledá úspory, 25.3 mld. Kč - Ministři Vlády jsou v šoku, (viz zprávy IDNES). U D. Ťoka seočekává zkrácení o 14 mld.Kč - Je ochoten odpískat Slevy na cestování + výstavbu infrastruktury. A.Babiš bez problémů slibuje - tyto dostavět do r. 2025! Jsem zvědav, kdy Piárista z STB, konečně nalezne svých 200 mld. Kč úspor + Zavalí ČR výstavbou školek - nemocnic z Výnosu EET! Jsem zvědav, kdy Anonisté pochopí, že Vláda konjukturu logicky nevyvolala - Naopak, zachovala se jako KSČ a projedla nám rozumnou Budoucnost. Ťok již prozřel, je otázka, kdy jeho voliči ... :-)

9 0
možnosti
  • Počet článků 1309
  • Celková karma 34,32
  • Průměrná čtenost 3004x
Co mě štve, o tom rád napíšu. Ale i rád něco pochválím. Mám rád hory, lyžování a horské kolo. Živím sám sebe a svou rodinu, nejsem u nikoho zaměstnán, ani nikoho nezaměstnávám. Pracuji si sám za sebe, pro sebe, své klienty a samozřejmě i státní kasu. Nebereme žádné dávky ani podpory. Nic jsem nezprivatizoval ani nezrestituoval. Pokud chcete, napište mi: tflaska@seznam.cz.