Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

O75t14a64k41a76r 84S71e39k91l

27. 2. 2019 14:53

Jeden moudrý a často těžce zkoušený lid zavedl pojem " chucpe" . Tedy - těžce definovatelný termín - prostě něco , co slušný člověk nedělá....

V blogu jmenovaní politici se dopustili něčeho takového. Na žalobu to (asi) není , pravda to taky není , prostě , je to CHUCPE!

Alexandra Udženija Soukupa , ministr kultury u komunistů na mejdanu v r. 2019 , nahý Topolánek v Toskánsku před lety.....

No a MZ - to je 90 % v tomto modu.....

4 0
možnosti
MS

R^Babiš moc dobře ví, že ať řekne jakoukoliv ptákovinu, má to nakonec ten efekt, že se ANO zvednou preference. Tak daleko jsme to dopracovali.

13 0
možnosti
PK

problém je, že on taky neříká jen ptákoviny...;-D

1 0
možnosti
Foto

On totiž ne každý má svého ovčího mluvčáčka, aby lidu vysvětlil, jak to vlastně má správně chápat. R^

9 0
možnosti
MB

Zvykl jsem si, že Zeman a Babiš si absolutně nědělají těžkou hlavu se svými výroky. Na Peroutku si dnes asi vzpomene málo kdo - Klasiko nesmyslný spor, máme málo podobných lidí, kolik lidí bylo zaměstnáno a omluva je kde? Miloš objev fyziky - Pode dnem je zase tonové, další ...

Babiš přepisuje učebnici filosofie - Oddíl Pravdy. V neděli popře výrok ze soboty a v pondělí, ten z neděle. Zaujal mne zase s výrokem o Rozpočtu Začíná se rozlamovat. Co má dělat,když není jeho, je cizí! Přinejhorším Rozpočet patří Schillerové - On jej zase bude napravovat, aby se Nám žilo lépe ..!

Opravdu, nějak jsme zdegenerovali - Už to ani nepřijde zvláštní! Nevidím problém,aby do Vlády šla moje dcera, taky plantá občas Páté - přes Deváté. Zase problém - V KSČ - STB nebyla a není vyšetřovaná. Můj otec ani ministrem a členem ÚV KSČ nebyl, tož těžko se dnes prosadit ... :-)

14 0
možnosti
Foto

Mentální stav našich ministrů je opravdu na pováženou. Představa, že by po uvedených blábolech třeba sebekriticky zvážili odstoupení z funkce, je z oblasti sci-fi. Blížíme se k úrovni republiky Džibuti.

Karma

17 0
možnosti
Foto

Kdyby to samé prohlásil kdokoliv z KDU-ČSL nebo TOP09, tak byste jej chválil za moudrá slova.

0 13
možnosti
PK

Klasik rce: ,,Mýliti se je lidské a odpuštění je božské“ Jen máloco a snad nikdo na světě není tak bezchybný, aby v životě nepotřeboval odpuštění a to se týká i naších politiků. Vykročte přece pozitivně do krásného dne pane autore...v kontextu toho co nás jako lidstvo ještě čeká jsou to fakt prkotiny...;-D

0 0
možnosti
Foto

Nevím, jestli majitel té restaurace to považuje za prkotinu.

5 0
možnosti
DR

Vtipnou formou podané, dnes jednoznačná karma. R^

2 0
možnosti
  • Počet článků 1311
  • Celková karma 34,21
  • Průměrná čtenost 3000x
Co mě štve, o tom rád napíšu. Ale i rád něco pochválím. Mám rád hory, lyžování a horské kolo. Živím sám sebe a svou rodinu, nejsem u nikoho zaměstnán, ani nikoho nezaměstnávám. Pracuji si sám za sebe, pro sebe, své klienty a samozřejmě i státní kasu. Nebereme žádné dávky ani podpory. Nic jsem nezprivatizoval ani nezrestituoval. Pokud chcete, napište mi: tflaska@seznam.cz.