Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

V ruském městě Kaluga je museum kosmonautiky. Viděl jsem tam kouli, ve které seděl Gagarin. Bylo to nepředstavitelně malé, že se tam vůbec vtěsnal. A teď vidíme, jak technika pokročila.

Říkali nám tam také proč byli Rusové první v kosmu. Američané údajně neměli tak silný motor. Rusové také ne, ale dali tam motory čtyři. To byl možná důvod proč tajili starty.

1 0
možnosti

Mozna ze se mylim, ale podle toho co kdysi vysilala CT2 to byly vlastne 4 motory z V2 Wernhera von Brauna.

0 0
možnosti

Zasloužená karma R^:-)

2 0
možnosti

"......pouze iniciativa jednotlivce, jeho tvořivost, vede lidstvo vpřed....." Prekrasna slova, pane Flasko. Kezby kazdy cesky obcan si vzal tento citat za sve. Specialne ti mladi. CR takove potrebuje!!! At se to tyka v prumyslu, vede, sportu a predevsim v POLITICE. Tam nam to nejvice chybi.

4 0
možnosti

Za největší senzaci, stále považuji misi na Měsíc. S pra historickými počítači a řadou nekonečných otazníků průběhu! Samotné odpoutání Modulu s přistáním je neuvěřitelné. Úsměvný okamžit - Co by se stalo, kdyby se dveře zabouchly - Brano zavírá samo ! Astronauti pochodují po povrchu. Kámoš je oblétává a čeká na vyzvednutí ... !

Opravdu se blíží doba, kdy Automaty konají samy. Bude dobrý dotaz, kde je o víkendu náš dědek? Áále, šel si vyletět do Kosmu - Nasbíral v Albertu spoustu samolepek - Bodů, za nákup svých rohlíků a párků! Babka letí taky ! ... :-)

4 0
možnosti

Ovšem Putin se neraduje, příjde o miliony $ co platilo USA za transport k ISS.

5 2
možnosti

Musi se utesovat, ze by mohla stoupnout cena nafty a plynu. ;-D

2 0
možnosti
Foto

Napsal jste to pěkně, souhlasím. Muskovi a SpaceX přeji mnoho dalších úspěchů.

5 0
možnosti
  • Počet článků 1311
  • Celková karma 34,22
  • Průměrná čtenost 3000x
Co mě štve, o tom rád napíšu. Ale i rád něco pochválím. Mám rád hory, lyžování a horské kolo. Živím sám sebe a svou rodinu, nejsem u nikoho zaměstnán, ani nikoho nezaměstnávám. Pracuji si sám za sebe, pro sebe, své klienty a samozřejmě i státní kasu. Nebereme žádné dávky ani podpory. Nic jsem nezprivatizoval ani nezrestituoval. Pokud chcete, napište mi: tflaska@seznam.cz.