Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

J95a25n 25R87á39ž

7. 3. 2019 18:54

To je hodně ujetý názor a hlavně postavený na vodě, ne na důkazech..

Buď je maso z Polska závadné a na pulty a do hospod se dostat nesmí, nebo je zdravotně v pořádku a za dehonestací polského masa je Agrofert. Buď je pravdou to první a tak jsou akce Tomana proti polskému masu v pořádku a jestli je pravdou to druhé a je to důkazně podpořené, což zatím nikdo ani nenaznačil, můžete napsat takový článek, aniž byste byl za nenávistného hlupáka. Tahat Babiše do sporu zda je, či není polské maso zdravotně v pořádku, je nesmysl.

Mimochodem: Brusel už stáhl z jednání stížnost Polska na české kontroly jejich masa a odvolal nařízení o jejich zrušení, když Němci začali provádět na dovozy z Polska stejné kontroly.

1 0
možnosti

A dneska souhlasím bez sebemenších připomínek. Karma.

2 1
možnosti

Pokud hodláte někoho kritizovat pane Flaška, tak především učiňte sebereflexi a zrekapitulujte své diskusní příspěvky pod jinými blogy. Ve většině případů, kde se objeví jiný názor, jde o vaše urážlivé výroky s cílem zesměšnit a ponížit. A vy se pak ohrazujete, pokud Vám v diskusi někdo netleská a má odlišný názor? Když jsem se zeptal, na koho plivám sliny, nebyl jste schopen odpovědět a nereagoval jste vůbec. Pravidla slušné diskuse a chování jsou Vám naprosto vzdálené, jste zlý a egoistický člověk, kterého naplňuje radostí ublížit, pomluvit a urazit.

4 2
možnosti
Foto

Pravidla slušné diskuse jsou také to, že když citujete z cizího zdroje, tak ho uvedete.

3 3
možnosti

J91a13n 59K22a48č86e42r

7. 3. 2019 10:52

No tak to je slušnej výcuc, co takhle nějaký pořádný rozbor faktů? K čemu je takovýhle pahýl?

2 0
možnosti

No ale v čem by byla situace jiná, kdyby Babiš nebyl v politice? To jako by ta aféra nebyla a my bychom bez řečí konzumovali nakažené maso a nikdo by neprotestoval? V tomhle je Babiš zrovna nevině. Maso sice dovezla jeho firma, ale dost pochybuji, že záměrně a vědomě dovezli závadné maso, nebo dokonce že Polákům to maso záměrně nakazili v rámci konkurenčního boje, jak se to snaží prezentovat polský ministr. Tu hysterii rozpoutali především naši hygienici, což je ale naprosto v pořádku, a hlavním viníkem jsou především polští producenti, kteří porážejí nemocný dobytek a vydávají to za zdravé maso.

8 4
možnosti

A nemůže být třeba jeden z úhlů pohledu takový, že kdyby nebyl premiérem majitel AGROFERTU, tedy zemědělského gigantu, nemohl by nikdo zpochybňovat legitimiti kontrol polských potravin zájmem úzké skupiny lidí z AGROFERTU? Kdyby totiž takový člověk ve střetu zájmu nebyl, nemohly by vznikat žádné pochybnosti ani na polské straně, ani na straně EU. Ony mezinárodní vztahy jsou dost citlivé.

2 1
možnosti
Foto

Jde jen o naprosto bezohledný, sprostý kšeft. Domnívám se, že právě pan Babiš u nás zavedl dovoz levných a velice nekvalitních "masných surovin" z Polska - například jatečních odřezků, kuřecího separátu, atd. Katastrofální zhoršení kvality uzenin tehdy bylo jedním ze symptomů. Průšvih s dovozem zkaženého masa je v podstatě jen logickým dovršením dávno nastoleného trendu. Snad, snad něco pozitivního by na tom mohlo být, že se aspoň někdo konečně vzpamatuje a začne se nahlas mluvit o tom, že takto to u nás v naší zemi nechceme.

7 3
možnosti

Naše státofirma demonstruje svoji moc a stejně jak to umí její majitel doma, tak v EU, místo skutečných důkazů o původu problémů, přechází do útoku. "Zaveďte sankce všichni" je odpověď naší státofirmy na oznámení EU o doložení nutnosti opatření, nebo jejich okamžité zrušení. Polsko bude pro AB větší sousto, než násilné převzetí zájmové firmy, opojen mocí už nezná hranic.

2 5
možnosti
Foto

Když pominu S. Berlusconiho vládu v Itálii před nedávnem - v DEMOKRACIÍCH Evropy tak "profláknutá" vláda nemá obdoby. Trestně stíhaný premiér nečeského původu , ve svém rodném státě právoplatně označený jako konfident minulého režimu , prezident mimo jiné soudně prohlášený za autora nesprávných faktů ( = lháře) , který tento verdikt ignoruje..... o některých ministrech je zmínka v textu.....

Ó , my se máme...:-/

10 3
možnosti
Foto

Jestli Babiš v USA nakoupí americké zbraně, předražený americký zkapalněný plyn, zruší spolupráci s Ruskem a Čínou a podepíše obsazení naší země americkými vojsky, tak jej nejen Vy, ale veškerý náš mainstream bude vynášet do nebe a bude zlikvidovaná i celá jeho záležitost ohledně Čapího hnízda s tím, že šlo o pomluvu.

4 14
možnosti
Foto

Co nazýváte obsazení naší země americkými vojsky? Obranný radar? Už aby tady byl. To je trochu jiná káva, než když přišli v roce 1968 vaši kámoši z východu.

12 4
možnosti

:-).......Ještě si přihřeju polívčičku. Běželo to v TV na liště, teď jsem to právě ještě slyšel v televizi.

Pekingské zelí dodané z Polska bylo tak napajcované pesticidy, že jde do kompostu! Také to se dodal Babiš, momentálně z USA!!! !!!!!!

1 2
možnosti

Ne Stane, bylo z Uzbekystanu. ;-D

1 0
možnosti

Redakční blogy

  • Redakční
               blog
  • Blog info
  • První pokus
  • Názory
               a komentáře

TIP REDAKCI & RSS