Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
ZJ

.... Celé to dopadne tak, že se za čas odvolá pár vyšetřovatelů, vymění pár státních zástupců a policejních ředitelů a za pár měsíců bude ticho po pěšině, klid a mír, ,,kauza" se zbagatelizuje a přejde zvolna do úplného zapomnění :-P!!

1 0
možnosti
VH

Myslet si, že se Kapsch udržel i po vypršení původní desetileté smlouvy bez korupce, může je naiva (slušné synonymum). A že ta korupce musela směřovat na nejvyšší vládní posty a na ÚHOZ musí být jasné každému myslícímu člověku. Že měl pan Faltýnek přinejmenším do konce roku 1997 "pod palcem" dopravu si štěbetali vrabci na střeše.

Tak v čem je problém?

Upozorňuji, že kauzy "Nečwsová" nejsou dosud ukončeny.

2 0
možnosti
DR

Oproti té Nečasově grupě, která především díky Peake a těmi jejími estrádními stranami, v tom druhém případě navíc nikým nevolenou, měla každých 14 dní vládní krizi, ta Babišova parta co se týče případných pádů jsou naprostí břídilové.

2 8
možnosti
Foto

Nečasova Grupa, jak píšete, byla jedna z našich nejlepších vlád.

3 2
možnosti
Foto

Osobně si myslím, Tomáši, že je to Babišova akce na odstranění už delší dobu nepohodlného Faltýnka. Nicméně, není toto vlastně první Ištvanova akce od protinečasova puče? Ale samozřejmě karma.:-)

3 2
možnosti
Foto

;-D Jojo. Ánry brnknuL ,,Ištvánkovi", aby to rozjel;-D

5 0
možnosti
Foto

,,...detektivové jmenují podezření z trestných činů přijetí úplatku, podplácení a zneužití pravomoci úřední osoby. Zároveň ale v textu neupřesnili, kdo komu a za co měl dát případný úplatek. Žalobce naznačil..."A včil mudrujte. Třeba nad tím kdo v tentdru neuspěl;-) Jinak ,,z titulu důvod. pochybností(ofic. term. techn.!)" lze podat oznámení na kohokoli, aniž by se oznamující vystavoval jakémukoli postihu, pokud se ony ,,důvod. pochybnosti" neprokáží;-) A co se týká ,,pana čistého Péti", nepadl kvůli kabelkám, ale proto, že nesplnil zadání, neb i tehdy šlo o big biz(tendr na JE), a proto přišel o sesli. Podkopli mu jí ji jeho souputníci, které si ovšem následně patřičně vychutnal Bimbo;-D

1 0
možnosti
Foto

Jenom žasnu. Karma, Tomáši R^

4 0
možnosti
MV
MB

1) Dodnes jsem přesvědčen, že vrtulníky nad budouvou Vlády P. Nečase - byl Puč. Odpověď vysvětlení - chybí! Jistě kabelky a "Zneužití tajných služeb" kantýnské Nagyové - To stačí? Asi ANO ...

2) U kolegy Turnera popisuji 21 fukcí pana Faltýnka. Neřeším, kde na to bere čas. (Prachy, pak asi ano). Podstatné je, že se týkají Zemědělství a "Jeho Prostějova", OK. Faltýnek - žádnou Státní funkci nemá! Jak může jednat o levném Mýtu s fy. Kapsch a dokonce s Antimonopoolním úřadem? Ministr Ťok, je tam k čemu? Řečný Jaroslav, nám zcela bezelstně říká - že Tak konal,aby vše bylo levnější a žilo se nám Lépe! Vážně, jakdlouho tyto Kraviny ještě potrvají ? ... :-)

8 1
možnosti
JN

J84o51s27e74f 31N82i57k95l

8. 3. 2019 17:07

...pane inženýre, dejte nám také vědět, až se situace vyjasní...

2 0
možnosti
Foto

Tomáši, i Vy jeden, že Vy pochybujete, že bude líp? A že pan Faltýnek nekecá a maká? R^

4 0
možnosti
Foto

No jo, už to tak vypadá, že pochybuje. A přitom je to tak blízko a holubi se pečou...

0 0
možnosti
  • Počet článků 1309
  • Celková karma 34,31
  • Průměrná čtenost 3004x
Co mě štve, o tom rád napíšu. Ale i rád něco pochválím. Mám rád hory, lyžování a horské kolo. Živím sám sebe a svou rodinu, nejsem u nikoho zaměstnán, ani nikoho nezaměstnávám. Pracuji si sám za sebe, pro sebe, své klienty a samozřejmě i státní kasu. Nebereme žádné dávky ani podpory. Nic jsem nezprivatizoval ani nezrestituoval. Pokud chcete, napište mi: tflaska@seznam.cz.