Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

J16o95s15e33f 71B16á82r23t54a

12. 3. 2019 16:02

Co Faltýnek vyloboval? Stejně zakázku vyhrál konkurent.

0 0
možnosti
VH

Když (například) úplatek nepomůže, tak neexistoval? Když (například) vydíráný vydíraní nepodlene, tak vydírání neexistovalo?

0 0
možnosti
DS

Co to je?

Bílá díra.

Všeci kradú.

Jen bílá díra rozdává.

Je to rasismus.

0 0
možnosti
JK

Asi nějaká teambuildingová hra pro celé hnutí "Kdo půjde sedět dřív". Vondráček si trapně myslel, že to jeho křepčení bude a obvinění stačit, ale chce to něco mnohem většího a to Faltýnek nasadil laťku slušně vysoko.

0 0
možnosti
PB

P33e59t97r 64B23u33r80i53a53n

12. 3. 2019 13:07

Karma.

A opět nabývá aktuálnosti starý dobrý výrok socialistického soudu podle dr.Jahelky:

I když správně rozumí tomu, že všechno patří všem, stále nedokáže pochopit, že všichni krást nemůžeme.

1 0
možnosti
Foto

A klasický výrok z latiny: Erare humanum est - co je erární, patří člověku.

1 0
možnosti
Foto

Podle Babiše je chyba, když kradou všichni. Nějaká regulace by tu být měla. Krást mohou jen ti, co dostanou od šéfa licenci.

5 0
možnosti
VH

Ale pan Babiš měl a má pravdu, že všichni kradnů. Teda svojí pravdu. Vždyť (jako každý) soudí podle sebe!

3 0
možnosti
TK

Ano, když budeme paušalizovat, tak kradnů všetci, proto se ostatně větší procento lidí v politice drží. Klientelismus u státních zakázek a ždímání dotací u nás není "nešvarem", ale prakticky principem fungování systému. Reálně to ani jinak nejde tam, kde se miliardy rozhazují z cizího. Není a ani nemůže být vůle a motivace toto postihovat a vyšetřovat, tedy pokud je, tak pouze účelová politická.

1 0
možnosti
DH

D36a46v95i11d 41H98o83r95á13k

12. 3. 2019 10:15

Musím uznat a potvrdit, že máte ve svém nadpisu, stejně jako pan Babiš ve svém známém tvrzení skutečně pravdu.

...já ale i většina lidí, také když se jim něco líbí nebo zaujme se snaží si to pokud možno bez nutnosti zakoupení a nějaké s tím spojené platby, když se nikdo nedívá přivlastnit. To je prostě jen taková lidská, sice ne zrovna nejlepší, ale na druhou stranu celkem příjemná vlastnost

0 0
možnosti
TK

Je to zcela přirozená vlastnost živých organismů, přijít s co nejmenším úsilím k výhodě. Lidmi zavedená umělá morálka "nepokradeš" je důsledkem sociálního soužití a fungovala pouze, pokud toto jednání způsobovalo tlupě újmu a pokud byl takto "škodící" jedinec trestán. V dnešním relativním blahobytu takové "přesměrování" peněz v zásadě až tak škodlivé není, nakonec ty peníze stejně u někoho skončí, ten někdo za ně nakupuje, dá vydělat dalším lidem.. Problém nastává pouze v případě, když to přesměrování "ošizeným" už natolik vadí, že to vovolá nepokoje a revoluci, ale od toho jsme zřejmě zatím docela daleko. Takže krást, pokud se krade s mírou, se stává více a více tolerovaným jednáním.

0 0
možnosti
MJ

Kauza Faltýnka z hnutí ANO volební preference tohoto hnutí nesníží ale je to jasný důkaz,že když se dostane jakýkoliv politik z jakékoliv strany ke korytu ,tak se láduje jak je mu dovoleno i nedovoleno. Babiše toto ale neohrozí, jediná věc co by mohlo Babiše a spol ohrozit co se týká volebních preferencí je nízká valorizace penzí - tam by mu to pak nejpočetnější skupina voličů jednoznačně dala najevo.

4 0
možnosti
ČP

Asi byste se divil, kolik těch “pomýlených” je. A asi byste se divil, kolik těch pomýlených je vysoce postavených ve společenském žebříčku a jak jsou to vzdělání lidé. Já se někdy divím také. Jsem volič ANO, dříve jsem byl skalním příznivcem ODS. Ale dokud bude v čele této strany nemastný Fiala, zprofanovaný Stanjura, hysterický Němcová a pokud bude jejich jediným programem “antibabiš”, a pokud se do ODS budou vracet individua, jako je Langr, budu nadále “tupě” volit ANO.

7 12
možnosti
JN

No potes koste :-/

4 3
možnosti
  • Počet článků 1310
  • Celková karma 33,54
  • Průměrná čtenost 3002x
Co mě štve, o tom rád napíšu. Ale i rád něco pochválím. Mám rád hory, lyžování a horské kolo. Živím sám sebe a svou rodinu, nejsem u nikoho zaměstnán, ani nikoho nezaměstnávám. Pracuji si sám za sebe, pro sebe, své klienty a samozřejmě i státní kasu. Nebereme žádné dávky ani podpory. Nic jsem nezprivatizoval ani nezrestituoval. Pokud chcete, napište mi: tflaska@seznam.cz.