Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
JZ

Zasloužená karma R^:-)

1 0
možnosti
PB

Karma. A mimochodem, Krym měl po celou dobu svůj vlastní parlament.

3 0
možnosti
Foto

Ještě musíme i zaplatit za uran, který si od nás odvezli. Tedy - za ten odvoz.

6 0
možnosti
Foto

Naštěstí o žádný uran nešlo, šlo o smolinec.

0 0
možnosti
MB

Jsem zcela zmaten:

Pan Zeman, (v r. 2017 v Radě Evropy), pravil, že anexe Krymu je hovotou věcí = „Fait accompli“. Kyjev, se má s Moskou dohodnout o výši odstupného a je to - Chřipka budre vyléčena! Ukrajinské poslance to dožralo = Skandální! - Reagoval Leonid Emec a označil českého prezidenta za „Darebáka, ničemu a alkoholika“.Další - Dmytro Kuleba označil Zemana za prostinkého herce, ochotně hrajícího svou roli, v představení Kremlu ...

,

Jem rád, že věci se konečně spravedlivě rozuzlily! Právem, se ozývý strana poškozená Rusko - Ukrajina tedy dluží Moskvě. Už tedy jenom zbývá,aby se Zeman omluvil za nedostatečnou vřelost národa českého! Málo ochotně - Bez podstatného nadšení jsme vítali okupační vojska v r. 1968! Ba, byli i pomýlení! Soudruh Zeman - opustil řady KSČ! Lituje toho dodnes a snaží se svou nerozvážnost svými činy smazat ... ! :-)

7 1
možnosti
VV

Ted by mels jeste Milous Zeman zacit mluvit o tom, ze bychom meli Rusku zaplatit jejich agresi 21.8.1968 a za nasledujicich 12 let sovetske okupace. Snad by i ti posledni pochopili. ;-D

7 0
možnosti
Foto

Ruské = bolševické. Tím se to vysvětluje. Vám karma, Tomáši :-)

10 0
možnosti
Foto

Nemělo by Rusko platit vysoké náhrady za 25 let podvratné činnosti namířené proti Ukrajině s trvalým záměrem její destabilizace? A nemělo by platit tvrdé reparace za svoji vojenskou agresi proti této zemi? Kolik by mělo zaplatit odškodného za genocidu v Čečensku (300.000 mrtvých z milionového národa, to je genocida) a za agresi proti Gruzii?

15 0
možnosti
Foto

Pokud byl Janukovič ruským trojským koněm, tak fakt nemuselo se Rusko podvratně činit. Spíše odhlavně. Svrchu.

0 0
možnosti
VS

Kolik by měli Rusové zaplatit Ukrajině za ty miliony mrtvých z třicátých let? A kolik by měli zaplatit za okupaci Československa, Polska, Maďarska a to nemluvím o Pobaltí? na to by jmi ani nestačily všechny zásoby plynu.!

18 0
možnosti
Foto

Za okupaci? Tady platily sovětské zákony?

0 6
možnosti
PH

Měl byste se seznámit s prohlášením EU o Gruzii, doporučuji. Pěkný den.

1 0
možnosti
Foto

Proč rozdáváte domácí úkoly? Proč nám neřeknete co jste se dověděl?

11 0
možnosti
  • Počet článků 1311
  • Celková karma 34,21
  • Průměrná čtenost 3000x
Co mě štve, o tom rád napíšu. Ale i rád něco pochválím. Mám rád hory, lyžování a horské kolo. Živím sám sebe a svou rodinu, nejsem u nikoho zaměstnán, ani nikoho nezaměstnávám. Pracuji si sám za sebe, pro sebe, své klienty a samozřejmě i státní kasu. Nebereme žádné dávky ani podpory. Nic jsem nezprivatizoval ani nezrestituoval. Pokud chcete, napište mi: tflaska@seznam.cz.