Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
LC

Mně teda je naprosto šumafuk, jestli vláda ví, nebo neví co chce. Mně zajímá výsledek a to jak ten makroekonomický (zvyšování/snižování státního dluhu), tak ten mikroekonomický, můj osobní. Přemýšlím, kdy to bylo lepší.

0 0
možnosti
Foto

A proč by měla něco vědět? Copak se vědění najíte?

Karma! R^

3 0
možnosti
MB

Nevím co A. Babiš stále plánuje. V okamžiku, kdy dopotuje spis Hnízda k soudci - Má padnout Vláda. Hamáček odchází - (tak si dali do Smlouvy). Já jsem fascinován, že za 30 let od r. 1989 nás vede 2x mezinárodním soudem potvrzený agent STB - Považuji to za nemysltelné = Jde o výsměch poškozeným, z dob Totality ...

Znovuprosazení Zákona o Biopalivech 1 generace - Je přímá odpověď , zda Premiér je - není ve střetu zájmů. Řepka dominuje českých polím - brambory jsou na okraji zájmu. Jak to asi dopadne s cenou? Rodina Ministra Tomana, inkasuje 250 mil. Kč za obchody s pozemky = Kupuje je Stát, Jermanová překonala již V. Bilaka zakládá hudební komise za 45. tis. Kč měsíčně. Rafaj je pilný střádal - Vyběhlo mu Stavební spoření - Má doma 2 miliony Kč. Chvála této Vládě - Komunisté se již tam moc, stydět ani nemusí! Jak píše p. Polický - Vláda ví, co chce ... :-)

6 0
možnosti
PK

Smutné je, že máte nejspíš pravdu. Též jsem se ráno, asi to bylo ze záznamu, pobavil na Plusu - Řebíček radí Filipovi:-) Ale pravda pravdoucí je, že až se garnitura vymění, tak to bude stejné. Socialismus byl neschopný, ale výhoda byla že jste si mohl ukrást - s nadsázkou - pytel cementu. Dnes můžete, jste-li šikovný a v dobré pozici ...

1 0
možnosti
PK

Škoda že pan bloger není ministrem financí a nestojí na druhé straně barikády. Ulevení živnostníkům. Tak např. odvádět paušální daň, resp. zaplatit ji formou platby za licenci k podnikání a nekontrolovat. Jsem pro. To zkoušeli kdysi Slováci a neuspělo to. Jak chcete zkontrolovat milion živností? OSVČ utíkaly do Prahy aby se vyhnuly kontrole. Podotýkám - já také.

1 0
možnosti
MP

Malý postřeh z OVM ministryně Maláčová chce vyšší výdělky pro ženy, proto jim chce umožnit aby více mohli pracovat na zkrácený úvazek.

0 0
možnosti
Foto

Počkejte, to ale není v rozporu, ačkoliv to tak vypadá.

Jde o to, že rodina s malými dětmi (a prarodiče buď daleko nebo ještě zaměstnaní nebo to s nimi z nějakého důvodu nejde) má v podstatě na výběr: zkrácený úvazek nebo nic. Na celý to v jistém období je fakt na budku, případně to ani nejde. A může jít o několik let, kdy ten méně vydělávající (a není to vždy žena) to má takto. I ten příjem za zkrácený úvazek je pro rodinu dost důležitý.

0 0
možnosti
Foto

Vláda ví naprosto přesně co chce.

1/ Větší zisky velkých firem-zejména Agrofertu

2/ Odstranit Agrofertu a spol. konkurenci

3/ Zajistit beztrestnost premiera a spol

4/ Nahrabat si co nejvíc

5/ U ministrů ČSSD-zachránit stranu

12 0
možnosti
VH

Ad 5/ Přesněji: zachránit své zadky ve vládních křeslech nebo alespoň poslaneckých lavicích.

2 0
možnosti
JK

Vláda je jen pouhé slovo z politické teorie, takové žvanící těleso není potřeba k plnění konsolidovaného zisku státofirmy. V konsolidaci nemusí všechny firmy být ziskové, některé mohou být řízeně v deficitu, hlavně když celek jede jako na drátkách.

0 0
možnosti
Foto

Esli Vy, Tomáši, nemáte něco proti hen temu Babišovi.....R^

6 0
možnosti
  • Počet článků 1310
  • Celková karma 34,18
  • Průměrná čtenost 3002x
Co mě štve, o tom rád napíšu. Ale i rád něco pochválím. Mám rád hory, lyžování a horské kolo. Živím sám sebe a svou rodinu, nejsem u nikoho zaměstnán, ani nikoho nezaměstnávám. Pracuji si sám za sebe, pro sebe, své klienty a samozřejmě i státní kasu. Nebereme žádné dávky ani podpory. Nic jsem nezprivatizoval ani nezrestituoval. Pokud chcete, napište mi: tflaska@seznam.cz.