Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

J49o30s37e21f 89N79i75k67l

28. 4. 2019 10:40

Dík, zase jsem se pobavil...

3 1
možnosti
Foto

Kdys dávno v hovorech Há pravil M.H. zhruba toto. Ženské se starají o ty ,,běžné" věci, jako vaření, nákupy, úklid, a tak. Zatímco MY muži řešíme ty zásadní věci, jako např situaci v Ruanda Urundy, či tak;-) Dnes se sice mnohé změnilo, vč. oněch ,,rolí", neb ty ,,zásadní věci" dnes ,,řeší" kde kdo s max. ,,přehledem" až po ,,jasná" řešení;-D

2 0
možnosti

Z toho jsem zraly na flasku, jinak to nevidim ;-D

5 2
možnosti

Pokud chce Ukrajina přežít, měla by urychleně obětovat vše pro co nejrychleší integraci do EU a NATO. Nic jiného ji bohužel nemůže zachránit před nevyhnutelnou zkázou z východu.

6 2
možnosti
Foto

No jo, dobrej nápad, abych nebyl Putinovou kolonií, stanu se kolonií a odpadkovým košem EU.

4 9
možnosti

Scénář je jednoduchý a vyzkoušený, jako v případě např. Moldavska, Gruzie.

Cíl je jasný. Pomocí užitečných idiotů, páté kolony, udržovat napětí a ovládat, případně anektovat. Pouze příprava na možný přímý vojenský zásah.

Jediná možnost, zrušit dvojí občanství.

12 1
možnosti

Pokud vím, Ukrajina neumožňuje dvojí občanství.

0 0
možnosti

Pane Flaško.

hlavně, že ignorujete nesporný fakt, že Maďarsko už deset let vydává maďarské pasy každému, kdo se na Ukrajině přihlásí k maďarskému původu. Jde už o statisíce osob.

Obdobně postupuje i Rumunsko.

5 4
možnosti
Foto

Pane Vaňku,

Vy ale vůbec nerozlišujete pohnutky takovýchto rozhodnutí ve zmiňovaných zemích a Rusku. A to je právě pro tu ruskou pátou kolonu typické.

15 3
možnosti
Foto

Zajímalo by mne, co by zdejší rusověrní říkali na to, kdyby Německo začalo nabízet občanství lidem z dnešního Kaliningradu (dříve Königsberg, ještě dříve Královec)?

Toto podrývání z pozice Ruska je pouze provokace pro udržení moci rusáckých mocipánů. Oni nic jiného neumí, oni jen pokračují v tom, co jejich předchůdci s Ruskem provedli. Co za posledních 30 let pro obyčejné Rusy udělali? Nic.

Co mají vhlavě ti, co u nás Putinovi přicmrndávají? Nic, v lepším případě.

18 3
možnosti

Nic nového pod sluncem.

Podobnou taktiku použil Hitler, když apeloval na sudetské Němce, občany ČSR, aby žádali ochranu Říše,hlásili se k německému národu a usilovali o rozpad ČSR

Jemu se definitivně podařilo v Mnichovu, Putinovi na Krymu, teď usiluje o Donbas a ve finále připojení Ukrajiny k Rusku

15 2
možnosti
Foto

Říká, a nejen Vám ,,něco" pojem, resp. výraz GEOPOLITIKA. A dokážete si v tomto smyslu projít dějiny zpět od současnosti třeba i dvě stě let nazpátek? A to jak ,,regonální", tak i celosvětové.I když, nevím, zda to kdo dokáže vnímat ze své žabí perspektivy;-)

5 8
možnosti
Foto

Jste-li občanem tak zdevastovaného, vazalského a nesvobodného státu, jakým je současná Ukrajina, pravděpodobně uvítáte, pokud vám nabídne občanství stát nezávislý,svobodný a dynamicky se rozvíjející, například Ruská Federace. Na tom není nic divného, je to pomoc lidem, jimž vládne totalitní fašistická reprezentace, dosazená korporátní bruselskou eurojuntou. Nabídka nebyla dána Vám, je tedy zcela lhostejné, co si o tom myslíte Vy. Důležité je, co o tom soudí obyvatelé Ukrajiny, a jejich názor je rozhodující.

8 17
možnosti

O55t62a 81K71i81n23c

27. 4. 2019 23:49

Byl jste někdy v tom podle vás ve zdevastovaném, vazalském a nesvobodném státě, že to tak hodnotíte? Předpokládám, že ne, protože kdyby jste navštívil třeba Zakarpatskou Ukrajinu a řekl byste tento váš názor veřejně, pravděpodobně byste byl od místních občanů oprávněně inzultován.

11 2
možnosti

Zarputile Putin trvá na myšlence, že UA musí být stále v područí Moskvy. Jenže tamní občané o to nestojí. A ty dvě separatistické mini republiky na východě Donbasu jemu také užírají nervy, protože zvláště ekonomicky jsou na dně a připravují Moskvu o značnou část financí. Navíc i občané UA s ruskou národností ve velké většině nemají zájem o příslušnost k RF, protože mohou volně pracovat v zemích EU a to je pro ně zcela výhodnější než dělat v RF!! Navrátit pozici UA do dob carů nebo SSSR se Putinovi nepodaří;-D

10 4
možnosti

Může Putin mimo sebevraždy udělat něco aby se okamžitě nenašlo nějaké jelito které začne ječet? :-/

6 6
možnosti

Redakční blogy

  • Redakční
               blog
  • Blog info
  • První pokus
  • Názory
               a komentáře

TIP REDAKCI & RSS