Diskuse

Vystupme z EU!

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

"Rozumní" v koalici s Národní demokracií jsou jedni z mála, kteří říkají "A" a k tomu i "B". Všimněte, kdo hlavně straší před vystoupením z EU. Od poslanců EU, přes jejich spolustraníky (mají šanci se do Bruselu někdy dostat) až po politiky ovládající toky peněz z dotací z EU. Samozřejmě představitelé byrokratického řízení 27 států z Bruselu, kapři si rybník nevypustí, že? Tito lidé vám nikdy neřeknou, že se po vystoupení z EU u nás nic nestane, voda poteče dál (a bude naše), vlaky se nezastaví, export poběží dál (je 190 zemí na světě), atd. Bude nám pouze smutno, že nám již nikdo nebude diktovat kolik brambor zasadit, nebudou kvóty na cukr (měli jsme 47 cukrovarů, máme nyní jen tři - díky EU), zda musíme dvakrát ročně pootáčet hodinami, a další nesmysly. Byli jsme před EU, budeme i po ní.

2 0
možnosti

Británie zjevně dobře ví, co dělá, včetně toho divadla pro veřejnost.

Británie jako velmoc se přece jen tak nerozpustí a neztratí v "nějaké unii", jak by si představovali "hloupí vlci".

:-)

4 0
možnosti

A90d74a15m 77B15í60l22e49k

30. 4. 2019 8:43

dětskými nemocemi? ;-D

0 0
možnosti

A20d25a88m 64B64í81l18e55k

30. 4. 2019 8:44

sorry, to byla reakce na nějakého pána, který nazval bruselské problémy dětskými nemocemi...

0 0
možnosti

Strašit lidi, to by Vám šlo.

Zkuste dělat čerta na Mikuláše.

:-)

7 0
možnosti

Přesně totéž psali příznivci Rakousko-Uherska před jeho rozpadem. Taky jim nedošlo, že v R-U jsou i jiné národy, než Rakušani a Maďaři, a tyto národy nechtěly být utlačovány, ale chtěly být rovnoprávné. Když to vedení státu stále nechápalo, holt se ten nesourodý konglomerát rozpadnul.

6 0
možnosti
Foto

Předpokládám, že se domníváte, že jsme od EU utlačováni. Mohla byste prosím specifikovat jak konkrétně?

4 1
možnosti
Foto

Díky členství v EU, máme nyní nejvyšší životní úroveň mzdy důchody! Do EU směřuje bezcelně a s jistotou platby přes 83% našeho exportu! Komu se v EUROZÓNĚ nelíbí má možnost ji opustit a užívat si života někde jinde, třeba ruský blahobyt je láká... stejně jako jejich zdravotní péče,demokracie, volební systém.....;-D

6 1
možnosti

Napsáno je to dobře a srozumitelně.Ješte bych dodala,že když všichni vidíme v přímém přenosu brexit, nechápu jak si někdo může naivně myslel,že u nás by něco podobného proběhlo v klidu. Británie jako nejstarší demokracie v EU se slavným parlamentem je v rozkladu...obávám se,že naše mladá demokracie by utrpěla zásadní zásah do srdce....a to by Bureš se Zemákem byli jen slabý odvar toho,co by u nás nastalo.

6 1
možnosti

Zapomněla jste ovšem na to hlavní a tj. že ta Británie se díky neústupnosti obou hlavních stran v parlamentu a tudíž neschopnosti kompromisu rozložila sama.

0 0
možnosti

No jo...ale co by na to řekl Prof.ing.Klaus Václav Csc ?? Autorovi R^

3 0
možnosti
Foto

Klaus by na to řekl to, co říká pořád a pořád má pravdu.

2 1
možnosti

... ale připusťme, že se jim to podaří. ;-D

0 0
možnosti
Foto

......Už ale zamlčí, že přestane proudit i zboží od nás do zahraničí. A to i té nejlepší kvality..... Pane Flaško, zkuste zase jednou přemýšlet. Německý velkoprůmysl jede téměř beze zbytku na subdodávkách nových eurokolonií mezi kterými máme velmi výrazný podíl. Opravdu si myslíte, že dnem odchodu nám D začne dělat problémy a nebude od nás nic chtít? Vždyť by to zastavilo třeba jejich automobilový průmysl, nehledě k tomu, že valná většina těch výrobních závodů je stejně v rukách Němců nebo jiných echt zápaďáků. Opravdu si myslíte, že by jim EU ze dne na den zařízla jejich fajnovní byznys, ze kterého do států jejich majitelů tečou navíc desítky miliard dividend?

A opravdu si myslíte, že dnem odchodu z EU skončí pro všechny Čechy možnost práce v zahraničí? Nepletete si to trochu s komunistickým převratem? Proč by jim kdo bránil? Pokud je tam zaměstnali, tak ví, že se jim to vyplatí a ukázat při přejezdu hranic pas není zase takové drama, jaké se pokoušíte svý strašidýlkovským blogem vyvolat.

Problémy by určitě nějaké nastaly, ty uměle vyvolané by zase poměrně rychle ustaly, protože i vyvolávání problémů stojí nějaké prostředky a poškozuje také jejich původce. Já bych se odchodu z EU zase tolik nebál. Ten, kdo se dnes bojí jsou politici, protože jsou to oni, kteří si z unijních peněz přikrádají a systém zbytečně komplikují. Pro normálního občana by to zase tak velký rozdíl nebyl.

19 2
možnosti
Foto

Dnem odchodu bychom na tom byly vízovou politikou vůči EU (tedy cestování i práce) buď stejně jako Norové, nebo také jako Bělorusové. A nerozhodli bychom to my, ale EU.

A ten fajnový byznys a stále omýlaný kolovrátek o dividendách je fakt strašný. Jsme podle vás kolonie, vykořisťovaná, utlačovaná. A proč se tedy všichni na Balkáně, včetně Turecka, tak do EU hrnou? Myslíte si, že jsou hloupější než Vy?

4 3
možnosti

Redakční blogy

  • Redakční
               blog
  • Blog info
  • První pokus
  • Názory
               a komentáře

TIP REDAKCI & RSS