Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Článek pana Hanniga - vzdor absence možnosti diskuse - otvírám v okamžiku, kdy se potřebuji pobavit. Opravdu je veselé, jak představitel "Rozumných" píše. Stejně jako jeho hovory před presidentskými volbami.

Myslím, že by se konečně měl věnovat tomu, co opravdu umí. Nějaký veselý hit, co poletí na TV Šlágr od rána do večera. Tam je jeho parketa. R^

4 0
možnosti
VV

Ta stara ceska prislovi jako: sevce drz se sveho kopyta jsou dodnes platna. Opravdu nechapu tu nutnost kdysi kdesi pomerne uspesnych lidi se zesmesnit.

Ale preji jim to.

0 0
možnosti
AR

Ten pan Hannig je vlastně hvězda našeho politického nebe. Vzlétne před volbami do čehokoli a kandiduje, avšak nikdy není zvolen. Tím okamžitě zapadne a díky Bohu zas na chvíli neotravuje, až do dalších voleb;-D;-D

8 0
možnosti
JN

J78o76s36e47f 81N20i95k49l

30. 5. 2019 20:34

"...když si uvědomíme, kdo všechno má u nás volební právo a rozhoduje o věcech veřejných.."...to vypadá jako by ste chtěl někomu to volební právo upřít?

3 1
možnosti
MJ

Pane Flaško, asi si teď připadáte jako "king", třeba vám vydrží bystrý rozum až do smrti, přesto se může stát, že i vás někdo vytrollí, nebo jen normálně doběhne. Vzpomeňte si pak na tento váš blog a třeba i pouvažujte o možnosti, že byste se vzdal svého volebního práva, abyste náhodou nezkazil budoucnost těm mladým, kteří se vytrollit určitě nedají.

PS: Babiše jsem nevolil.

5 3
možnosti
MT

Mnoho lidi napriklad neridi auto, prestoze maji papiry. Proste se za volantem neciti a v zajmu svem i sveho okoli se toho dobrovolne vzdali. Povazuju to za moudre rozhodnuti, ktere se da uplatnit i jinde. Mimochodem, s vekem to nesouvisi. To je jen pohodlna pausalizace pana Hanniga.

3 0
možnosti
JA

J10i91ř48í 16A81l10e74x68a

30. 5. 2019 19:48

Tak třeba soudruha Hanniga bych se na ledacos rád zeptal, ale nemá tam, lišák jeden, diskusi. Jak už to usprávného zemanovce bývá.....

10 2
možnosti
JZ

Dobrý, zasloužená karma Tomáši. R^:-)

6 0
možnosti
MB

Té srandy je tady více! Střelenost Babiše - jej doprovází všude. Už i do oblak , v letadle ! Jsou fakt střelení - Důkaz existuje! Velitel ozbrojených sil,Zeman, vypocítil ohrožení ČR. Mocným hlasem zvolal - Kanalizace ! K úžasu, se naše nepřemožitelné vojsko ani nehnulo! Ministr Metnar tiše radí - Miloši - Mobilizace ! Rozumní se opět zachovai rozumně. Mazaně se zabalili se do Národní demokracie - Vystavili Stop Migraci - A nechtějí euro! Zase kulové = 0.78%! Více rozumu předvedli - Hlas, Vytrolených a Vědců. Nic se neděje, zase budou nějaké volby, jistě na to půjdou Rozumně. Už to započlo - diskuse je vypnutá ! ... :-)

6 0
možnosti
DR

Myslím že tohle dohadování typu co kdo a od koho je už zcela zbytečné. Karty už byly rozdány a tudíž je potřeba přijmout realitu.

8 1
možnosti
Foto

Souhlasím. A oceňuji, že dáváte autorovi článku za pravdu ;-)

5 0
možnosti

Redakční blogy

  • Redakční
               blog
  • Blog info
  • První pokus
  • Názory
               a komentáře

TIP REDAKCI & RSS