Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
VH

Ty Vámi uvedené slevy samozřejmě mají všichni občané EU, kteří splňují podmínky. Vy to fakt nevíte??? Tak, jako to má Čecháček ve státech EU (a většinou i v USA).

Ano, my starci máme v EU i slevy do muzeí. Za stejných podmínek jako místní - tedy, že si přečteme popisky či poslechneme výklad v jazyce, v jakém ho muzeum poskytuje. Za překlad se platí, to trochu normálně myslící člověk chápe.

0 0
možnosti
LH

Trefa :-)))))

Nárok na „státní slevu“ mají všichni cestující, kteří na ni prokáží nárok, tedy včetně cizinců, kteří jsou v ČR např. na turistické cestě.

0 0
možnosti
DR

Právě naopak, zcela výjimečně správné rozhodnutí toho jinak slavného EU dvora nebo jak se to jmenuje.

0 0
možnosti
PB

P96e91t43r 53B77u11r96i87a33n

23. 6. 2019 15:06

Mně vůbec ty regulované regulace regulací připadnou jako zavádění komunismu v socialistickém zřízení sociálního státu.

Ve zprávách se pochlapoval ministr dopravy jak prý skřípne ty řidiče, kteří se budou chtít vyhýbat placeným úsekům dálnic tím, že budou sjíždět na okresky. Zamezí jim sjezd z dálnice.

Takže jsme postavili dálnice pro ty, kteří se nechtějí ploužit okresy, aby mohli dobrovolně pohodlně svištět. Za příplatek, samozřejmě. Pak namontujeme mýtné brány, rozšíříme je i na osobáky ( o tom se uvažuje) a pak přinutíme i ty, kteří nechtějí, povinně tuto předraženou vymoženost užívat. Nejvíce to připomíná lid jako rukojmí v totalitním státě.

0 0
možnosti
VH

Co poznamenat. Asi tolik, že hlupák zůstane hlupákem.

0 0
možnosti
  • Počet článků 1309
  • Celková karma 34,31
  • Průměrná čtenost 3004x
Co mě štve, o tom rád napíšu. Ale i rád něco pochválím. Mám rád hory, lyžování a horské kolo. Živím sám sebe a svou rodinu, nejsem u nikoho zaměstnán, ani nikoho nezaměstnávám. Pracuji si sám za sebe, pro sebe, své klienty a samozřejmě i státní kasu. Nebereme žádné dávky ani podpory. Nic jsem nezprivatizoval ani nezrestituoval. Pokud chcete, napište mi: tflaska@seznam.cz.