Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Já mám velice jasnou představu jak tahle tragikomedie skončí. Nejlépe se to dá vyjádřit tímhle vtipem,když na světlech zastavil za autem řidič dodávky. Další řidič ale nedával dostatečný pozor a do té dodávky narazil. Řidič dodávky vyskočil z auta a hnal se s vyhrnutými rukávy k řidiči auta, které do něj narazilo. Z malého Fiatu ale vylezl chlap o hlavu větší než on. Řidič dodávky se zarazil, otočil k řidiči auta před ním (který se šel jen podívat co za vola nezvládlo řízení auta)a když zjistil, že je o hlavu menší než on, tak mu dal facku. Hamáčku, máš se na co těšit:-)

3 0
možnosti
JSS

Podívejte - jim o nic nejde - prachy jdou a mají vliv a moc!! Jsou nepostižitelní - vysmívají se národu a dělají si ze státu šoufky. Zkrátka tak to je - už dlouhou dobu od dob Klause a slušnost - právo, uznání k pracovitosti se vytratilo. To díky benevolenci lidí - stačí jim zatím plný talíře. Ale to nebude - západ nic nedá a východ jakbysmet!! Tady bude vymeteno a zbudou nám tito zkorumpovaní. zazobaní klackové. Už jste prozřeli a začínáte vidět?? Tak ještě protřete oči a napněte paže - protože ty budou potřeba !!!

1 0
možnosti
ZD

Zbytečně strašíte...

1 0
možnosti
JS

Jedno je jisté, že vlastně z pohledu občana o nic nejde a na jeho život celá ta aférka kolem ministra kultury nemá žádný vliv, proto lidi na to většinově kašlou a vlastně je to ani nezajímá jak to probíhá a je jim docela jedno jak to dopadne a zda tam bude Staněk, Šmarda nebo někdo jiný a kdy. To jen novináři z toho dělají kovbojku, asi proto aby lidi nakrmili nepodstatnou věcí a nemuseli psát o těch podstatných, které zatím vesele běží zamaskované na pozadí a autor blogu na tu hru naběhl jako malý kluk a i se mu pár pohoršených podařilo oslovit.

5 2
možnosti
ZD

Novináři, "konstruktivní" opozice a okurková sezóna - vražedná kombinace.

0 0
možnosti
Foto

Souhlas, karma. Pomiňme pro Evropu zanedbatelného amorfního p. Hamáčka, Ti dva zbylí , pp MZ a AB - to je dvojka. Myslím , že nikde v civilizovaném světě nemají tak pitoreskní , v podstatě směšnou dvojici. Její čas se však dle mého nachyluje.

I když - (nejen)mí rodiče po r 48 "tomu" dávali rok dva. Mno , a jak to dopadlo....:-(

Proto fandím těm protestujícím na Letné.

6 2
možnosti
AR

R^ Dobré. A Zeman by nejraději zavedl prezidentský systém, aby mohl v lecčem zasahovat do činnosti vlády!!

6 0
možnosti
ZD

S tím bych také souhlasil. Sice nemá sílu na zavedení celého systému, příští presidenti na něho ale budou vzpomínat až budou potřebovat prosazovat své názory. Když mohl Zeman ....

0 0
možnosti
TH

Zeman byl úspěšný politik,pozvedl ČSSD,byl premiérem.Měl možnost měnit směr ČR.Vrcholem takového politika je stát se prezidentem.Po zvolení Klause prezidentem se Zeman stáhl.Varováním mohlo být chování Klause vůči Topolánkovi,který napomohl jeho druhému zvolení.Mě na tom děsí to,dosáhnu vrcholu svého snažení a začnu se mstít,Hrabě Monte Cristo hadr.

4 0
možnosti
JC

Za tečkou a čárkou děláme mezeru (učivo základní školy).!!!

0 0
možnosti
ZD

Je hezké v jak přívětivé době žijeme. Každý si může dle svého vyskočit na "Nebojácné" muže v čele státu. Nemusí řešit jestli má pravdu, nemusí se ani stydět pokud by ji nakonec neměl. Z nitra mnohých se tedy derou na světlo Boží pocity, zásadně neomylné názory, rozhodná nezpochybnitelná stanoviska a jejich zásadní státotvorné pravdy. Bezbřehá svoboda je ale současně poťouchlým automatem na svlékání. Je pár průpovídek, které - prověřeny životem - svlékají publikující před čtenáři jejich příspěvků.. Uvedu tři :

1.Moudrý neustále pochybuje - hlupák hájí stanoviska.

2.Podle sebe soudím tebe.

3.Nemoudrý z nemoudrého se raduje.

3 2
možnosti
Foto

R^ Padne na Vás jako ušité. Díky.

8 3
možnosti
VM

A o co jde?

Prezidentem byl zvolen Zeman. A volil jsem ho. A mám k němu dost výhrad. Jenom jsem prostě neviděl nikoho, koho volit místo něj. Viděl jsem kandidáty kteřé bych mohl, ale dopředu neměli šanci. Viděl jsem kandidáty zájmových skupin. A Zemana.

Vládní půtky, vládní krize..... Komedie, která se lidí, kteří se v tom nějak tak nešťourají vlastně nijak netýká. Kolik už jich bylo a klik jich ještě bude?

Vládní krize je vlastně logický výsledek systému voleb, kdy z jedněch voleb vychází výkonná a zákonodárná moc. No a pak je víc jak pravděpodobné, že dojde k boji o moc, k boji o koryta. Tak že vládní krize problém? Ne, naprosto přirozený vývoj v daném systému.

12 2
možnosti
MV

a Zeman nebyl tlacenej zajmovymi skupinami???

8 1
možnosti
DR

Premiér Babiš o demonstrantech na Letné nebo Václaváku pronáší pohrdlivé řeči o nějakém hudebním mítinku a podobně.

Tak to je Babiš úplně vedle. Pokud by to totiž byl alespoň hudební mítink, tak by to na rozdíl od té grotesky alespoň mělo nějakou úroveň.

4 1
možnosti
MV

kdyz vono je pro normalni lidi dost nemyslitelny vystavet neco na "uroven pana Babise"

1 1
možnosti
Foto

Hradní telenovela pokračuje. Show must go on. Vám souhlas a karma R^

8 0
možnosti
  • Počet článků 1310
  • Celková karma 33,60
  • Průměrná čtenost 3002x
Co mě štve, o tom rád napíšu. Ale i rád něco pochválím. Mám rád hory, lyžování a horské kolo. Živím sám sebe a svou rodinu, nejsem u nikoho zaměstnán, ani nikoho nezaměstnávám. Pracuji si sám za sebe, pro sebe, své klienty a samozřejmě i státní kasu. Nebereme žádné dávky ani podpory. Nic jsem nezprivatizoval ani nezrestituoval. Pokud chcete, napište mi: tflaska@seznam.cz.