Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

To je složitější, těch kontrolních mechanismů a všech možných pravidel je tolik, že prakticky decimují státní správu. O výběrových řízeních ani nemluvě, protože jsou drahá, komplikovaná a výsledky jsou tristní. A protože nikdo nemá odvahu to zrušit, protože by mohl být nařčen z rozkrádání, tak se raději pokusí některé organizace z toho vyjmout.

0 0
možnosti
JV

J75i54ř23í 91V70o10l83k81a

29. 7. 2019 12:23

Vždy budu mít problém, jak vysvětlit vnukům, proč v České republice nejde nic normálně. Ženy mi jistě prominou, ale připadá mi to jako blbé manželství mezi občanem a správou státu. Občan ve formě daní, skrytých daní, poplatků, tzv. lékařské péči zdarma, platí jak mourovatý, tak ta správa státu rozfrcá peněz, že to nelze pochopit.

Máme problémy v zákonodárství včetně stavebního zákona. Proč je problém převzít něco fungujícího. Jasně, jsme nejšikovnější kutilové. A tak to dopadá, kutilství v zákonodárství je smrt pro právní stát.

Nejsme schopni klást nároky na stavební firmy jako jinde v civilizovaném světě, nechci domýšlet, kolik peněz utíká, někomu to musí vyhovovat.

0 0
možnosti
LP

No jo pane Burian,co naděláte...jsou to klauni na místních diskuzích,do počtu jim ještě chybí Motusová.

0 0
možnosti
JB

Proč proboha nemůže ŘSD nakoupit stroje, zaměstnat dělníky a ty dálnice stavět jako "státní podnik"? Jo, jasně -přiživilo by se na tom mnohem méně parazitů.. a možná by zchudly i stranické pokladny..

3 0
možnosti
RK

R82a14d48e34k 28K80o56h37u81t

27. 7. 2019 19:11

Je velká škoda že tradiční demokratické strany nemohly pokračovat.

1 3
možnosti
DR

Pouze by jsme dnes četli o čachrem s jinými jmény.

1 1
možnosti
PB

P23e12t86r 39B37u97r73i77a77n

27. 7. 2019 15:23

Koukám na ty pronikavé inteligenty níže Hladíka, Rozsívala a Nožičku. Kdo chce napsat článek o šlendriánu za vlády ANO a Babiše podle nich klidně může, ale musí to být o ODS, Nečasovi a době před nejméně 6 lety. Jinak je to neobjektivní ;-D

8 2
možnosti
LH

Tak to máte velikou pravdu, že psát že slendrian začal až před 6 lety a nedávat věci do souvislosti... Je hloupost že...

1 1
možnosti
Foto

J46a66n 55H11o80r34n35í31k

27. 7. 2019 11:29

Tak tohle mi uniklo, díky.R^

2 0
možnosti
JS

Tak chtělo by to více upřimnosti, každému je jasné, že na současném stavu se podílí všechny polistopadové vlády a ministři dopravy a že jich už bylo. Takže hodit to pak celé na posledního je poněkud mimo. Jinak nejdražší dálnice se u nás stavěly za vlád minulých, takže kdy se nejvíce odklánělo je víc, než zřejmé. Stavební řízení také máme dlouhodobě nejdelší v EU a to taky není dítě současné vlády. Tím samozřejmě nechci obhajovat současnou vládu, ta samozřejmě by měla daleko více zabrat, ale nejen vláda, ale i sněmovna a senát, ale tam se bohužel hlavně politikaří, enormní úsilí se vyvíjí na žaloby na prezidenta, vyslovování nedůvěry vládě atp. místo práce pro lidi a tomu pak musíme přičíst neustálé žabomyší spory jakým je třeba spor o ministra kultury, který je lidem docela ukradený, ale že stavební řízení dnes trvá déle, než samotná stavba je docela štve, také lidi štve, že policie nešetří a stání zástupci nestíhají a soudy neodsuzují miliardové rozkrádačky, nezvládá se řešit nárůst nelegální migrace na našem území, ale energie na stíhání a souzení lidí za názory na sociálních sítích mají docela dost, ale kvůli tomu se jistě na Letné demonstrace nesejde.

12 4
možnosti
TH

ANO má ministra dopravy již šest let?Kdy se z hnutí ANO stane tradiční politická strana?

1 0
možnosti
JS

Tak tradiční strany tu máme jen tři, komunisty, socany a lidovce;-)

2 0
možnosti
  • Počet článků 1311
  • Celková karma 33,48
  • Průměrná čtenost 3000x
Co mě štve, o tom rád napíšu. Ale i rád něco pochválím. Mám rád hory, lyžování a horské kolo. Živím sám sebe a svou rodinu, nejsem u nikoho zaměstnán, ani nikoho nezaměstnávám. Pracuji si sám za sebe, pro sebe, své klienty a samozřejmě i státní kasu. Nebereme žádné dávky ani podpory. Nic jsem nezprivatizoval ani nezrestituoval. Pokud chcete, napište mi: tflaska@seznam.cz.