Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Karma Tomáši.

A k těm několika torpidním obráncům pánů Zemana a Babiše. Oni samozřejmě vědí, že jejich volbou šlápli do lejna, ale připustit si omyl? Ani náhodou.

Nemá smysl na ně reagovat.

9 1
možnosti

Tak je fajn, když víte kdo šlápl do lejna a má si připustit omyl, ovšem stále zůstává otázkou kdo to vlastně špatně volil, já si třeba myslím, že špatnou volbou byla třeba volba TOP09 a Pirátů, ale ctím u voličů jejich volbu a názor a snažím se je přesvědčit argumentačně a nemám problém si s takovým člověk zajít na pivo a popovídat si bez emocí a nadávek a nikdy bych nepoužil argumentaci s lejnem a nadřazenost s připouštěním omylu a poslední věta o smyslu reakce to už zazdila úplně, protože demokracie je o diskuzi a soutěži názorů a ne o třídním boji bez diskuzí.

0 0
možnosti

Se mi líbí jak se dá lehce Zeman použít jako hromosvod na celkový neutěšený stav naší politické scény. Nakonec proč je Zeman prezidentem? odpověď je nasnadě, žádný silnější politický subjekt nebyl schopen postavit svého kandidáta, protikandidáti buď byli z pidistran nebo to byli na rychlo vylovení jedinci bez žádné politické minulosti. No a dnešní situace?je patová hned v několika rovinách a to od sněmovny počínaje a vládou konče a téze, že za vše nakonec může jediný člověk Zeman je poněkud úsměvné, takže doporučuji více jezdit na tom kole, než psát;-).

1 2
možnosti

Osobně si myslím, že kdyby bylo co ústavně žalovat, už by se žalovalo. Nicméně četl jsem nějaká vyjádření ústavních soudců a ti se nějak tak shodují, že není co žalovat.

No a co se stavu pilitické scény týká, jakési hrozící krize a tak, tak to je naprosto logické vyústění současného systému. Pokud z jedněch voleb vychází výkonná i zákonodárná moc, je logické, že po volbách dochází k mocenským bojům, které často vyústí ve vládní politickou krizi.

0 2
možnosti

Tomáši ono je kole mnohem lepší...člověk si krásně vyčistí hlavu, než mu je ten zapšklý mstivý stařík opět zas..ní. Pokud by poslanci hráli fair play, vydali by jej k ÚS, ale komunisti a ostatní svoloč to zatrhnou...takže zase na to kolo...:-)

5 0
možnosti

Nikoliv nucený správce, ale vnucující se správce.

4 0
možnosti
Foto

Strávil jsem den na kole. Nádhera. 138 km. A když pročítám diskusi, vidím, že jsem o nic nepřišel. Jsem rád, že mí odpůrci se zmohli opravdu na "pádné" argumenty a k tématu. Několik citátů: "Ubohý blábol", "..., tak by to bylo lepší, než, aby vládl ten odpad, který představujete Vy a spol....", "...Pozastavenému projektu Agrofertu proplatila dotaci 4,5 milionu korun...", atd. Pak jeden, který tu má několik příspěvků s opravdu originálními pojmy které používá naprosto výjimečně, opravdu jen tak 1x za rok: "babišobijec", "hrůzovláda", "trapné mediální výkřiky", na adresu oponentů "demokraté" v uvozovkách (on je jistě demokrat bez uvozovek), atd. atd.

Upřímně řečeno každý máme nárok na svůj názor. A každý si o tom druhém můžeme myslet co chceme. Pro mě jsou tito jedinci pouhými duševními ubožáky a za reakci mi už nestojí.

3 0
možnosti

Buďte rád že jste dnešní krásný a slunečný den využil daleko účelněji než u monitoru.

2 0
možnosti

Zeman ústavu nepřekračuje. Auditorská zpráva o Babišovi je špatně. Pochybil řídicí orgán, ne Babiš, říká profesor Jiří Chýla

1 4
možnosti
Uživatel požádal o vymazání
5 0
možnosti
Foto

Nucený správce? Něco takového nasadili v době normalizace v ČSAV do oddělení, kde byl ideově problematický šéf. Ten byl zbaven funkce a jeho místo zaujal posvěcený soudruh. Postižený (můj známý) se naštval, a emigroval.

Podobný systém se provozoval za Protektorátu, kdy takový náhradní šéf slul Treuhandler. Jak vidno, historie se opakuje. Ale poučíme se?

1 0
možnosti

J76o32s82e28f 87N78i96k59l

18. 8. 2019 20:07

....vy jste byl kádrovák, nejspíš ?...

0 2
možnosti

Za Protektoratu podobne starosti nemeli. Pokud se jedna o jakehokoli ministra, je naprosto lhostejne, jaka osoba ho bude predstavovat. Zbytecna funkce, zbytecna ministerstva. Zabomysi valky psychicky frustrovanych jedincu.

2 1
možnosti

Nežijeme v protektorátu, ale chtěli bychom žít ve slušné zemi, v níž prezident dodržuje ústavu.

9 0
možnosti
Uživatel požádal o vymazání
15 0
možnosti

Cekal jsem na toho potvorskeho politika, ktery to vse zavinil. Az pan Poborsky nam jej objevil.

"Damy a panove. Kalousek je i za toto vinen"!!! Navrhuji pana Poborskeho na statni vyznamenani.

Pozor, pozor!! Muj soused mne upozornuje, ze clanek pana Poborskeho neni pravdivy, Je to pry satira na dnesni deni v republice. Tak nevim Pry je to "Fake News"!! Tak se ten "fake" dostal i do CR. Hrozne!!!

0 0
možnosti

Šmarda se zdiskreditoval sám svým vystupováním. ČSSD je pidistranou,která může být ve vládě jen díky našemu špatnému volebnímu systému. Hádka o obsazení tak nedůležitého ministerstva je směšná....

6 2
možnosti

Žebříčky

Redakční blogy

  • Redakční
               blog
  • Blog info
  • První pokus
  • Názory
               a komentáře

TIP REDAKCI & RSS