Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
DS

děkuji, naprosto s Vámi souzním... takže preambule nečíst, slibům nevěřit... Vám karma

2 0
možnosti
JK

Sliby přece nejsou zasazeny do reálného rámce. To platí už hezkých pár let, ne ? :-/

0 0
možnosti
MK

Absence důchodové reformy skončí průšvihem, až půjdou do důchodu silné ročníky "Husákových dětí" (cca okolo roku 2035). Důchody v současné výši by byly ufinancovatelné pouze za předpokladu, že složená daňová kvóta bude činit 105%. Každému rozumnému člověku musí být jasné, že v tuto chvíli průběžný penzijní systém prostě fungovat nebude.

Kdo je chytrý, již si zřídil vlastní důchodový fond a spoří si do něj. Kdo chytrý není, dnes volí Babiše a až bude v důchodu, bude brečet jak se má špatně.

2 0
možnosti
JO

Ale ano, kritiku jistěže vítáme, ale pozitivní a konstruktivní.

2 0
možnosti
JB

J29a33n 31B67u91r11i75a94n

5. 11. 2019 10:31

Babiš zásadně neodpovídá na otázky. Jakákoli debata s ním je bohužel jen ztrátou času pro posluchače.

19 0
možnosti
KH

Donutil kdysi dělal pořad: zeptej se mě na o chceš, já na co chci odpovím. Že by si tam Andrej vzal inspiraci? Nebo spíš u hradního pána, který se chová nejmlich stejně?

11 0
možnosti
LV

Četl jsem to, taky jsem se u toho smál, ačkoliv mi bylo smutno...

5 0
možnosti
Foto

V+W: "Jen ať si je trochu smutno, jen když je veselo."

1 0
možnosti
JZ

Zasloužená karma R^:-)

10 1
možnosti
JS

Děkuji Vám za tenhle článek. Je neuvěřitelné, jak tomuhle člověku všechno prochází. Chápu, že spoustě lidí už je jedno, že je to bývalý komunista a agent StB. Je to dávno, a paměť na minulý režim bohužel mnohým selhává, resp. je selektivní. Ale jeho hlavním trumfem přece bylo, že BUDE STÁT ŘÍDIT JAKO FIRMU. To ho odlišovalo od ostatních a stavělo do pozice někoho, KDO UMÍ. Na rozdíl od všech těch populistických žvanilů. A jestli by svou firmu řídil tak, jako řídí tento stát a jak je to krásně patrné z Vašeho článku, pak by tu firmu čekal krach hodně rychle. Takže suma sumárum, nejejn, že je to bývalý komunista a agent StB, navíc neumí nic a je to ještě horší populistický žvanil než ti ostatní.

23 1
možnosti
KH

Kde to mám podepsat? Jestli už náhodou není čas vyměnit populismus za popapulismus.....

4 0
možnosti
MB

Současná doba má prakticky dvě roviny. 1) Nesporně se žije lépe. 2) Málo kdo se zaobírá tím, jak k tomu vůbec došlo ? Vláda mi připadá jako kdysi vtip - I v Africe založte socialismus. Jak? Nemáme zkušenosti, vybavení ! Přijeďte do Prahy, tam je ten obrýlený skladník (G. Husák) a on vám všechno vydá ! Opakovaně tvrdím - Blbější vládu jsme od r. 1989 neměli ! Nic neřeší - udržuje se a klamavou reklamou udržuje veřejnost, že tak to bude lépe ! ... :-)

18 0
možnosti
Foto

Tomáši, programové prohlášení vlády byla zcela určitě Kalouskova kampáň a účelovka. Karma.

9 2
možnosti
Foto

Je to hustej borec, ten náš premiér R^.

5 0
možnosti
PS

Ano, je, proti různým lahvim a spol. určitě je, a to je dobré.

0 0
možnosti