Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Tak tomu, že dalík v penzionu opravoval ucpané záchody a kliky udveří věří asi málokdo. Škoda, že novináři jezdí šmírovat do švajzu, možná by se něco dozvěděli i v moravských penzionech.

2 1
možnosti

Co k tomu napsat, trest si podle mě zasloužil. Na druhé straně, kolik komárů sedělo za to co napáchali ? Nebylo jich mnoho, tedy kromě 50-let, kdy komunistická strana po porážce třídního nepřítele obrátila pozornost proti zákeřnému nepříteli uvnitř vlastní strany.

1 0
možnosti

Jakkoliv jsem středopravicový volič, skutečně padni - komu padni. Rath, Dalík, nebo i Šnajdr. Nelze nevidět, že se zde děly a dějí, jevy prapodivné. Jako vždy, ty osobní hlavní nemají čas sedět v base, tedy je zastoupí náhradníci. Motiv je stále stejný - Participování na Státě = Na našich penězích ! Je úsměvné, kdy Andrej stále uniká, podobně hradní chlapci. Ještě úsměvnější, kdy Vláda si dá do vínku boj s korupcí ! Ten hlavní Zákon - Aby bylo zřejmé, kdo je skutečným vlastníkem firmy v propletenci - Ovšem stále chybí ! Na Slovensku tomu tak již je ! Totéž platí na Svěřenecké fondy ! Pak tedy Bratislava jasně sdělila, že AB je pochopitelně v ostrém střetu zájmů ! To nevadí, máme Dalíka ! To je ten ústřední lotr ... :-)

2 0
možnosti
Foto

Nesouhlasím s vámi, to by Rath musel být ve vedení ODS.

Pozornost veřejnosti je celkem logická když si uvědomíte, že byl jako jeden z mála trestán za všechny ty tunely a odklánění či jiné přesuny majetku a financí.

0 0
možnosti
Foto

R66o69m59a61n 36K40o32z65e39l

22. 11. 2019 23:38

Jo, Dalík, to je ten, se kterým Mirek Topolánek stojí a padá. Jak mohl pak Topolánek tvrdit, že by byl silným prezidentem, když s někým stojí a padá? K smíchu, naštěstí lidé nezapomínají.

2 0
možnosti
Uživatel požádal o vymazání
1 0
možnosti
Uživatel požádal o vymazání
3 0
možnosti
Foto

I98v28a95n 69M55a42r95e18k

22. 11. 2019 19:46

Český lid si žádá? A Vy nejste Čech? Neházejte všechny do jednoho pytle. R^

2 1
možnosti
Foto

Tak Vás k českému lidu samozřejmě nepočítám. Sorry. To jsem zapomněl zmínit.

4 4
možnosti

Žebříčky

Redakční blogy

  • Redakční
               blog
  • Blog info
  • První pokus
  • Názory
               a komentáře

TIP REDAKCI & RSS