Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

J87a24n 39H54o28r23n89í37k

18. 12. 2019 8:56

Dost jsem na to včera koukal, co si ten člověk je schopen vycucat z prstu a vypustit z úst. Plnou hubu demokracie a přitom je to prolhaný šméčko.

4 0
možnosti
PL

P21e74t20r 82L28a52n28g76e31r

18. 12. 2019 6:07

Jste paranoidní.

3 3
možnosti
Foto

Hm. A Vy? Fakt si myslíte že tyhle kecy nejsou přes čáru?

2 0
možnosti
RR

Blábolení komunistů o kyberutoku je stejný nesmysl, jako blábolení demokratů o ruském zmanipulování amerických prezidentských voleb. Takže vaši hysterii jako vždy přehráváte.

7 4
možnosti
Foto

Mluvím o naší zemi a našich komunistech. K Vašemu příspěvku jen podotknu, že v Americe přeci také mlátí černochy.

3 0
možnosti
Foto

Oni jsou taková sociální rakovina.... stále v skrytu číhá aby napadla zdravý organismus a učinila z něj v krátké době mortální a bez šancí.

7 0
možnosti
Foto

Karma. Mě fascinuje, jak mají komunisté stále stejnou rétoriku, zahraniční centrály, přisluhovači atd. Ne, ti se fakt nehodlají měnit...:-/

20 0
možnosti
RR

A má to cenu řešit? Vždyť už jsou napůl na smetišti dějin, stejně jako top 09.

1 1
možnosti
JL

Co růžky? Od té doby co je vzal Babi§ do vlády, vystrkují přímo rohy.R^

15 1
možnosti
VR

Kdybych prohlásil, že střelba v ostravské nemocnici byla organizována KSČM - Komunistická strana Čech a Moravy, nejspíš bych dostal docela soudní kartáč, že?

Ale předseda zločinecké organizace může bez následků BEZ JEDINÉHO DŮKAZU obvinit neziskovku z kyberterorismu a projde mu to.

24 0
možnosti
DR

Asi byl Vašíku na školení v demokratických západních zemích. Tam je obviňování bez důkazů zcela běžná mezinárodní praxe. ;-D

3 18
možnosti
JS

R^ Nakonec ze sebe udělají disidenty.

12 0
možnosti
Foto

Oni byli vždy "mučedníky" své "svobody" jiné utiskovat a vraždit. A fuj, fuj, hnusná demokracie je v té jejich "svobodě" utiskuje ;-D

5 0
možnosti
Foto

R^R^R^ Karma!

Je to děs-běs, zkoušejí své provokace téměř denně, s jídlem jim roste chuť. A mezitím preventivně kňučí, jakže jsou strašně pronásledováni "antikomunisty", kteří na ně údajně chystají McCarthyistické pronásledování. V jejich podání je samozřejmě antikomunista každý, kdo jim dá najevo, že před jejich drzostí nehodlá ustupovat.

16 1
možnosti
  • Počet článků 1310
  • Celková karma 33,88
  • Průměrná čtenost 3002x
Co mě štve, o tom rád napíšu. Ale i rád něco pochválím. Mám rád hory, lyžování a horské kolo. Živím sám sebe a svou rodinu, nejsem u nikoho zaměstnán, ani nikoho nezaměstnávám. Pracuji si sám za sebe, pro sebe, své klienty a samozřejmě i státní kasu. Nebereme žádné dávky ani podpory. Nic jsem nezprivatizoval ani nezrestituoval. Pokud chcete, napište mi: tflaska@seznam.cz.