Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Podnikatelské prostředí se s EET narovnává už od začátku. Třeba na párek v hospodě EET je a na párek u stánku EET není. Zajímavé na tom je, že toto narovnání přišlo ve chvíli, kdy největším stánkovým magnátem s rychlým občerstvením se stal právě Andrej.

Ale s tím, že kvůli snížení DPH se někde zlevní pivo, bych si hlavu nelámal. Moc rád bych viděl tu hospodu, kde by se tak stalo.

1 0
možnosti
JN

J45o41s87e85f 96N16i14k14l

4. 2. 2020 11:03

..."a Kefalín, co si představujete pod pojmem absurdní..."

0 0
možnosti

Vy si evidentně nepředstavujete vůbec nic.;-D

1 1
možnosti

Nezbývá než dodat: Ti Kocourkovští to ale vedou!;-D

1 0
možnosti
Foto

Ještě jedna absurdita. Půjdu si se džbánkam do hospody a jak je to obvyklé, dám jedno od cesty a při placení za jedno od cesty 10% DPH , za pivo do džbánu 21% DPH

2 0
možnosti
Foto

no vy to na ceně nepoznáte.;-D

2 0
možnosti
PN

Už aby byl rok 2021, jak řekl pan Fiala, ODS vyhraje volby a od ledna 2022 začíná v ČR ráj. Jednotná DPH 10 %, vše se zlevňuje, lidem zbývá více na utrácení, rozpočet už jen v přebytku. Zrušení buzerační EET, živnostníci odevzdají státu poctivě vše co mají. Tam kde vznikne satelitní vesnička bude postavena automaticky školka a v každém kraji bude postavena alespoň jedna plně vybavená nemocnice s přijezdem po dálnici.

A tohle vše už jsme mohli dávno mít, nebýt přehnaně zveličené kauzy kabelky.

10 1
možnosti
PK

Taky se na to těším;-D;-D;-D

3 0
možnosti
JK

Podobný nesmysl platí např. v cukrárnách už dávno.

0 0
možnosti
Foto

A co jsme čekali? Že bude líp? Samozřejmě, že začnou machinace, protože čím méně přehledná situace, tím více machinací, co je a co už není stravovací podnik.

Zdá se, že intelektová chudoba ve vrchních patrech ANO začíná být jasná i těm, kteří mají na stěně místo Krista Andreje.

Ale nebojte, nekecáme, makáme a ANO, bude líp. R^

9 1
možnosti
Foto

Vláda se unáhlila a teď kouká, jak to zaonačit, aby se vlk nažral a koza zůstala celá. Loni rozhazovali jak horník těsně po výplatě. Teď tuší, že by to se schodkem nemuselo dobře dopadnout.

2 0
možnosti
Foto

Dám si pizzu u stánku a na pivo si skočím do hospody.:-)

2 0
možnosti
Foto

Takže jsi to nepochopil. Zase. Divím se? Neeeee. ;-D

2 1
možnosti
MB

Nevím, zda se někdy dočkáme -

Čau lidi, moc se nám "To lépe", nedaří - Jistěže musíme tvrdit opak. Lidé na to i docela dobře slyší. Vcelku si nevšímají, že v 01/2020 už máme fugu v Rozpočtu - 8 mld. Kč. Zdá se, že ani mazaný fígl - zadržení vratky DPH (16 mld Kč), nestačí. Proto jsme na občany uvalili největší Daňové břemeno od r. 2012. Sice víme, že kráčíme po tenkém ledu - Čína se zabržďuje + potíže s koronavirem + Neuzavřené Celní války D. Trumpa + Brexit + Obecné zvolnění růstu HDP v ČR ! My to řešíme prodejem kupy železného šrotu, efektivními zakázkami E-shopu známek, chaosem sazeb DPH a 3-4 vlnou EET ...

Nikomu nesmíme říci, že zejména u těch profesí,(kadeřnice - řemeslníci), kteří neúčtují plátce daně DPH se jakékoliv snižování stejně netýká. Jsou v jednoduchém účetnictví - Ty prostě otravujeme a zabřeměňujeme dále. Nevěřte poplašným hlasům nepřejícníků ! Např., že Německo již 7 let hospodaří v plusu, navzdory slabšímu růstu, že dokonce si vytvořilo historický objem svých rezerv ! Dělají to blbě ! My zase vytvořili teorii o škodlivosti alkoholu. Pivo a víno neškodí - To konzumujte ! Lihoviny škodí, tedy jsme to taky zdanili ! Nevěřte tomu, že je Alkohol pouze jeden - Naše objevy jsou jiné ! Radujte se, veselte se, však mne už znáte. Vše zdražujeme a vyvoláváme byro chaos - A tak nám všem - bude prostě lépe ! ...:-)

1 0
možnosti
Foto

Míro, 26.1. 2018 jsi předpovídal Zemanovi 3 dny a hnutí ANO jsi dával 1 - 2 roky. Teď je to 2 roky a týden. Zeman je na Hradě a ANO se těší trvale 30% preferencí. Udělej mi radost a zase si zavěšti.;-D Abych uvedl zdroj. Diskuze pod mým blogem. Mně jsi zato správně mohl předpovědět ještě 3 týdny psaní, než mne Banga zbannil.

1 2
možnosti
  • Počet článků 1310
  • Celková karma 33,68
  • Průměrná čtenost 3002x
Co mě štve, o tom rád napíšu. Ale i rád něco pochválím. Mám rád hory, lyžování a horské kolo. Živím sám sebe a svou rodinu, nejsem u nikoho zaměstnán, ani nikoho nezaměstnávám. Pracuji si sám za sebe, pro sebe, své klienty a samozřejmě i státní kasu. Nebereme žádné dávky ani podpory. Nic jsem nezprivatizoval ani nezrestituoval. Pokud chcete, napište mi: tflaska@seznam.cz.