Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
VB

No, snížená sazba DPH jde použít pouze v souvislosti se stravováním, takže pokud se v hospodě nevaří, resp. není nic k jídlu, musí jet za 21 % DPH.

Jinak je to opět český podvod a Unie by to měla prošetřit.

0 0
možnosti
MB

To je tak, když někdo skočí na hoax.

0 0
možnosti
Foto

Čemu se divíte, většina zákonodárců jsou psychopati. A tohle je výsledek!

Vám karmaR^

0 0
možnosti
FS

Po pominutí Vaší nenávisti k ANO a AB, která zbytečně překrývá občas zajímavé téma, které komentujete, s Vámi obecně souhlasím v tomto konkrétním případě v tom, že taková manipulace s DPH je paskvil a že větší nemehlo to už nemohlo komentovat.

Nicméně zkuste ze se oprostit od té nenávisti a poohlédněte zpět a zjistíte, že naprosto všichni politici a politické strany (a zejména i ta Vaše oblíbená) od doby zpackané (=sametové) revoluce slibovali voličům fantastická zjednodušení v oblasti daní a administrativy kolem. A jak to dopadlo? Vzpomínáte si?

.

0 4
možnosti
KK

Říkat o někom kdo evidentně dělá mizernou práci, že dělá mizernou práci je nenávist? :-/

1 0
možnosti
Foto

ANO a jeho "experti", jak se s nimi stále ohání Bureš, jenom dnes a denně dokazují co jsou za sortu na kterou se naprosto hodí slova klasika: "Níže podepsaní lékaři, bazírují na vrozeném kreténismu..."!!!

0 0
možnosti
EZ

A v jaké sazbě je flaška?

0 4
možnosti
Foto

V mnohem vyšší, než marmeláda z koblih. Ta je prakticky bezcenná:-/

8 0
možnosti
Foto

Koho si vetsina naroda zvolila, ten vladne. Jedine co lze (pokud nechceme omezovat volebni pravo podle IQ) je vysvetlovat a vysvetlovat.

6 0
možnosti
MS

Tak jsem se opět zasnil. Ze máme DPH stejné jako v Německu.

A zasnil jsem se jeste jednou. Sjednocená sazba 15% na všechno.

5 0
možnosti
RS

15%? Není v Německu sazba 19% a snížená 7%?

0 0
možnosti
MP

Meni se to tak casto, ze to nestiham sledovat, ale neni tohle presne naopak nez u jidla? Pokud si dobre pamatuju, tak za jidlo s sebou se ted plati nizsi dan nez za jidlo snedene na miste.

0 0
možnosti
  • Počet článků 1311
  • Celková karma 34,21
  • Průměrná čtenost 3000x
Co mě štve, o tom rád napíšu. Ale i rád něco pochválím. Mám rád hory, lyžování a horské kolo. Živím sám sebe a svou rodinu, nejsem u nikoho zaměstnán, ani nikoho nezaměstnávám. Pracuji si sám za sebe, pro sebe, své klienty a samozřejmě i státní kasu. Nebereme žádné dávky ani podpory. Nic jsem nezprivatizoval ani nezrestituoval. Pokud chcete, napište mi: tflaska@seznam.cz.