Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
PP

P62a36v36e75l 87P96o84n15e19c

12. 3. 2020 10:51

Hlavně být solidární.

Dne 1. února jste na svém blogu žádal větší solidaritu s Čínou. Stalo se a dne 1. března 2020 odletěl do Číny vládní speciál obsahujících tisíce rukavic, roušek, respirátorů a ochranných oděvů i když už dříve deklarovali čeští lékaři nedostatek roušek vlastních. Dnes zvažuje ministr vnitra vyhlášení nouzového stavu. Takhle jste si představoval tu solidaritu?

Zdroje:

https://eurozpravy.cz/domaci/zdravotnictvi/lekari-maji-nedostatek-rousek-ministerstvo-se-je-pokusi-sehnat.ad87fc9c/

https://www.irozhlas.cz/zpravy-domov/respirator-cina-letadlo-koronavirus-humanitarni-pomoc_2003010647_dok

0 0
možnosti
LC

Člověče, na vás působí přijímaná opatření jako vyvolávání paniky, jiný místní bloger,

Karel Vašíček, si už asi v pátém blogu stěžuje na naprosto nedostatečnou neinformovanost veřejnosti. Za obojí samozřejmě může vláda, potažmo Babiš.

P.S.: Vám nestačí, že pohyb vašeho mobilu sledují po celé ČR. Vy ještě toužíte po tom, aby informace o vašem pohybu v zahraničí byla neprodleně předávána do ČR.

2 0
možnosti
LC

tsss ... nedostatečnou informovanost ... samozřejmě

0 0
možnosti
Foto

Vyvolávat paniku je asi tak stejně prospěšné jako problém bagatelizovat.

4 0
možnosti
MK

Souhlas, i když s drobnou výhradou. Na to oteplení bych moc nespoléhal. Virus je už i v takových zemích jako Alžírsko, Egypt nebo Malajsie. A tam je otepleno dost a dost a virům to zjevně nevadí.

0 0
možnosti
JR

J46a12n 38R66á53ž

9. 3. 2020 11:09

Když mi lékař řekl: Přijměte jako fakt, že máte smrtelnou nemoc, ale nepodléhejte panickému strachu. Dodržujte všechny ordinované léčebné postupy, zbytečně se nepřepínejte, ale jinak žijte normálně a budete mít šanci tady být ještě dlouho.

S přístupem ke koronaviru je to obdobné. Musíme přijmout fakt, že zde je, ale podléhat panice je hloupost. Když nebudeme ignorovat omezení, které se používají běžně při chřipkové epidemii, nebudeme si zbytečně oslabovat imunitu, budeme se vyhýbat místům s vnitřní cirkulací vzduchu, jde hlavně o letadla a vlaky, divadla i kina, nebudeme nějaký čas cestovat do zahraničí a budeme přísně dodržovat hygienu, nebudeme ohroženi na životě víc, než při každoročně se vyskytující epidemii chřipky.

5 0
možnosti
PN

U Vás varovná a informující SMS dokáže vyvolat paniku? Myslím, že ne. Proč si ovšem myslíte, že to vyvolává paniku u ostatních, to je mi záhadou. Chápu, že jako milovník svobody, demokracie a fanoušek příští vládnoucí strany musíte tu současnou alespoň trochu pošťouchnout. Také se těším až za vlády ODS při překročení hranic přijde SMS typu . Vítejte zpět do ráje pod vedením ODS pane Nedvěde, doufáme, že se Vám pobyt v Essenu (nebo ve Vídni, či Krakově) líbil.

4 0
možnosti
PK

Taky to tak beru a navíc ani neřeším zásoby. Né, že bych byl fatalista, ale osudu se prý nevyhneme. Takže zase do lesa a něco dělat.

Taky bych uvítal alespoň částečné sjednocení politiků v tomto směru, tedy když nejde vše suprově mělo by se začít spolupracovat a nepouštět se do sbírání bodů kritikou v mediích...to musí počkat. pěkný den, i když tady prší...;-DR^

3 0
možnosti
Foto

Někdo Vás nutí používat mobil?

3 0
možnosti
Foto

A Vy vůbec víte co to je? Vždyť to jste přeci na marxismu-leninismu svého času nestudovala.

3 1
možnosti
Foto

Vzhľadom na dlhú inkubačnú dobu a fakt, že človek roznáša nákazu aj ak nemá príznaky, je vírus nebezpečný. Nemáte starých rodičov? Vážne vám je jedno, že možno na túto nákazu zomrú? https://www.youtube.com/watch?v=0kxm-uoPo2Y

1 0
možnosti
AL

Z článku občana Flašky:

"Když mi někdo změří teplotu a zhrozí se mých 38 stupňů, ..."

Zdroj: https://flaska.blog.idnes.cz/blog.aspx?c=746868

-----------------------

Snad to není trvalý stav. Ale i tak to může bát riziko pro čtenáře, psát takový blog v tomto zdravotním stavu. Pak se není co divit, že i tento článek je nechytrý, iracionální a plný negativních emocí.

Na druhou stranu je třeba ocenit, že autor i při tak vysokých teplotách ....

Ale proč ne? Vždyť tato "tvorba" vypovídá o něm a na ostatní nemá vliv.

Moc v to nevěřím, ale snad se časem úroveň článků zvedne. :)

Mám rád svobodu slova a demokracii.

:-)

5 2
možnosti
Foto

A na něco k tématu blogu se Váš mozek zmůže?

4 2
možnosti
  • Počet článků 1310
  • Celková karma 33,67
  • Průměrná čtenost 3002x
Co mě štve, o tom rád napíšu. Ale i rád něco pochválím. Mám rád hory, lyžování a horské kolo. Živím sám sebe a svou rodinu, nejsem u nikoho zaměstnán, ani nikoho nezaměstnávám. Pracuji si sám za sebe, pro sebe, své klienty a samozřejmě i státní kasu. Nebereme žádné dávky ani podpory. Nic jsem nezprivatizoval ani nezrestituoval. Pokud chcete, napište mi: tflaska@seznam.cz.