Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
JZ

Zasloužená karma R^:-)

2 0
možnosti
AL

Pěkně jim to Vážený pan prezident ČR naložil.

A národ má o zábavu postaráno! :) Teď se může bavit komentováním výplodů potrefených! :)

P.S. No to se mi povedlo! To musím zopakovat i u jiných výplodů, zcela jistě k velké radosti mých tzv. okopávačů.

.

:-)

2 4
možnosti
MV

ne kazda zumpa ma dno - jak jsem se vcera, bohuzel, presvedcil pri projevu pana prezidenta

4 3
možnosti
AL

Co jste zrovna dělal?

;-D

0 3
možnosti
PN

To vypadá, že se Vám projev nelíbil. To je divné. Vždyť ten úvod byl vcelku dobrý, nesmazal nám med kolem úst.

Pokritizoval herce a Hrušínského? I když se Hrušínský "omluvil"? Vláda se také omluvila za ty pomůcky a dodnes ji za kritizujete a kritizovat budete.

Kdo trochu pochytil čínskou mentalitu, ví že vsuvka s poděkováním je na místě. Je jasné, že ODS už by dávno ochranné pomůcky měla a nemusela by další v Číně nakupovat. A jen by je vyzkoušela zahájená v Tibetských vlajkàch slovy "u vás to vzniklo, tak sem koukejte zdarma sypat ty pomůcky "

A předzásobení pomůckama? Byť se omluvili, taky jste si zaryl. To je ale divné.

Víte co je zajímavé? Sleduji to se zájmem, neb se to týká mojí paní. Začátek března, úžasný hejtman královehradeckého kraje. " kde jsou slíbené ochranné pomůcky?" " vládo nemáme, zajisti " A včera v ČT "Ano, ještě fungujeme, ale chtěl bych upozornit, že jedeme z toho, čím jsme se předzásobili "

Na ČT během dne zazní tak 20 krát ukrajinský Ruslan, je fakt blbé, že to nepřipoměl pro ty, kdo ještě neví, nebo si nejsou schopni zapamatovat od koho toho Ruslana máme pronajatého.

Naštěstí herci, jako jedna z elit národa , určitě nevezmou slova Zemana doslova, ale zastaví se pod okny a zazpívají jim nějaké lidové písničky:-) a nebo se přidají k těm, kteří už se pustili do pomoci a nemusí se zviditelňovat brbláním

8 2
možnosti
Foto

Obdivuji Tě, že jsi schopen komentovat člověka, který teprve po cca 3 týdnech opravdu vážné situace za jeho pontifikátu je schopen vylézt na veřejnost. Pro mne je ten člověk zhola zbytečný, promarnil šanci si aspoň nějak napravit reputaci po eskapádách z minulosti.

Zmínil ve svém projevu svého satrapu Nejedlého, který se s odpuštěním vydělal na nějakou karanténu? Předpokládám, že ne.

7 0
možnosti
Foto

Ten Nejedlý mě doteď hodně štve. Vysvětluje národu, že má dodržovat doporučení nebo nařízení. Těžko to lidi musí brát vážně, když ani veřejně známé osoby to nedělají a kašlou na to. Měl být prvním exemplárně potrestaným, aby lidi viděli, že to není holubník a jen pro někoho. Skutečně těžko chtějte něco po lidech, když má vzory v prezidentovi, premiérovi a dalších. A oni jim tleskají, jak to ostatním natřeli. To je marný.

6 0
možnosti
JN

Tomáš Flaška (tedy autor tohoto blogu) včera v diskusi pod blogem Radky Kielbergerové: "Já se na něj stejně dívat nebudu." ;-D

9 0
možnosti
MB

Zde, se milý Josefe pana Flašky musím zastat. Když se na Milošův projev člověk podívá - Skutečně se na to dívat nedá! Žádný rozpor se tedy nekoná ... :-)

6 0
možnosti
MB

Nechápu, proč se mezinárodní, stranické projevy - opět vysílají v televizi ! Pak i chválím řečníka, že si vybral soukromou společnost s menší sledovaností. Je v tom i kus ohledu k rozumnosti národa. Kde jsou ty doby ze statku ? - Hospodář vzkazuje - "Děvečka, čeledín, všichni přerušte práci a ihned k sedlákovi do světnice . Má tam zázrak - Jakousi Krystalku a bude mluvit náš milovaný prezident - TGM" ! ... [>-]

1 0
možnosti
Foto

A to ho oni milovali ještě než si ho poslechli v krystalce?

0 0
možnosti
  • Počet článků 1310
  • Celková karma 33,89
  • Průměrná čtenost 3002x
Co mě štve, o tom rád napíšu. Ale i rád něco pochválím. Mám rád hory, lyžování a horské kolo. Živím sám sebe a svou rodinu, nejsem u nikoho zaměstnán, ani nikoho nezaměstnávám. Pracuji si sám za sebe, pro sebe, své klienty a samozřejmě i státní kasu. Nebereme žádné dávky ani podpory. Nic jsem nezprivatizoval ani nezrestituoval. Pokud chcete, napište mi: tflaska@seznam.cz.