Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zasloužená karma R^:-)

1 0
možnosti
Foto

"Švýcarský kouzelník" ;-D;-D;-D Kdepak asi vezme slibovaných osm a půl bilionu korun na pohádkově skvělý rozvoj země, který sliboval v novoročním projevu? Smál bych se, ale máme zde tu tragedii denně v televizi v přímém přenosu. A velice se bojím, že to skončí půjčkami od Číny výměnou a ještě potupnější podlézání a zatahování naší země do otrocké závislosti na čínském komunistickém totalitním režimu.

4 1
možnosti

No... Jestli si vzpomínáte na socanské bilboardy z té doby, tak dle nich za světovou krizi mohli Kalousek s Topolánkem.

1 0
možnosti

Ten schodek 192miliard byl v roce 2009 a pan Kalousek taky nevedel ktera bije,kdyz prohlasoval, ze zadna krize neni a pak bum.

V roce 2009 byla prumerna mzda 23 344 a v roce 2019 byla 34125 takze v dnesni dobe by byl schodek doslova obludny a to nemluvim o tom,ze za pana Kalouska to slo rychle,ale postupne zato dnes se to proste zaseklo ze dne na den.

sam vidite,ze kdyby pri soucasne situaci byl schodek 200 milliard tak by to bylo jeste dobre.

2 1
možnosti
Foto

Korona snese všechno a tak i větší schodek SR se za něj schová. Je samozřejmě jasné, že se na rozpočtu podepíše, ale zároveň je jakýmsi alibi před krizí, která by zřejmě letos začala působit.

BTW: Jsem zvědav, jak dopadnou razantní ekologická opatření EU, viz např. autoprůmysl.

8 0
možnosti

Naprostý souhlas a plusový bod od člověka, který od vás dostal více mínusů než plusů, přičemž v opačném směru to platí stejně.

Ale teď vám dávám plus.

0 0
možnosti
Foto

Aktualizujte data - i za pana Kalouska ekonomika rostla. To bylo tenkrát, když dostával cenu za nejlepšího ministra financí, tvrdil cosi o vyrovnaném rozpočtu, a současně sestavil ten svůj legendární s dírou -195 mld. Rv

1 4
možnosti
Foto

Vy lžete jako když Rudé právo tiskne. Asi tam budete redaktorem.

5 0
možnosti
Foto

I44v92a23n 82M73a14r18e71k

21. 3. 2020 10:53

Bez urážek pane. Věřím tomu, pokud firmy a podnikatelé nebudou požadovat kompenzace za ušlé zisky způsobené koronavirovou epidemií, dostane se vláda se schodkem hluboce pod 200 mld. Vzdáte se jí třeba Vy?

2 3
možnosti
Foto

Já na žádnou kompenzaci nemám nárok. Proč se ptáte? A co je vám do toho?

3 0
možnosti

Kompetentní vyjádření Vám nikdo neposkytne, protože nikdo není schopen odhadnout další vývoj. Neznámých je totiž příliš mnoho. Souhlasím nnicméně s tím, že vláda nese odpovědnost za to, že nevytvářela rozpočtové přebytky.

Myslím, že přirovnání k situaci kolem Kalouskova rozpočtu docela sedí. Ten také rozmetaly okolnosti, které nešlo ovlivnit, doplácel na předchozí projídání rozpočtu za vlád ČSSD a shoduje se to i v tom ohledu, že i tenkrát padala stejně nekompetentní vyjádření. I tenkrát totiž věděl každý houby o tom, jaký bude další vývoj...

2 0
možnosti

P92a90v34e94l 14V76é68b95r

21. 3. 2020 10:36

No co. 185 miliard si ti hoši, co spolu mluví, už přiklepli, 4 miliardy spolyká následná byrokracie a 1 miliarda se dá do pohybu mezi lidi - a je ve hvězdách, co bude cestou rozkradeno.

1 0
možnosti
Foto

Karma, Tomáši, a ten schodek může být nakonec klidně dvojnásobný. Babišova neschopnost se pod koronavirus schová.:-)

6 4
možnosti

ten schodek nakonec může být několikanásobný - pokud by došlo k nejčernějším obavám, vyhlásil se úplný zákaz vycházení a ten by trval třeba několik měsíců... já myslím, že jen jedno je jisté - že nikdo neví nic přesně ;-)

3 0
možnosti
  • Počet článků 1311
  • Celková karma 33,86
  • Průměrná čtenost 3000x
Co mě štve, o tom rád napíšu. Ale i rád něco pochválím. Mám rád hory, lyžování a horské kolo. Živím sám sebe a svou rodinu, nejsem u nikoho zaměstnán, ani nikoho nezaměstnávám. Pracuji si sám za sebe, pro sebe, své klienty a samozřejmě i státní kasu. Nebereme žádné dávky ani podpory. Nic jsem nezprivatizoval ani nezrestituoval. Pokud chcete, napište mi: tflaska@seznam.cz.