Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
DH

Takhle pracně a odborně zpracovaný rozbor, a taková slaboučká diskuse :-(

To musí autora mrzet a bolet.

2 0
možnosti
Foto

Taky se divím, že sem železničář nezašel. Normálně hltá každý můj článek, stejně jako vy a občan Lička.

0 0
možnosti
Foto

Mám obavy, že Babiš zase krásně sliboval něco, co nesplní.

0 0
možnosti
Foto

pan Babiš Vám podal prst a Vy chcete hned celou ruku. zklidněte hormon, je třeba vše nejprve vycizelovat

3 2
možnosti
Foto

Na několika místech jsem si přečetl, co vlastně vláda schválila a zjišťuji, že nás plošně mají za DEBILY!!! Ano, za velké DEBILY. Proč?

Ještě o víkendu z vlády přicházely informace, že OSVČ nebudou muset půl roku platit zálohy na sociální a zdravotní pojištění a že by to mělo platit i na červnovou zálohu na daň z příjmů. Odpuštění mělo být formou úhrady těchto plateb za OSVČ státem! Tak pravil stát. Jak to dopadlo?

Ano, byla odpuštěna červnová záloha na daň z příjmů a na půl roku minimální záloha na důchodové pojištění. Nikde ani písmenko o úhradě státem. Co to v praxi znamená?

Byl vydán odpustek platit tyto zálohy, tedy jejich neplacení nebude sankcionováno. JENŽE: ve vyúčtování jak daně tak pojistného za rok 2020 to bude muset OSVČ DOPLATIT, protože o úhradě této jejich povinnosti státem nepadlo ani slovo.

Plno keců, ale realizace s minimálními výdaji státu.

To je opravdu zlej sen.

2 0
možnosti
ZH

A co byste chtěl, když ten slavný Bureš za dobu konjunktury nic neušetřil a ještě navíc rozfrcal "zbytečné" rezervy? Mám takový neblahý pocit, že ten pád bude hodně bolet... A doufám, že nejvíc Bureše...

1 0
možnosti
KM

Já doufám, že se EET vrátí. A spolu s ní, že se pak znovu otevře pro nás penzisty přínosná lotérie "Účtenkovka". U ní na příslušných zadávacích stránkách jsem se smutkem přečetl oznámení, že poslední slosování proběhne 15. dubna.

V tento den za ni zapálím svíčičku a přestože jsem nevěřící, tak se snad budu modlit aby vstala z mrtvých a vrátila se k nám jako mýtický Spasitel.

0 0
možnosti
Foto

Generaci, která zažila socialismus a je dokonale vytrénovaná bídou a všemožnými omezeními, nemůže nějaký pokles životní úrovně vyvést z rovnováhy.

3 0
možnosti
  • Počet článků 1311
  • Celková karma 33,99
  • Průměrná čtenost 3000x
Co mě štve, o tom rád napíšu. Ale i rád něco pochválím. Mám rád hory, lyžování a horské kolo. Živím sám sebe a svou rodinu, nejsem u nikoho zaměstnán, ani nikoho nezaměstnávám. Pracuji si sám za sebe, pro sebe, své klienty a samozřejmě i státní kasu. Nebereme žádné dávky ani podpory. Nic jsem nezprivatizoval ani nezrestituoval. Pokud chcete, napište mi: tflaska@seznam.cz.