Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
MK

M13i53l37a81n 62K29e30s83l

22. 4. 2020 21:52

Tak jsem se dočetl,že Koněv má nejvyšší vyznamenání USA,Velké Británie,Francie a dalších států.Tyto státy mu je po jeho vystoupení v Maďarsku neodebraly.Pražáci mají holt jiný metr na jeho hodnocení.

0 0
možnosti
IJ

Karma Tomáši,díky!

0 0
možnosti
Foto

Jestliže kritizujete vměšování se Ruska do našich záležitostí (a s touto kritikou samozřejmě nelze nesouhlasit), pak je překvapivé, proč se v tomto veřejném prostoru zárověň Vy sám vměšujete do záležitostí Ruska.

0 5
možnosti
Foto

To by mě teda zajímalo jak. Nebo si taky myslíte, že tím, že ten řidič je Rus, tak je jen vnitřní záležitostí Ruska, že s ním nic neudělá a to že zabíjel u nás znamená, že nemáme dělat nic, protože se tím vměšujem do jejich záležitostí? Tohle si fakt myslíte? A tohle chcete obhajovat?

5 0
možnosti
BV

Pane Flaško,

kde najdu informace, ze soudního jednání, při kterém byl Gubin souzen a odsouzen za vraždu?

"Rusko si od našich orgánů ani nevyžádalo podklady, aby tamní justice mohla rozhodnout"?

Nejsem právník, ale nemuselo by Česko požádat Rusko, aby dotyčného za daný čin soudilo a zároveň by nemohlo soudit samo? A v případě vydávání, platí u celé řady států jednoduché zákonné ustavení: své občany nevydávají a o tom, že šlo o zabití při dopravní nehodě pod vlivem alkoholu se podrobně psalo i v tisku?

Vím, že se vyskytují vyjímky, jako byl ten Američan, co u nás brutálně vyvraždil celou rodinu. Ale tam ho americké orgány zadržely na českou žádost ihned po příletu po výstupu z letadla v šatech potřísněných krví těch brutálně zavražděných. A to asi rozhodlo. Mimochodem v USA by asi dostal několikánosobný doživotní trest pokud by to rovnou nebyl dle státu trest smrti.

0 5
možnosti
Foto

Pane Vaňku Vy jste přeci tradičně takový vnímavý a všímavý. To Vám tohle uteklo?

https://www.idnes.cz/praha/zpravy/oleg-gunin-novoroni-nehoda-prejel-turistku-kolumbijka.A191105_103724_praha-zpravy_rsr

Česko vydalo na Gubina mezinárodní zatykač. A Rusové mají hlavu v písku. Tohle tady fakt chcete obhajovat?

5 0
možnosti
MV

Krátce, stručně, jasně. Pochopí tak jednoduše napsaný text zdejší obhajci ruské, případně sovětské pravdy ? Nemyslím si, že tomu tak bude. Jdu si přečíst diskuzi. Vám karma, Tomáši.

6 0
možnosti
JZ

Jasná a zasloužená karma. R^:-)

7 0
možnosti
Foto

Stačí si tedy vyměnit na nějakém tom mostě Gubina a Koláře. Máme teď co nabídnout.

A proč nám Bahamy nevydaly Koženého?

0 6
možnosti
PL

P37e39t55r 34L35o34r13e10n33c

13. 4. 2020 10:56

Nepředbíhejme události, nepředjímejme. ;-)

Kolář už byl někde odsouzenej, nebo aspoň obviněnej, nebo aspoň stíhanej?

Gubin ano.

5 0
možnosti
MV

Že se současné Rusko chová v jako neblahé paměti SSSR je víc než jasné a nepřekvapuje mě to. Že se ale někteří Češi chovají vůči Rusku i v dnešní době jako lokaji, to nechápu. Vlastně ne - to mě serštve.

15 1
možnosti
Foto

A je docela možné, že Plagovo ministerstvo školství ANO zařadí na doporučení ruské státní dumy do taneční výchovy dodatečně povinnou výuku ruského tance "kozáčka".

2 0
možnosti
Foto

Je třeba rozlišovat zásadní pojmy - Ruská Federace nestíhá Českou republiku - Ruská Federace stíhá konkrétní osobu či skupinu osob, podílející se na vandalismu a hanobení hrobu s památníkem, a to podle stejného zákona, jaký vymysleli a odhlasovali v USA. Nejde tedy o nic neobvyklého, ve světě je to běžné a hysterie zde není na místě.

3 16
možnosti
MV

Hrobu? Krindepane, Vy toho moc nevíte, že? Ale placani si neodpustíte. To tak soudruzi vašeho levelu předvádějí nejen tady na iDnesu.

20 0
možnosti
  • Počet článků 1310
  • Celková karma 33,89
  • Průměrná čtenost 3002x
Co mě štve, o tom rád napíšu. Ale i rád něco pochválím. Mám rád hory, lyžování a horské kolo. Živím sám sebe a svou rodinu, nejsem u nikoho zaměstnán, ani nikoho nezaměstnávám. Pracuji si sám za sebe, pro sebe, své klienty a samozřejmě i státní kasu. Nebereme žádné dávky ani podpory. Nic jsem nezprivatizoval ani nezrestituoval. Pokud chcete, napište mi: tflaska@seznam.cz.