Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Evropa zklamala. Měla by být stejná pravidla pro všechny státy a konec hraničních kontrol. Ostravák se v práci nakazí pravděpodobněji, než na farmářském trhu v Polsku. Kamiony si jezdí po Evropě vesele dál. Malé obchody, kam zajde 40 lidí denně, jsou zavřené, hobbymarkety Agrofertu jsou otevřené. V Ostravě dnes 300 nakažených: 0,001% populace. To je horší, než za morové epidemie v roce 1348. Máte naprostou pravdu. Vždycky jsem tvrdil, že Babiš je Gustav Husák II.

2 0
možnosti

Je to cele na palici. Sedime doma s detma na homeoffice v Nemecku a krome nakupu jednou tydne nevidime jine lidi. Chteli bychom zajet do CR navstivit mamu, ktera zije sama v domu na vesnici. A pracovat tyden, dva na homeoffice od ni. Ma lepsi Internet, nez je tady v SRNm zahradu. Krom nakupu je take izolovana sama. Nikoho neohrozujeme, nikoho neomezujeme a i tak nesmime prijet. Nedejboze po prijezdu odjet. At uz kvuli skole, doktoru, praci, baraku. Hloupost a buzerace.

1 0
možnosti

Pane Flaško, nedávno jste mi udělal konečně radost s Vaším blogem o Vietnamcích. Fakt dobrej, žádná tradiční jedovatá slina, žádný Babiš, fakt se to dobře četlo.

Ale už jste zase zpátky, bohužel. Mám Vám sto chutí ten opravdový koncentrák nechat zažít, abyste tam prahnul po té dočasné lapálii, co se teď děje. Proč jste to třeba nenazval jen vyšetřovací vazbou, to by sedělo víc, pokud už chcete mermomocí přirovnávat?

A k tomu vycestování. Nechci se plést, ale kdyby za současné situace byly hranice všude ve světě otevřené (fakt nejsou zavřené jen u nás), a vy známý ignorant a kritik všeho, co souvisí s fungováním státu, byste dostal vira někde v zahraničí, tak byste byl první, který by nekompromisně žádal stát o řešení, peníze, léčbu, repatriaci apod. Ale možná se pletu.

10 0
možnosti

R60a92d69e39k 67K69o88h15u50t

23. 4. 2020 10:41

Určitě se pletete. Ten by dostál svým názorům již po Česku opravdu nic nechtěl.

1 0
možnosti

J68i49ř13í 36F46i12a11l35a

23. 4. 2020 9:52

Klidně hranice otevřít. Ale při návratu tvrdá, patřičně dlouhá karanténa a vše ostatní na vlastní náklady. Výsledek bude cca stejný. Jen si na tom odpůrci nebudou tolik honit triko.

4 0
možnosti

Flaško, opět jsi nezklamal. Je vidět, že jsi koncentrák nikdy nezažil, jinak bys takový příměr nikdy nepoužil. Tvoje nenávist vůči všemu a všem je opravdu výstavní. Musí se ti žít hodně těžce, až by nad tebou jeden uronil slzičku

5 0
možnosti

Mám rodinu a vnučky v Německu dost mi chybí, ale obě rodiny chápeme složitost situace a kontakt si nahrazujeme pomocí internetu. Jen pro upřesnění odkaz na vysvětlení co to je koncentrační tábor, myslím, že se to kdysi učilo i ve škole...https://cs.wikipedia.org/wiki/Koncentra%C4%8Dn%C3%AD_t%C3%A1bor

4 0
možnosti

P51e92t73r 98S87i83m94a

23. 4. 2020 5:52

Ja jsem pro ..otevrit ..ale nastavit pravidla kazdy kdo bude hodlat opustit republiku bez vyjimky!! -mit povinost se pred odjezdem nahlasit -poskytnout sve udaje na jak dlouho odjizdi a byt neustale elektronicky sledovan -pomoci mobilu pri navratu na hranicich predan hygienikum a pomoci elektronickeho naramku- dnes jsou chytre naramky v cene nekolika malo desetikorun ktere maji GPS .. umisten a sledovan v karantene .pri nedodrzeni ? az 2 roky kriminal a pokuta v radu milionu.Pak jsem pro ..budou vyjizdet jen ti co opravdu maji duvod ..nebo ti co jim nasledna karantena nebude vadit ,Samozrejme ze navstevy pribuznych povolit ..Pendleri? pouze kdyz si zajisti ubytovani v zemi kam jezdi pracovat -Karlovarsky kraj a Domazlicko jsou zarne priklady toho jak prndleri neroznaseji nic ..

0 0
možnosti

Tomáši, pokud jste ten podnikající v cestovním ruchu, nekopete tímto článkem tak trochu (hodně) jenom sám za sebe? Bez ohledu na ostatní? Pak jste sobec. Pokud si Vás s někým pletu, tak se omlouvám.

3 0
možnosti
Foto

Jsem to já. Ale můj obor je aktivní cestovní ruch, tedy nikoliv pasivní. Jinými slovy s článkem to nemá nic společného.

0 0
možnosti

Stát svého občana musí přijmout v jakémkoliv zdravotním stavu a to i ve stavu kdy je evidentně jasné že to muže ohrozit populaci mateřské země.Proto je lepší občana nepustit ze země.

2 1
možnosti

Brilantní blbost hodna výplodu mozku ing. Zemana.

1 0
možnosti

Ale potom je podle vaší logiky minářova zabijačka v pořádku, neboť lidé se mohou shromažďovat jak chtějí a užívat svého majetku jak chtějí. Nejen cestovat jak chtějí. Ale proti Minářovi byste napsal článek.Najednou jsou vám základní svobody nevhod. Všechno je to u vás účelové a mimořádně trapné

5 0
možnosti
Foto

Řezníku. Řeším to, zda je nařízení státu v pořádku. Nikoliv to, zda je v pořádku jeho porušování. Pochopí to tvůj mozeček?

1 1
možnosti
  • Počet článků 1310
  • Celková karma 33,89
  • Průměrná čtenost 3002x
Co mě štve, o tom rád napíšu. Ale i rád něco pochválím. Mám rád hory, lyžování a horské kolo. Živím sám sebe a svou rodinu, nejsem u nikoho zaměstnán, ani nikoho nezaměstnávám. Pracuji si sám za sebe, pro sebe, své klienty a samozřejmě i státní kasu. Nebereme žádné dávky ani podpory. Nic jsem nezprivatizoval ani nezrestituoval. Pokud chcete, napište mi: tflaska@seznam.cz.