Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Já jsem to pochopil jako tzv. černý humor, jako srandu, pochopitelně ne moc povedenou. Ale rozhodně mi to nepřijde tak společenský nebezpečné, jako prohlášení funkcionáře ODS o podřezání prezidenta Zemana a to nemluvím o výrocích hvězdy ODS Pavla Novotného. Ale chápu, že Slušní lidé jsou se svou protikavárenskou orientací non grata a je třeba si do nich při každé příležitosti kopnout.

0 0
možnosti
Foto

"Slušní lidé" jsou non grata už svým personálním složením. Rekrutují se totiž z bývalých fotbalových chuligánů a neonacistů, řada má záznam v rejstříku trestů. Vzhlížení k Rusku je u těchto lidí jakýmsi tragikomickým koloritem:-).

0 0
možnosti

„Člověk, který prožívá každý okamžik s takovou intenzitou, že se mu život stal rájem, že se mu život sám zdá být božským, nemá potřebu uctívat mrtvé sochy, mrtvé písmo, prohnilé ideologie a hloupé pověry.“ Osho indický mystik. Nevím, jestli jsem ta slova pochopil správně, ale pak příčinou odstrańování jednou postavených soch je blahobyt?

0 0
možnosti

Slusni lide jsou slusni asi jako jsou lidove republiky republikami. Kdo nema charakter v srdci, musi ho mit o to vic v nazvu.

1 1
možnosti

Ne nadarmo se říká - vrána k vráně sedá... A tak si pan Flaška sedl na bidýlko takových českých velikánů jako je neschopný primátor Hřib a nebo hulvátní starosta Řeporyjí... Opravdu úchvatná trojka vypelichaných ptáčků

7 5
možnosti

jen hlupák, pokrytec a "svatoušek" se "spravedlivě" rozhořčuje nad tweetem , ve kterém ti co ještě jsou normální, vidí obyčejnou nadsázku a humor sice šibeniční, možná nevkusný. Celkem se divím že i na Policii se takovými koko..vůbec někdo zabývá...inu za vysoce nadprůměrné platy musí ideopolicie vykázat činnost - za tu válendu v kanceláři - že "odvrátila extrémistickou hrozbu". Jeden by z toho všeho blil ;-O

0 5
možnosti

J24a32n 95D41o53u89š90e76k

27. 4. 2020 20:12

Je na stejné úrovni jak Notovný když říkal že kohosi zabije. prostě dvě víte co. ;)

2 1
možnosti

Pane kolego. Pokud někdo někde nějakou sochu postavil, tak byl k tomu v té době důvod a nechci polemizovat o tom důvodu. Ale myslím, že máme jiné atarosti, než se zviditelňovat odstraněním a za společné peníze v době, když už si málokdo pamatuje důvody. Asi tak.

6 4
možnosti

R36u83d70a 95S27l59a73v70í55k

27. 4. 2020 14:34

Jo, tu sochu Stalina taky někdo postavil v nějaké době a měl k tomu tehdy nějaký důvod...

6 0
možnosti

Mimořádně inteligentní blog, nápadně podobný autorovi, plný neprůstřelných argumentů, a na rozdíl od pana Pernici, neplacený v rublech. Co dodat k tak hloupě zbytečnému klepání do klávesnice?

3 4
možnosti
Foto

A na něco k tématu blogu kromě hodnocení autora se zmůžete?

3 0
možnosti

Redakční blogy

  • Redakční
               blog
  • Blog info
  • První pokus
  • Názory
               a komentáře

TIP REDAKCI & RSS