Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Váš článek není aktuální.

Náš moudrý pan prezident Zeman neodpočívá po dovolené, ale nechal si pod záminkou pádu a zlomeniny voperovat možná titanovou tajnou zbraň. A možná je to tak skrytá příprava na boj muže proti muži. ;-)

0 0
možnosti
JS

Cvičení NATO u hranic Běloruska v době prezidentských voleb se nekonalo?

1 0
možnosti
JZ

Zasloužená karma R^:-)

2 2
možnosti
LF

L84u74k55a52s 67F84i16k97r

26. 8. 2020 1:52

Ten Challenger - to je Kapesni bitevni lod, Tezky kriznik, Bitevni kriznik nebo co?

0 0
možnosti
MK

Kristepane, to je blábol.

6 1
možnosti
Foto

A to je dobře, nebo špatně, že NATO utržilo těžký úder.

Měl byste zaujmout nějaké stanoviště.

1 1
možnosti
MV

Jaké stanoviště...? Kde?

2 0
možnosti
MB

Hlavně ať sousedé Běloruska nenatáčejí 2 díl - "Most u Remagenu" ! "Ráno, 21. 8. 1968 ! V Davli nastoupili komparzisté v německých uniformách a vtom začaly přijíždět sovětské tanky. Ruští vojáci nevěřícně třeštili oči na německou armádu ! „Nechybělo moc a rozstříleli by nás i s tím mostem,“ řekl k tomu později Vít Olmer ...

Fotky z tohoto filmu Sověti při okupaci v roce 1968 použili k ospravedlňování své invaze a jako důkaz toho, že se po ČSSR prohánějí USA tanky a zemi okupují. "Balonky - To ještě jde" ! Koneckonců k pouťovým zábavám se to sluší, pravil principál Lukašenko .. :-)

4 0
možnosti
TL

Mají to ti bílí i rudí rusáci zase s problémy. A žlutý člun nechť raději odpočívá also its owner...

Karma R^

2 1
možnosti
PK

Nebýt Kauzy Bělorusko a Black lives matter točila by se zde debata jen o Covidu.

Každopádně jsem toho hodně načetl, jak od našich novinářů, tak zvenku, což je dobré, bo není vše hned černobílé a s úsudkem netřeba spěchat. Přiznám se, že stále pochybuji o dostatků info o této zemi (nikoliv o volbách) a proto jsem si vypůjčil jednu citaci disidenta Vlka st. o Bělorusku, snad autor dovolí ikdyž není přímo k detailu tématu blogu:

,,Jak by to chtěli udělat? Poslat tam internacionální pomoc? Zatknou Lukašenka a dovezou ho do Bruselu? Aby „podepsal“? Lukašenko není ani Dubček, ani Jakeš. SSSR se právě nerozpadá, naopak Rusko je rozhodnuto zabránit další „Ukrajině“, USA do toho nepůjdou, to by mohla nechtěně vzniknout „velká válka“. Uznáte nějakého běloruského „presidenta“ jako ve Venezuele Juana Guaidóa? Naběhnete si jako s ukrajinskou princeznou Tymošenkovou? "

Jinak tleskám autorovi za otevření diskuse.R^

2 0
možnosti
DR

Přesně jak píšete, o Bělorusku nevíme nic. Z našich nestranných a samozřejmě vždy pravdomluvných médií jsme se totiž dozvěděli pouze to, že volby byly úúúrčitě zfalšované a dál velké nic. A to je tak všechno.

2 2
možnosti
JN

J22o12s67e35f 30N33i38k80l

25. 8. 2020 17:47

Mi-24 nezvlétl, neboť balonky z Litvy, když foukal vítr západním směrem, odletěly nad Polsko a Baltské moře...

0 0
možnosti
Foto

Opravil jsem světovou stranu. Dík za upozornění.

4 0
možnosti
  • Počet článků 1311
  • Celková karma 34,21
  • Průměrná čtenost 3000x
Co mě štve, o tom rád napíšu. Ale i rád něco pochválím. Mám rád hory, lyžování a horské kolo. Živím sám sebe a svou rodinu, nejsem u nikoho zaměstnán, ani nikoho nezaměstnávám. Pracuji si sám za sebe, pro sebe, své klienty a samozřejmě i státní kasu. Nebereme žádné dávky ani podpory. Nic jsem nezprivatizoval ani nezrestituoval. Pokud chcete, napište mi: tflaska@seznam.cz.