Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
PK

Pana prezidenta i pana předsedu vlády ponechávám stranou. Ti ať udělají cokoliv, vždy to bude pro část občanů špatně. Mě přijde podivné, že téměř o půlnoci jsou na odlehlém místě paparaci z bulváru. No snad nemůže být přeci náhoda. Přijde mi, že kdy chtěl někdo odstranit pana Prymulu z místa, udělal by to přesně tak jak se to stalo. Na skutečnou zdravotní situaci to ovšem má vliv pramalý. Snad lidé nenosí roušky kvůli panu Prymulovi či dalším. Nejsme přeci stádo blbců, kteří nevědí jak se koronáč šíří a co je třeba dělat k jeho potlačení.

1 1
možnosti
JP

mě by přišlo podivné, kdyby paparaci měli pracovní dobu 6:00-15:30

4 0
možnosti
Foto

O81t89a86k39a37r 47S74e89k75l

25. 10. 2020 5:53

Máme lex Babiš ..-:) , navrhuji lex Zeman. Asi tak : Ten , jehož vychovávala sama matka UČITELKA , ten který chodil do převážně dívčích tříd a ten , který sedal na zídce a četl si v moudrých knihách , když jeho vrstevníci hráli fotbal ....NIKDY nemůže být prezident. Pravděpodobně není normální.;-D

2 1
možnosti

A vy myslite, ze vas Prymula zachrani pred smrti?

2 2
možnosti
IL

I46v37o 25L44y48č84k41a

24. 10. 2020 21:49

Já myslím, že jestli bude nový ministr jmenován dnes nebo v pondělí, není moc důležité. Problém bych viděl v tom, že jeho nástupce bude potřebovat čas na zorientování se na ministerstvu, ve vládě, v problematice. A to bude trvat déle než dva dny.

2 0
možnosti
AP

V tom není problém. Ministerstvo není eseróčko o jednom člověku. A opatření jsou v běhu a ve své podstatě potřebujeme jen někoho, kdo bude uklidňovat národ a vysvětlovat mu, že ty opatření zaberou proto a proto a jediné, co můsíme, je počkat týden, dva, protože dnešní testovaní jsou ti, kteří se pravděpodobně nakazili před 5 až 14 dny.

1 0
možnosti
RK

R95a72d52i38m 95K91a41l39a40s

24. 10. 2020 16:56

Nemůžu si pomoct, ale když tak čtu některé příspěvky říkám si, že mnozí spoluobčané jsou jako malé děti. Na jednu stranu se člověk v diskuzích dozví cosi o koblihách, které čekají jen na pokyn svého guru, a na druhou stranu je tu celá řada svobodných demokraticky smýšlejících občanů, kteří potřebují mít důvěru v někoho, v koho stejně nikdy mít důvěru nebudou, aby se starali o své vlastní zdraví a dokázali se zorientovat v aktuální covidové době... Protože pokud tu důvěru mít nebudou, starat se nebudou.

To je až k pláči.

Snad ani nic jiného psát nebudu a řešit odvolání Prymuly nehodlám. V Praze se prý konají farmářské trhy. Nikdo není nenahraditelný a každý svého štěstí strůjcem s Prymulou nebo bez něj.

Člověk je tvor nezodpovědný, aby se něco změnilo, musí tu zodpovědnost v sobě najít. Stát není Babiš s Prymulou a Zemanem, stát jsme my všichni. Podrážíme nohy jen sami sobě a pokojně čekáme, jako malé děti, až nám někdo něco nařídí, vynutí si a uzavře tak, že nám nic jiného než trocha zodpovědnosti nezbude.

O svobodných demokraticky smýšlejících o sebe se starajících občanech nechci alespoň pár měsíců nic slyšet.

16 2
možnosti
RK

R23a82d47e26k 13K65o54h48u53t

24. 10. 2020 21:24

Je problém že plno lidí se stará jen o sebe a prohlašují že takto se mají chovat všichni...

3 0
možnosti
JK

J95a79n 83K80l58á13s82e94k

24. 10. 2020 16:44

Jmenování Prymuly ministrem bylo metelsku blesku, ale odvolávat svého člověka z vlády, to se Mlhošovi pochopitelně nechce. Nepochybně ještě se svou kohortou dumá, jestli by to nešlo zvrátit. A jak šel včera čas s Prymulou? Ještě dopoledne "neměl problém odstoupit, pokud si to veřejnost přeje". Pak byla jeho tisková konference původně oznámená na 12:00 neustále odsouvaná, aby nakonec cynicky oznámil, že se ničeho nedopustil a rezignovat nehodlá. Ať ho Babiš odvolá. Fakticky se tak svému šéfovi vysmál, čili je víc než zřejmé, že si je jistý podporou Hradu.

7 3
možnosti
TL

Souhlas R^R^R^

Možná, že dojde pomalu k procitnutí mnohých a pochopení, kdo že je v českém údolí tou největší, zlotřilou škodnou...a to již drahnou řadu let. Hádat lze pouze jednou, myslím, že to stačí...

4 2
možnosti
Foto

jak jste přišel na to, že prymula není svým šéfem vítán? to, že ho babiš odvolal, ještě neznamená, že s ním nebyl spokojený, pouze zareagoval na jeho "chybu", na kterou novináři, spolu s opozicí, čekali jako hyeny na mršinu a potom pískali a štěkali jak oni to umí, protože nic jiného neumí ...

11 13
možnosti
MV

Čekali jako hyeny na mrsinu... To je jako z Rudyho Práva! Ale když už jste to slovo použila... ANO už delší dobu jako mrsina (díky aktivitám tohoto hnutí a hlavně "díky" předsedovi) jako mrsina začíná zavanet. Sice ten rozklad ještě chvilku potrvá, ale cítit už to je.

11 3
možnosti
Foto

Na článku je nejhrozivější zjištění kam až ta masáž od médií a politiků lidi dohnala. Že do teď umíralo a umírá dejme 350 lidí denně na rakovinu vás netrápí?

4 5
možnosti
LH

Umíral o na rakovinu cca70 lidi covid vítězí.

0 0
možnosti

M93a98r16t94i21n 17Š38u85l48c

24. 10. 2020 13:44

No, začal jste pěkně dramaticky "Denně u nás umře s Covidem už kolem stovky lidí." Sice jste správně napsal "s Covidem" ale stejně to působí emotivně.

Mezi lidmi je určité procento, které v sobě má nějaký virus, takže je pochopitelné, že podobné procento je zaznamenáno i u nebožtíků. Ale neříká mi to nic o tom, na co umřeli.

Mě by spíše zajímalo číslo, o kolik víc lidí denně umírá ve srovnání s loňskem nebo dlouhodobým průměrem..

Je to opravdu "navíc"?

A pokud jde o nějaké "tanečky" ..Ano, od Zemana se lze oprávněně obávat nějakých tanečků.. Ale nejsou těmi tanečky i celá ta mediální kampaň okolo nějaké schůzky na půdě uzavřené restaurace?

A nepískáte náhodou i vy někomu k tanci?;-)

2 6
možnosti
Foto

Údaje o celkové úmrtnosti se zveřejňují až se zpožděním.

V zemích, kde na jaře hlásili největší počet mrtvých na/s COVID se ale v ve stejné době skutečně zvedla o podobná čísla i celková úmrtnost.

1 0
možnosti
  • Počet článků 1310
  • Celková karma 33,89
  • Průměrná čtenost 3002x
Co mě štve, o tom rád napíšu. Ale i rád něco pochválím. Mám rád hory, lyžování a horské kolo. Živím sám sebe a svou rodinu, nejsem u nikoho zaměstnán, ani nikoho nezaměstnávám. Pracuji si sám za sebe, pro sebe, své klienty a samozřejmě i státní kasu. Nebereme žádné dávky ani podpory. Nic jsem nezprivatizoval ani nezrestituoval. Pokud chcete, napište mi: tflaska@seznam.cz.