Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Chování lidí v privilegovaných státních funkcích se nikdy nemění. Mění se jen meze, co vše si mohou dovolit.

0 0
možnosti
HH

„Ale Kalousek toho ukradl mnohem víc a navíc tohle zůstane doma v ČR tak nějak vlastenecky“...Karel Vomáčka, důchodce ze Sokolova absolvent VŠŽ a bývalý člen KSČ

4 0
možnosti
PN

Výborný článek, jako vždy tak přesný, nezavádějícíR^

Nevíte náhodou zda ten obchod s čeprem byl v cenách obvyklých? Nebo vyšších ?

A u těch krajů....zakázky holding získal. Nevyhrál on nakonec výběrko? A nebyla jeho cena za " traktory" opravdu pro kraj nejvýhodnější?

Není možné, že tam kde v krajích ANO nevládlo ani nesháněli něco, co by mohl holding dodávat?

0 2
možnosti
Foto

Tomu snad nemůžete věřit ani Vy. A že Vy věříte mnoha věcem.

6 0
možnosti
PK

Nepopletl jste si miliardy a miliony? I když na onu hejtmanku máme asi stejný názor ...

1 0
možnosti
Foto

Máte pravdu. Opravil jsem. Dík.

1 0
možnosti
MB

Jsem v centru OSVČ. Vidím soustu smutku, obav z existence - mizerné a byrokratické složitosti podpory těch malých. Nikdo z nich nepopírá složitost doby - Popírány jsou opatření, zejména hrubost upřednostnění velkořetězců ! Šílené poznání, kdy ti lidé nic nechtějí ! Žádné dotace, prostě chtějí robit při udržení - Alespoň trochu rovných podmínek . Jsou užiteční, kasu státu nezatěžují, naopak - Odvádějí daně . Pravda, nutí ANO nevolí ...

Roky poukazuji na rozpor - Je zde Dotační č. 1 - není dohledatelný v TOP 20, daňových plátců ! Logicky vzniká otázka, k čemu je tento subjekt pak vlastně dobrý ? Nenaplňuje měšec blaha, odkud plynou důchody, služby státu ...

Raritní, kdy dřevorubkyně Monika opanuje tendrem, naše Lesy. Rovněž se testují lidi ! Prodává inzerce v novinách. Dodává řepková složka do nafty. Potraviny:-) - bionafta do státních hmotných rezerv, pneumatiky ...

Důvěryhodnost transferů ? Je "Stav nouze". Vše, je OK ! Pro jistotu vázne i zákonodárství - "O skutečných majitelích - beneficientech". Tu pomůže Benešová za spravedlnost - naposledy zase Okamura za SPD. Lidé pana Bureše obdivují. Nechápu, proč mu po vzoru Odborů ze svých příjmů - neposílají 1% svých výdělků ? To by opravdu bylo čisté a nebyli bychom jako ČR zcela směšní ! Zhruba tak nějak se vyjadřovaly i "Rybé v Bečvě" ! :-)

10 0
možnosti
Foto

Napsal jste to přesně, Gross nebo Rath jsou vedle tohoto Mobydicka naprostí břídilové a nejen oni. Ale jeho voličům těch pár drobků ze stolu zjevně stačí.

10 0
možnosti
MB

Já chápu výhodnost participace gangů. Schillerová kryje Bureše, před oznámením Německa za šmelinu s reklamou, podobně chrání svého zetě. Toman moudře hospodaří s lesy a přídělem dotací. Státní správa neslouží Občanu - Slouží Oligarchovi. V současnosti EU pozastavila dotace, tedy je platí Občan ČR! Nad vším visí meč Damoklův - Napomáhání a zneužití správy veřejných financí ! SPD se stébla chytá, chce být povšimnuta. Přesně o tom budou volby - Žít, či nežít = Jít, nebo nejít do basy ?! Kdo má v igelit tašce milion je blb - Kdo tam má miliardy je veleben !? Co se to - s námi přihodilo ? Kde jsou, ty slibované Zákony - "O boji proti korupci" ? ...:-)

6 0
možnosti
Foto

:-)Dokud vše nebude pod jednou firmou, včetně parlamentu i ČT, nebude klid...

Všímám si, že voliči ANO zarytě mlčí, když se jejich hnutí daří něco urvat pod svícnem pomocí šíbrů. Kdysi podobně tleskala část společnosti v USA mafii. Pak je smích přešel.

8 0
možnosti
  • Počet článků 1311
  • Celková karma 34,22
  • Průměrná čtenost 3000x
Co mě štve, o tom rád napíšu. Ale i rád něco pochválím. Mám rád hory, lyžování a horské kolo. Živím sám sebe a svou rodinu, nejsem u nikoho zaměstnán, ani nikoho nezaměstnávám. Pracuji si sám za sebe, pro sebe, své klienty a samozřejmě i státní kasu. Nebereme žádné dávky ani podpory. Nic jsem nezprivatizoval ani nezrestituoval. Pokud chcete, napište mi: tflaska@seznam.cz.