Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
MK

Tady nejde jenom o kvóty, to je blbost,ale jde o naše firmy, které Unie nepustí na jejich trh,i kdyby české potraviny byly daleko lepší. Dříve jsme měli české normy, to by většina ciziny vůbec neprošla . (nejen potraviny) Proto ty naše ČSN jsme museli opustit ,aby špatné potraviny do Česka mohly z EU dovážet. Podpora domácích firem je v pořádku.

0 0
možnosti
JD

Jeden můj spolužák studoval v Sovětském svazu a vyprávěl, jak tam v obchodech nebylo vůbec ale vůbec nic. V řeznictví 2 štángle salámu a po těch lezly mouchy. Nevím, proč jsem si teď na to vlastně vzpomněl....

1 0
možnosti
PN

To je tak, když někdo dotáhne dokonce pitomé přání ministra zemědělství z roku 2014. Kdopak to tehdá byl? Že by Marián Jurečka?

1 2
možnosti
Foto

Aha. Takže za to může KDU, která hlasovala proti, že ANO?

3 0
možnosti
JS

Volný trh v EU ?;-D To existuje ?

2 0
možnosti
RK

Všimněte si, že tuhle pitomost neobhajují ani ultrakoblihy.

0 0
možnosti
Foto

No, kdyby šlo o 55% v nabídce, ale je to horší, jde o 55% prodaných!

1 0
možnosti
VV

Ty kvoty jsou opravdu nesmysl, ale ja bych si pral abych aspon nekde dostal dobre olomoucke syrecky zabalene v pergamenu a ne tu gumovou hmotu v igelitu.

Nemuze vlada vydat nejakej takovej zakon?

2 0
možnosti
RK

My, výrobci pánských košil žádáme kvóty na české košile. [>-]8-o;-D

1 0
možnosti
MB

Jsem odmítač jakýchkoliv kvót. Od počtu přijetí uprchlíků, přes gender, či nesmyslů počtu žen, někde. Podobně je to s dotacemi - křiví trh, dobro jednomu je nedobrem druhého a tak furt dokola ...

První reakce na nesmysly- již jsou EU, logicky mluví o porušení zásad, Faltýnek (jako šéf zemědělské komise), již má vyjádření - Německa, Francie, Itálie, Nizozemska, Rakouska a Belgie, Polska a Španělska ...

Vycházím z předpokladu, že navrhovatelé toto vše vědí ! Zřejmě již předvolební kampaň = "My chtěli dobro a Senát to zamítl" ! Nezbytná SPD se hlásí o kolaborační místo u ANO - "Co je české, to je hezké . Z čeho vytěží hlavně ANO i Fert - Zajistíme nadšeně a to hned" ! Zlaté, dobré časy vítejte ! "O tom, co je hezké a správné, rozhodujeme my" ! Zase porušení, zrada ! Faráři přece měli hrát, až bude volná zábava. To budou všichni přece podroušení ! ... :-)

2 0
možnosti
  • Počet článků 1310
  • Celková karma 33,88
  • Průměrná čtenost 3002x
Co mě štve, o tom rád napíšu. Ale i rád něco pochválím. Mám rád hory, lyžování a horské kolo. Živím sám sebe a svou rodinu, nejsem u nikoho zaměstnán, ani nikoho nezaměstnávám. Pracuji si sám za sebe, pro sebe, své klienty a samozřejmě i státní kasu. Nebereme žádné dávky ani podpory. Nic jsem nezprivatizoval ani nezrestituoval. Pokud chcete, napište mi: tflaska@seznam.cz.