Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

R89a87d59e51k 27K87o34h52u36t

20. 4. 2021 19:36

Nyní je to útok na ČR. Po 7 letech nedokončeného vyšetřování bez jasných závěrů.

0 1
možnosti
Foto

Očekávám ,že paní Merklová jako důkaz solidarity s panem Hamáčkem také vyhostí alesponˇ10 diplomatů , nechá rozmontovat Nordstrím a nadále se spolehne na Ukrajinu.

0 0
možnosti

Tak jsem prohlédl západní periodika a nikde nic nového o útoku v ČR.Zřejmě jen naše bublinka která nikoho moc nezajímá.

4 1
možnosti

Já když jsem zadal do googlu "explosion in czechia russian agents", tak mi toho vyběhlo docela dost.

2 0
možnosti

K tomu Klausovi snad jen tolik:

Znám docela dobře tisk z období 1945-1950. Prakticky každý, kdo chce plně pochopit proces postupné přeměny demokracie v totalitu, by se měl s tímto obdobím seznámit.

Nejdříve byl tisk plný různých procesů proti zrádcům a kolaborantům, kteří se za okupace skutečně provinili a měli na svědomí lidské životy. To se postupně změnilo, kdy se před soud začali dostávat místo skutečných domnělí zrádci a kolaboranti.

Postupně se začali všichni odpůrci komunistů nazývat fašisty, zrádci, kolaboranty. Pikantní bylo, že několik let takového vymývání mozků bohatě stačilo na to, že to byla tzv zmanipulovaná občanská společnost (tedy nikoli pouze komunisté), kdo pořádal hysterické štvanice proti těmto "fašistům a zrádcům". Byla to občanská společnost, kdo začal (pod dohledem komunistů) zakládat tzv. Akční výbory Národní fronty, které následně začaly provádět nelítostné čistky prakticky na všech úrovních společnosti s cílem očistit a potrestat všechny "fašisty a zrádce". Byla to občanská společnost, kdo začal sepisovat hromadné petice žádající přísné potrestání či trest smrti pro tyto zrádce a fašisty (mezi kterými byla např. i Milada Horáková).

Komunismus byl odporný zejména kvůli tomu, že k odsouzení nepotřeboval důkazy. Vyrobil si je.

Občané byli dlouho strašení, že totalita přijde ze západu.. a ona přišla z východu.

Dnes je situace opravdu obrácena. Všichni jsme manipulováni v duchu, že totalita přijde z východu... jenže ona přichází ze západu.

Jedním z významných znaků právního státu patří, že pokud je někdo z něčeho obviněn, tak se i tomu poslednímu zločinci předloží důkazy o jeho vině. Poslední dobou se ale až často stává, že k obvinění už není třeba žádných důkazů, stačí jen dav správně zmanipulovat a pořádat hysterické štvanice.

Nevím, jestli Rusko nese vinu či ne na výbuchu skladu. Ale vím, že jestli je z něčeho obviněno, měly by být předloženy prokazatelné důkazy.

Jinak se chováme stejně jako komunisti v 50-tých letech.

7 7
možnosti

Ty prokazatelné důkazy tam z největší pravděpodobností jsou! Svědčí o tom i souhlas Zemana s vyhoštěním a jeho bobřík mlčení! Pokud by ty prokazatelné důkazy nebyly, tak by Zeman byl první, kdo by plivnul na BIS a vychutnal si Koudelku a rozhodně by hodil vidle do vyhoštění ruských vyzvědačů!

Jinak asi nevíte, že vyšetřování stále pokračuje a v takové fázi nelze vše zveřejnit!

8 1
možnosti

R39a11d92e58k 22K27o76h16u85t

20. 4. 2021 14:14

A nejlepší je že ta firma Imex Group i nadále funguje a i nadále se zabývá stejným artiklem. A nikoho nevzrušuje jak dovedla, vlastně nedovedla, ohlídat sklady před 7 lety.

1 0
možnosti

R95a64d31e62k 84K12o87h28u65t

20. 4. 2021 14:23

Asi dobrý oddíl.

0 0
možnosti
Foto

Pane Flaško info. mám z veřejně dostupných zdrojů a ty uvádí ,že na základě dosavadního vyšetřování není možné zahájit trestní stíhání. Tak podle mého názoru nemělo zatím dojít ani k vypovězení diplomatů.

1 7
možnosti

R81a80d82e17k 38K63o89h95u26t

20. 4. 2021 14:10

Pane Chýlku, pletete si politiku s vyšetřováním trestných činů a s jejich projednáváním na soudech. U politiky stačí když někdo něco naznačí a může to jet. To máte jak s tou ukradnutou stříbrnou nebo zlatou, teď nevím, lžičkou. I když se našla zapadnutá za pohovkou, tak stín pochybností nadále zůstává. Zde to je důvodné podezření a že někdo šikovný si najednou vzpomněl, že na videu někoho podobného zahlédl.

2 1
možnosti
Foto

Co nebo kdo je ten hnojomet? Je to každý kdo má jiný názor než autor blogu ?Nebo jen ten kdo kdo nesdílí názor většiny ?

4 3
možnosti

R61a23d12e75k 49K76o25h21u96t

20. 4. 2021 14:05

Jaký je názor většiny? Ten se určuje jak? Dle diskuze na iDnes?

2 0
možnosti

Pamatujete si, co se stalo, když se před pár lety provalilo, že tajné služby "spřátelených" USA špiclují evropské politiky i evropské firmy? NIC! Vůbec nic, evropští politici si uvědomili, že stojí příliš nízko na potravním řetězci, aby s tím mohli něco dělat a sklopili hlavy.

A úplně stejně by se za standardní situace zachovala i ČR, ať už by se ve Vrběticích stalo cokoli. Zatímco nyní, přestože informace o tom, že tam ti agenti byli, musí být stará minimálně cca 3 roky a přestože vyšetřování naopak stále ještě probíhá, už se podnikají výrazné protiruské kroky. Prostě i natvrdlému musí být jasné, že se to účelově spustilo právě teď, a že se hraje hodně vysoká hra.

3 2
možnosti
Foto

Nevěděl jsem ,že i Bulhaři vyhověli požadavku USA a vyhostili diplomaty . Nevíte jaký uvedli důvod? .

1 0
možnosti

Aneta Černá

Stručná historie slavných útoků:

28. června 1914 - sarajevský útok na řadicí páku vozu Gräf & Stift.

29. září 1938 - útok na hraniční patník.

27. května 1942 - útok na poznávací značku SS-3.

21. srpna 1968 - přátelský útok na vlajkový stožár Národního muzea.

2 0
možnosti
  • Počet článků 1309
  • Celková karma 34,32
  • Průměrná čtenost 3004x
Co mě štve, o tom rád napíšu. Ale i rád něco pochválím. Mám rád hory, lyžování a horské kolo. Živím sám sebe a svou rodinu, nejsem u nikoho zaměstnán, ani nikoho nezaměstnávám. Pracuji si sám za sebe, pro sebe, své klienty a samozřejmě i státní kasu. Nebereme žádné dávky ani podpory. Nic jsem nezprivatizoval ani nezrestituoval. Pokud chcete, napište mi: tflaska@seznam.cz.