Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

R^

Ano! Vynikající srovnání!

O malasijském letadle ty lži pumpovali Rusové na obranu Rusů.

Ve Vrběticích ty ruské lži do nás pumpují čeští politici na obranu Putinova Ruska!

A přitom ve Vrběticích šlo o bezprecedentní útok složky ruské armády GRU podléhající přímému velení Putina! Ale to šlo o napadení míirumilovné, poklidné země!

A Rusové se nám mstí za to, že ta naše země má tak vynikající tajné služby!

Co to ti naši vrcholní politici dělají vůči naší zemi?!?

!!

3 1
možnosti

Vidím stejnou linku zdejších ruských trollů, českých kolaborantů, velezrádců a vlastizrádců na všech úrovních. Rozvařit z celkem jasného případu co největší bramboračku, uhnout debatu do nesmyslných teorií a nejlépe na úplně jiné téma. Společná strategie je mnoho vyšetřovacích verzí a to, že jme si vše zavinili vlastně sami. Dokonce prý, kdyby nebyl sklad, nebyl by ani výbuch. Úchvatné. Možná taky kdyby, nebyl Skripal a Navalnyj (a podobní), nemusel se vyvíjet novičok. My ty ruský agenty prostě pořád provokujeme a nutíme vraždit a ničit. Ze všech ruských napomáhačů a hlavně z komunistů musí být skutečnému Čechovi blivno.

6 2
možnosti

A už někdo potvrdil, že to ti rusáci vyhodili ?

Nestahuje se spíš smyčka nepřímých důkazů kolem Petra Bernatíka ?

;-D

3 3
možnosti
Foto

To spojení dva případů je určitě dobrým příkladem, proč nevěřit ruským tvrzením, resp. proč je přijímat s velkou nedůvěrou. KarmaR^

6 1
možnosti

Zasloužená karma :-)R^

6 1
možnosti

"V roce 2014 sestřelili proruští separatisté nad Ukrajinou Boeing malajských aerolinek a zemřelo při tom 298 lidí. To už dnes potvrdil i soud. "

Jaký soud? A co potvrdil? Ty žvásty té slavné "vyšetřovací" komise kterým dodával informace ten ještě slavnější "nezávislý" Bellingcat? ;-D

3 9
možnosti

zapomněl jste na informace od Ukrajinské bezpečnostní služby, která zcela prokazatelně předkládala důkazy, které sama vytvořila.

1 3
možnosti

L28u90k91a65s 68F37i19k51r

17. 5. 2021 19:18

Chybi mi tu velky specialista na konspiracni verze - rezjir, snad ho neeliminoval Covid.

5 1
možnosti

Mi take, nevime tak co o tom psala rocenka CIA ani Svobodne slovo z roku 1967. Take doufam ze ho spratelenej vejr nezmohl.

3 0
možnosti

Maruška zřejmě velmi ráda ruská vejce a bojí se, že se přestanou dovážet. Někdo by ji měl říct, že i "ruský vejce" jsou fejk...

7 0
možnosti

Nejen ta. My tady mame pomerne velkou ruskou komunitu a taky par ruskejch kramu. A v nich Sovetskoje morozenoje made in Czech republik.

3 0
možnosti

J82o61s68e23f 18N46i51k94l

17. 5. 2021 18:50

A je to tady zase...

https://ct24.ceskatelevize.cz/svet/2847572-protiruske-spiknuti-malajsie-nesouhlasi-se-zavery-vysetrovani-o-sestreleni-mh17

Předseda malajské vlády: „Už před vyšetřováním tvrdili, že to zavinilo Rusko. Pokud jde o nás, chceme důkazy. Zatím žádné nejsou, jsou jen povídačky“...

3 2
možnosti

J80o90s67e31f 85M43i81k57e89l

17. 5. 2021 18:56

Tak ať si ty důkazy, když jim nestačí ty stávající, najdou sami!

2 1
možnosti
Foto

K96a74r14e51l 31C86a37c61h

17. 5. 2021 17:34

Nečtu různé Aeronety apod., tak vlastně ani nevím, jak se ruská strana postavila k výbuchům ve Vrběticích. Vím jen, jak se RF postavila k vyhoštění svých lidí z ČR, což byl v podstatě akt nepřátelství z naší strany a nemohla za něj děkovat, ale odpovědět obdobně. Když však vezmu případ samotný a měl bych jej vyšetřovat jako úmyslný čin, musel bych v prvé řadě přemýšlet o motivu. Motiv úmyslného odpálení samotným majitelem, či lidí odpovědných za sklad, k zakrytí faktu, že část materiálu byla pokoutně rozprodána, bych nemohl jako jeden z reálně možných opomenout. Ve skladu č.12 bylo údajně skladováno také 10tis samopalů a ve skladu č.16 krom těžké munice i munice do těchto samopalů. Tento artikl byl na černém trhu velice žádaný. A když jde o prachy, tak někteří lidé nemají zábrany. To nejde jen tak vyloučit. Nejde vyloučit ale ani kombinaci motivů spolčených pachatelů. Rozhodně je mezi pachateli někdo z firmy, i kdyby plnil přání ruských agentů. Policie odvedla špatnou práci a naše netajná - tajná služba také. Jde ale o to, zda k takové práci neměli motiv svůj vlastní, či odkudsi dodaný.

8 4
možnosti

Mě fascinuje, že si lidi myslej, že tajné služby budou vytrubovat do světa podrobnosti o kauze...ale hned mají tu svou pravděpodobnou a BISka jsou čučkaři...

8 3
možnosti

Prorusti separatiste nic nesestrelili, a to ze dvou duvodu. Tyhle zbrane by jim do rukou nikdo nedal a ten druhy je, ze BUK to neni AK47, aby se natahl zaver a raketa se sama navedla na cil. BUK musi obsluhovat posadka, ktera o tom neco vi a je patricne sehrana.

Takze zbyva Ruska a Ukrajinska armada. Tady se nepasuji do role "vsechno znam", jen dam dohromady pak znamych veci.

1. Malajske letadlo bylo navedeno do prostoru, kde bylo sestreleno a kde normalne linka MH17 neletala ukrajinskym rizenim letoveho provozu. To neni nic proti Ukrajine, je to konstatovani faktu, protoze za letani nad Ukrajinou a urcovanim, kde kdo poleti je zodpovedna Ukrajina.

2. Pry obletalo jakousi bourku, na fotkach po sestreleni zadna bourka videt neni. Ale mohla byt jinde.

3. Porosenko okamzite oznamil, ze na palube bylo 22 obcanu USA. Tohle si vymyslel, zadny obcas USA tam nebyl. A USA to prakticky okamzite dementovalo.

4. Bylo dopredu jasne, co komise, kde je jeden z 5 clenu Ukrajina zjisti. Presne opacne by to dopadlo, pokud v komisi byli Rusaci. Takze zjisteni komise nema vubec zadnou hodnotu.

5. Videl jsem fotky BUKu, jak si svisti po Ukrajine a chybi tam jedna raketa. To vozidlo normalne jezdi se zakrytymi raketami, takze je ta fotka nejspis podvrh.

6. Pokud letadlo sestrelil system BUK, tak by mely byt v dobe mobilu fotky kourovych stop a v miste odpalu spalena zeme.

Tech dalsich nejasnosti, podivnosti je vic. Jinak pro minusaky, aby bylo jasno, netvrdim, ze to sestrelili Ukrajinci jako netvrdim, ze to sestrelili Rusaci. Jen ze je tam dost nejasnosti. Proc by to sestrelovali Rusaci je docela zahadou, letadlo letelo konstantni rychlosti ve vysce skoro 11 km smerem Rusko. Mohl to byt omyl. Ostatne Ukrajinci uz jedno civilni letadlo omylem sundali, to pred lety letelo z Israele do Ruska. Tenkrat to skoro urcite omyl byl. Raketa byla navedla na civilni letadlo misto na cvicny cil.

7 8
možnosti

A co tedy tvrdite pane Neuzile?

ze to letadlo sestrelil duch svaty?

10 3
možnosti
  • Počet článků 1309
  • Celková karma 34,32
  • Průměrná čtenost 3004x
Co mě štve, o tom rád napíšu. Ale i rád něco pochválím. Mám rád hory, lyžování a horské kolo. Živím sám sebe a svou rodinu, nejsem u nikoho zaměstnán, ani nikoho nezaměstnávám. Pracuji si sám za sebe, pro sebe, své klienty a samozřejmě i státní kasu. Nebereme žádné dávky ani podpory. Nic jsem nezprivatizoval ani nezrestituoval. Pokud chcete, napište mi: tflaska@seznam.cz.