Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Sice nesouhlasím téměř s ničím, co přichází z Hradu, ale faktem je, že třeba s tak zoufale jednostranně zaměřeným bulvárem jako je Respekt bych se taky nebavil.

0 0
možnosti

Super R^R^R^

Apropos:

...já už neříkám od prezidenta, protože ten už neudrží ani myšlenku...

Již před nějakou dobou vyjádřeno, hradní ožrala jest inkontinentní na těle i na duchu...

A dezinformace? Ovcak a banda pseudomyslitelů kolem šíří pouze lži a dezinformace, takže skutečně by měli začít u sebe...

1 1
možnosti

Vsak on se hrad vyvadri. Dejte mu jen cas. Od te doby co bylo omezeno mnozstvi agentu na konzulatu trva ted vsechno dele. Ocekavam ze vrchni ovcacek svola na nedeli tiskovou konferenci pro TASS a parlamentni listy.

4 2
možnosti

Zasloužená karma R^:-)

4 0
možnosti

Pokud Hrad jmenuje některá média s tím, že jim nebude poskytovat informace, je to pro dotyčné subjekty vyznamenání, znamená to, že jim nebude poskytována lež.

5 3
možnosti

M58i36l96a81n 28K76e22s58l

25. 5. 2021 22:46

Je to pro ně vyznamenání?Jen aby nedopadly jako Soukup z Barandova a nemusely vysílat pořady jako Soukupovy plky s Kalouskem.

0 0
možnosti

Jde jen o zoufalou snahu Hradních mršin (to sedí, díky za inspiraci) zakrýt fakt, že po posledním televizním vystoupení, kde s gustem Hradní troska bodá až na krev do jedné z novinářských hyen (omlouvám se Terezii Tománkové za našeho prezidenta), se žádný ze skutečných novinářů už urážet nenechá. Myslím, že seriózní média mají zcela plný program a žádné vystoupení Hradních mršin se tam už nevmáčkne, první okénko se otevře přesně za: https://www.zemancountdown.cz/

6 5
možnosti

M43i67l60a57n 51K70e75s54l

25. 5. 2021 22:42

Tománková a můj pětiletý vnuk.Když se mne ptá pětiletý vnuk již po několikáté na to samé tak mám také nutkání být na něj nevrlý.Kdyby to udělala má vnučka starší dorostenka tak bych ji odpověděl stejně jako prezident.

0 1
možnosti

Flaška nepřekvapil - "vtipně" prohodil, že prezident už prý nedokáže udržet myšlenku:-)

Zajímavý na tom je snad jen fakt, že tuhle velkolepou pravdu sděluje čtenářům už v 5,03 hod.

Možná, aby je hned po ránu pěkně naladil, nebo už tuhle "myšlenku" nedokázal déle udržet.... :-)

9 9
možnosti
  • Počet článků 1310
  • Celková karma 33,67
  • Průměrná čtenost 3002x
Co mě štve, o tom rád napíšu. Ale i rád něco pochválím. Mám rád hory, lyžování a horské kolo. Živím sám sebe a svou rodinu, nejsem u nikoho zaměstnán, ani nikoho nezaměstnávám. Pracuji si sám za sebe, pro sebe, své klienty a samozřejmě i státní kasu. Nebereme žádné dávky ani podpory. Nic jsem nezprivatizoval ani nezrestituoval. Pokud chcete, napište mi: tflaska@seznam.cz.