Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

P62e91t94r 11S55k76á72l22a

4. 8. 2021 20:32

To zdražení záchytných parkovišť se těžko chápe. Domníval jsem se, že účelem těchto parkovišť je omezit provoz a parkování ve městě. Tenhle krok bude mít za následek naopak zvýšení provozu a zejména divoké parkování v blízkosti stanic metra tam, kde ještě nejsou modré zóny.

2 0
možnosti

Tak to budou měšťáci kosit a bude víc peněz. Záchytná parkoviště jsou prý kolikrát již v 7h plná, tak proč je nezdražit? Dojíždějícím není líto peněz za benzín, ale dvacka navíc za celodenní hlídané parkování je prý moc. Tak když je to moc, existují jiné dopravní prostředky...

0 0
možnosti

P+R jsou hlídané? A to jako od kdy?

0 0
možnosti

Z webu dpp.cz - "Cena za parkování na parkovištích P+R platná v den poskytnutí služby do ukončení denního provozu parkoviště činí 0/50/100 Kč (nehlídaná P+R jsou zdarma, hlídaná P+R dále od centra za cenu 50 Kč/den a parkoviště blíže centru za 100 Kč/den)."

0 0
možnosti

Ale jo na papire to tak je.... Ale kdyz vam na p+r vyberou auto , tak je realita jinde...

0 0
možnosti
Foto

Smiřte se s tím, že prostě nemáte pravdu (jako skoro vždy). Když je napsáno, že je parkoviště hlídané, tak provozovatel za to auto ručí.

1 0
možnosti

Hmm tak realita je jina....

0 0
možnosti
Foto

A četl jste to? Nikde nebylo parkoviště označeno jako hlídané. Pokud je v provozním řádu napsáno (a nemusí to být na ceduli u parkoviště) "hlídaná P+R " , tak je zodpovědnost jasná. Vy vidíte jenom ten nápis P+R v Praze a článku, ale okolnosti vám už nedochází.

0 0
možnosti

Redakční blogy

  • Redakční
               blog
  • Blog info
  • První pokus
  • Názory
               a komentáře

TIP REDAKCI & RSS