Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

R^

Vrchní velitel české armády, syn Josefa Švejka, v pamprskách na invalidním křesle, občas říká slova hodná vlastizrádce. Není prý zodpovědný za to, co říká, nebo co dělá.

:-)

0 0
možnosti

"NATO má rozhodování kolektivní."

A odkdy pane Flaško? Možná tak na papíře. Realita je taková, že dva její nejsilnější členové si "soukromě" ve světě dělají naprosto co chtějí bez ohledu na ostatní. Ty Vaše růžové brýle jsou opravdu hodně růžové. ;-D

A co by se stalo, kdyby USA vypadli třeba z Evropy? V plné nahotě by se pak ihned ukázalo, že ti ostatní tzv. spojenci jsou bez nich naprosto bezzubí, poněvadž ve všem spoléhají pouze na ně.

3 3
možnosti

Zkuste prosim vaseho ovladatele ten prepinac dat do polohy on a doufam ze se vam pak konecne rozsviti. ;-D

0 0
možnosti
Foto

Tak já pro dnešek končím. A na závěr tvrdím: Zavadil lže od rána do večera. A je jedno co tu teď napíše. Já prostě jdu spát a budu se tím (možná) zabývat až se vzbudím. Ale spíš mi za to Zavadil a jemu podobní už stát nebude. Jenom kafrá. Na vlastní blog se nezmůže. Lže furt dokola (prý odchází v 21:05).

2 4
možnosti
Foto

Buď tam je Ústředí z Bruselu nebo ne. Toť vše. Jen slovíčkaříte pane Zavadile.

0 0
možnosti

Pro vás mám jedno tajemství:

Je jedno, kde sedí a kdo je generálním tajemníkem.

Stejně o všem zásadním rozhodují USA z Pentagonu.

:-)

0 1
možnosti

Klasické Flaškovo teoretizování a blábolení? Antikarma!!!!!!!!!!!!!!!!!!

2 5
možnosti
Uživatel požádal o vymazání
1 0
možnosti

Tak NATO nikdy nikoho nenapadlo ?

Rozhodně dělalo podporu pro invazi do Iráku i Afganistánu. Libye má také zkušenosti s leteckou podporou NATO, stejně jako Srbsko.

Takže autor je dost hodně mimo.

:-)

2 6
možnosti

Povidejte prosim Zdenku Zavadile jak to bylo. Ale pravdu, ne polopravdu.

3 3
možnosti

Ctenari. Jsem starsiho vydani, tak se nedivte me naklonosti k zapadu. Specialne tehdejsiho USA, ktere s ruskymi bratry nas osvobodily. Diky za ten tah, generale Pattone.

Americti obcane nevahali po prosinci 1941, kdy Nemecko jim vyhlasilo valku, vstoupit do rad armady a byt pripraveni odejit kam bylo potreba. Byla to i Evropa. Ten okamzik je treba si zapamatovat. Stalo se tak po druhe, kdy ty americke jednotky zasahovaly v Evrope.

Dnesni situace na tomto kontinente neni ruzova, ale je klidna. NATO je ten uklidnujici element. Nerad bych byl svetkem treti pomoci tech normalnich obcanu, v reseni problemu v Evrope.

Nebudu se vyjadrovat k vyrokum pana prezidenta. Ani pana Paroubka z jineho clanku. To jsou ti, kteri nas politicky vedli. (dimenze prezidenta omlouva do skonceni jeho mandatu. Ustava CR nam nedava jinou moznost). Ma slova patri tem odpadlikum, kteri pravdepodobne nepoznali zadnou okupaci. A to je zitra vyroci te posledni.

To jsou politici s temi obcany, kteri zapomeli tu prvni zasadni a nejdulezitejsi ulohu politika v demokracii. TO JE OBRANA STATU.

4 0
možnosti

M47i39l23a52n 81K18e30s12l

20. 8. 2021 16:34

Co nám zbývá.V NATO musíme být.Ne proto, že by nás schlamstlo Rusko,ale proto že by nás schlamstlo Německo a Polsko.Už se o to oba dvakrát pokoušely.Rusové již na nás hodili sklo.Rozhodli se nás ignorovat.Slon také nenahání blechu,která jej štípla.Kdyby nedej Bože k něčemu došlo,tak to schytáme jako člen NATO.Myslím si,že bychom tomu NATO v boji proti Rusku,díky naší nátuře,také moc nepomohli.Zbrojit ano,ale rozumněKupovat zbraně doma nebo v Evropě.

1 1
možnosti
Foto

0tazka o setrvání v tomto bankrotarskem spolku je legitimní. Je třeba zvážit priority a dotázat se občanů. Do Afghánistánu jsme basypalu bezmála 100 miliard. Peníze na rozhazovani nemáme

2 2
možnosti

L70i44b74o58r 39B40í66l93e61k

20. 8. 2021 15:08

Mně se líbí, jak si tady se svým nedostatečným egem posiluje tu svoji chabou sebedůvěru v sebe, když jako píše, my NATO, EU, západ atd. dáme všem přes hubu, schovávat svoji osobnost za tyto týmy je stejné jako být sparťan nebo slávista, komu chybí sebedůvěra, pod někoho se schovává, to mají politici i majitelé klubů rádi

3 0
možnosti
  • Počet článků 1309
  • Celková karma 34,17
  • Průměrná čtenost 3004x
Co mě štve, o tom rád napíšu. Ale i rád něco pochválím. Mám rád hory, lyžování a horské kolo. Živím sám sebe a svou rodinu, nejsem u nikoho zaměstnán, ani nikoho nezaměstnávám. Pracuji si sám za sebe, pro sebe, své klienty a samozřejmě i státní kasu. Nebereme žádné dávky ani podpory. Nic jsem nezprivatizoval ani nezrestituoval. Pokud chcete, napište mi: tflaska@seznam.cz.