Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

R^R^R^

Naše společnost je rozdělena mezi postkomunistické, bezcharakterní, oligarchické papaláše s jejich služebníky a liberální demokraty usilující o svobodu všech občanů. Postkomunistický oligarchický tandem Babiš-Zeman končí! Novou volbou Babiše by pokračoval odklon od liberální demokracie a pokračování na cestě k totalitě! To rozumný člověk odmítá! Volme na prezidentský post konečně solidního demokrata!

Kdo lže, ten krade! Lháře neberme!

:-)

0 0
možnosti
JZ

J29a72n 40Z29i85e49g68l11e73r

18. 10. 2021 14:02

Zasloužená karma R^:-)

3 0
možnosti
Foto

Moje babička by řekla, že "Babiš si nevidí do úst". Na otázku, zda bude ve Sněmovně, volně podán, odpoví- "sněmovna, to je katastrofa. Otázku pokládám za vtip, tam nemohu být." Den na to otočí a už tam může být. Jedno je jisté, s takovým vybavením by nemohl být manželce nevěrný, protože by se hned prozradil. V politice to tolik nevadí. Tam lžou všichni, třebaže dokonaleji.

1 2
možnosti
Foto

Tak ono jde o to, že mu někdo chytřejší než on poradil, že ta imunita se může ještě hodit.:-)

6 0
možnosti
JF

Mám pocit, že tomu, co pan premiér celou dobu v politice předvádí, kromě jiných státnických výkonů, se politicky korektně říká bájivá lhavost, medicinsky mýtomanie, pseudologie nebo dysmnézie. Lidé se spokojují s výrazem lhaní. :-)

9 0
možnosti
HH

Tak vždy tu bude bohužel část populace (Ta Zemanova třetina slaboduchých), které to patologické lhaní imponuje (podle sebe soudím tebe)...to je slabina demokracie, kdy hlas socky, burana a pologramotného jedince má stejný hlas jako hlas normálních lidí...

9 1
možnosti
Foto

Předpokládám, že sám sebe pokládáte za normálního. Zkuste se zeptat blázna a třikrát můžete hádat, co vám odpoví.

1 0
možnosti
Foto

Karma. Tomáši, Zeman s Babišem jsou lidé, kteří považují slušnost za slabost a pravdu za hloupost.

12 1
možnosti
Foto

Mohla byste vyjmenovat všechny politiky, co po světě chodili, chodí a chodit budou a až na vzácné výjimky, byste, musím podotknout zcela vzácně, napsala pravdu.

1 2
možnosti
JH

Že Babiš občas blábolí je fakt, ale tvrdit o něm, že projel volby, když získal násobně více hlasů, nežli jeho jednotliví soupeři, je rovně blábol - navíc násobný:-)

9 11
možnosti
JK

Jo to je ta parlamentní demokracie tolikrát babišovci vzývaná v době paktování s komunisty. Více hlasů má někdo jiný než Andy, tak to je.

6 0
možnosti
JV

Nemuseli jsme se nikde nic přiučovat, Topolánek se tímto pravidle řídil už před lety....:-)

3 0
možnosti
HH

No a taky skončil v propadlišti dějin...Babiš lže každý den každou minutu a lidem to ještě imponuje...ale nejlepší je, že ta inflace a dluhy stejně zdrtí nejvíce ty burany, co ho volí...

5 0
možnosti
DR

A co je na tom divného, když dnes po dalších volbách zase někdo tvrdí, že voliči volili špatně? To vždycky bylo a bude.

Antibabišovci to samé tvrdili po celou dobu trvání Babišovy vlády a to Vám samozřejmě nevadilo. O prezidentské volbě ani nemluvě. Kážete vodu a pijete víno.

13 6
možnosti
MB

Kdysi jsem se střetl s pojmem - kníže Potěmkin, vesnice. Carevna projíždí krajem, tedy se ji stejné stádo krav nahání do cesty. Lid žije v přebytcích, už je mu lépe! Podobně to udělal Hitler, pořád stejná jednotka pochoduje kruhem,. pod okny von Hindenburga. Adolf je mocný, musí být kancléř! Stejně Stalin, pěší túry roty, dojem na zahraniční delegace ...

A. Babiš to umně načetl a vykonal. Osvojil si heslo - "Lidem mluv do ucha, sobě do ruky". Fialovi tedy předá dárek, prázdnou krabici. V této, je doslova ovno. Překypuje sliby, kecy a dluhy. Třeba dálnice se staví 2x pomaleji. Jak to dělají v Polsku, netuším. Bude se něco otevírat, sláva! Jde o gigantickou délku 32 km. Dá se stavět i rychleji. Třeba převedením již existujících tras na dálniční! Pochopitelně všechno zpoplatnit. Aby stařík volič, putujícím za rohlíkem, to neměl tak jednoduché. Voliči, podporovatelé? No já nevím, asi jako to Potěmkinovo stádo ... :-)

12 1
možnosti
Foto

Příměr k Potěmkinovým vesnicím skvěle sedí. Je neuvěřitelné, že mu to lidi baští. V období jeho panování byla ekonomická čísla velmi dobrá, přisvojil si je, přitom to vůbec nebyla zásluha jeho vlády.

10 1
možnosti
  • Počet článků 1309
  • Celková karma 34,24
  • Průměrná čtenost 3004x
Co mě štve, o tom rád napíšu. Ale i rád něco pochválím. Mám rád hory, lyžování a horské kolo. Živím sám sebe a svou rodinu, nejsem u nikoho zaměstnán, ani nikoho nezaměstnávám. Pracuji si sám za sebe, pro sebe, své klienty a samozřejmě i státní kasu. Nebereme žádné dávky ani podpory. Nic jsem nezprivatizoval ani nezrestituoval. Pokud chcete, napište mi: tflaska@seznam.cz.